בעיה עם הטלויזיה 50M7000UW

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20190
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2612 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #21 

nirm1234 כתב:אחרי כמה שיחות, הם אמרו שמחר יגיע טכנאי עם כרטיס ספק חדש ויחליף, בתקווה שזאת באמת הבעיה..
...
·

בהצלחה, ותעדכן. סביר להניח שאם הבעיה נובעת מהספק, והחדש יהיה תקין, זה אמור לפתור את הרעש.

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6306
נתן תודות: 577 פעמים
קיבל תודות: 933 פעמים

שליחה #22 

פששש, כל הכבוד על הבינוניות...
פעם הבאה, כדאי להינעל על מסך קצת יותר רציני, ובכלל, כלקוח שרק רכש את המוצר, אתה בכלל זכאי להחלפה של המוצר ולא תיקון.
כל פשרה אחרת היא... פשרה!!!
(n)

NBMH
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 617
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 57 פעמים

שליחה #23 

gal-cohen כתב:פששש, כל הכבוד על הבינוניות...
פעם הבאה, כדאי להינעל על מסך קצת יותר רציני, ובכלל, כלקוח שרק רכש את המוצר, אתה בכלל זכאי להחלפה של המוצר ולא תיקון.
כל פשרה אחרת היא... פשרה!!!
(n)
...
מה הקשר להנעל מסך יותר רציני?
אתה מדבר כאילו שלשם של מותג יש משמעות בארץ.. לא שאני מסכים עם הזלזול של רטפון חלילה, אבל זה לא שאם היה רוכש סמסונג היה מקבל שירות של אמאזון.
כנ"ל ב LG אם הם באמת עברו לאלקטרוניקס פרו.
אין קשר למסך יותר רציני, יש פה עשרות טובות אם לא מאות של אנשים עם המסך בפורום.
מסך תקול יכול להיות בכל חברה, פשוט רק בישראל מגיעים למצב של שירות כזה עלוב, וזה משהו שקורה בכל מסך שתקנה.

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
יצירת קשר:

שליחה #24 

בסה"כ, למרות שאולי זה דרש קצת יותר מאמץ ממה שפותח השרשור היה רוצה, נראה שהם יטפלו בבעיה שלו. אז אני גם לא רואה על מה גל מדבר למעט לנסות ולדחוף את LG לעוד שרשור שלא קשור בכלל.

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6306
נתן תודות: 577 פעמים
קיבל תודות: 933 פעמים

שליחה #25 

TheCoolest כתב:בסה"כ, למרות שאולי זה דרש קצת יותר מאמץ ממה שפותח השרשור היה רוצה, נראה שהם יטפלו בבעיה שלו. אז אני גם לא רואה על מה גל מדבר למעט לנסות ולדחוף את LG לעוד שרשור שלא קשור בכלל.
...
מי הזכיר LG, אני?
לא... דווקא אתה.
אבל אם נוח לך לחשוב שאני משווק כאן את LG, זה מזכיר לי שאתה דוחף לכולם הייסנס.
ממש הפוסל במומו...

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
יצירת קשר:

שליחה #26 

@gal-cohen
·
למרות שלא הגדרת את המושג "מסך יותר רציני", אבל אם לקחת בחשבון שבינתיים שתי החברות היחידות שהשירות שלהן שווה משהו בארץ הן LG והייסנס אז הנחתי שהכוונה שלך היתה ל-LG.
אתה צודק שאני "דוחף" את ההייסנס הרבה, כי מה לעשות התמורה שהיא נותנת לשקל עדיין גבוהה מאד.

Animor
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 815
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 169 פעמים

שליחה #27 

מציע לך ליצור קשר עם עומר מהייסנס ישראל, יש לו גם יוזר בפורום.

nirm1234 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 30
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #28 

*עדכון למה שקרה עד עכשיו*

בראשון שעבר, לפני שבוע, הגיע טכנאי עם לוח ספק חדש, רק שאצלם היה רשום דגם לא נכון של טלויזיה, אז הוא הגיע עם ספק לא נכון והלך בלי לתקן כלום.
באותו יום התקשרו לתאם טכנאי שוב, הפעם ליום שישי של אותו שבוע, ווידאתי איתם שלא יתבלבלו שוב בדגם.
בשישי הגיע טכנאי והחליף את הספק, אבל הבעיה עדיין קיימת ועדיין יש את הצפצוף עם הכרטיס ספק החדש.
נגמר הסופ"ש, הגיע יום ראשון (אתמול בעצם), דיברתי עם הייסנס ואמרתי להם שהיה טכנאי,החליף ספק, והבעיה עדיין קיימת, הם אמרו שהם יחזרו אליי באותו היום, וכמובן שהם לא חזרו.
היום התקשרתי שוב, עוד פעם אמרו שהם יחזרו אליי עוד היום, ואת ההמשך אתם כבר מבינים לבד..

לגבי מי שהציע את עומר, שלחתי לו הודעה גם במייל וגם הודעה פרטית פה בפורום, אבל הוא לא ענה

Sourc3
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1331
נתן תודות: 114 פעמים
קיבל תודות: 150 פעמים

שליחה #29 

@nirm1234
·
מרגיז מאוד, נסה לכתוב להם בפייסבוק

dydy
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 336
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #30 

jacko-il כתב:אם יש משהו שיכול להוציא אדם שפוי מדעתו זה לקבל תשובות כמו:
"אין מה לעשות, ככה זה בדגם הזה" / "מה, באמת זה מפריע לך?" / "תגביר את הווליום ולא שומעים את זה"
כל מיני תשובות שפשוט משאירות אותך בהלם.
בגדול, זה לענות בצורה מנומסת - "כן יש למוצר תקלה, אבל לא ממש אכפת לנו ממך. תנסה להתרגל או שתחפש את החברים שלך חביבי"
ההתנסחות אולי "נחמדה" כמובן, אבל תוכן התשובה והמשמעות הם בערך אותו הדבר.
...
·רמת הטכנאים הידע הטכני הכרת המוצרים היכולת לזהות תקלה - שואפים לאפס, תשאל מתקין שמגיע אילך שאלות טכניות מעבר לחיבור לחשמל וחיבור ממיר והוא יצביע על החוברת כי מן הסתם הוא לא יודע כלום [ להוציא כמובן אנשי מקצוע מחנויות מתמחות כמו קרוסאובר ועוד], בדיוק כמו המוכרים ברשתות החשמל,
יעברו עוד כמה שבועות ויחליפו עוד כמה חלקים עד שיבינו את מקור הבעיה
הטיפול בלקוח מצד חברות השירות - בזיון

nirm1234 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #31 

טוב נראה לי שזה עדכון אחרון, אחרי שעבר כבר שבוע שני שלא נפתרה הבעיה, היום היה עוד ניסיון לדבר איתם, אמרו שיחזרו ב4 בצהריים, הגיעה השעה 4 וחצי, עדיין לא חזרו, התקשרתי שוב, החזיקו על הקו מעל 10 דק', ניתקתי את השיחה, התקשרתי שוב אחרי כמה דק', ענתה מישהי אחרת, שוב החזיקה אותי על הקו כמה דק' טובות, ושוב ניתקתי בלי מענה.

נראה שאצטרך לוותר ופשוט להתרגל לרעש הזה, רק מעדכן שתראו איך השירות עובד אצלם, לא יודע עד כמה הוא שונה כבר מהשירות של שאר החברות שמתלוננים עליהן פה.

אני בכל מקרה לא חושב שאקנה עוד מוצרים שלהם אם זה השירות שאני מקבל, כבר מעל חודש שאני צריך להתעסק בזה ועוד בלי מענה, בטלויזיה חדשה שהרגע יצאה מהניילונים.

nirm1234 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #32 

עומר הציע 2 הצעות, או להחליף ל55 אינצ' בתוספת תשלום, או להחליף לדגם החדש של 50M5010 ללא תוספת.

השאלה שלי אם יש הבדל כזה משמעותי בין הדגם החדש לסדרה M7000 (בלי להתחשב במחיר שהיא כביכול יותר זולה ממה שאני קניתי)?, אם יש הבדל שמישהו כמוני, שלא צופה כל היום בסרטים ותכנים ב4K וכדומה, ירגיש?

או שפשוט עדיף לי להתרגל לרעש שקיים וזהו ? שכרגע אני יכול להגיד שהוא טיפה נחלש ועוד איכשהו יהיה אפשר להתרגל אליו (אבל עדיין קיים)

Animor
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #33 

ממה שזכור לי, M5010 לא תומך ב-WCG. אם אתה לא מייעד את הטלוויזיה למשחקים, עדיף לך לדעתי להוסיף ל-55 M7000.

nirm1234 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #34 

שמעתי עכשיו את השיחה, מסתבר שהוא התכוון לדגם החדש שעתיד להגיע, ל50m7030*****, ולא למה שציינתי m5010

Animor
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #35 

במפרט של M7030 כתוב לגבי הבהירות: 385, בהירות שיא 1000. לא ברור לי מה זה אומר בפועל. הבהירות של ה-M7000 היא 420. אם הדגם החדש תומך ב-1000, אז הוא עדיף כי תהיה תמיכה טובה יותר ב-HDR.

nirm1234 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #36 

Animor כתב:במפרט של M7030 כתוב לגבי הבהירות: 385, בהירות שיא 1000. לא ברור לי מה זה אומר בפועל. הבהירות של ה-M7000 היא 420. אם הדגם החדש תומך ב-1000, אז הוא עדיף כי תהיה תמיכה טובה יותר ב-HDR.
...
בדגם של ה50 אינצ' של הM7030 רשום לגבי הבהירות 460 ולא 385 (ה385 רשום בדגם של ה55 אינצ')

Animor
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #37 

נכון, מוזר שזה שונה. אולי זו טעות?
בכל אופן, אני לא מבין מה משמעות הנתון של בהירות ובהירות שיא לגבי תמיכה ב-HDR ובכלל. ליצרני טלוויזיות יש לפעמים שיטות קצת עקומות להציג נתונים טכניים...

Joha132
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 641
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 61 פעמים

שליחה #38 

7030 נראה כמו שדרוג של המערכת הפעלה (לא לייט כמו של ה7000), ושדרוג מערך התאורה האחורית מ430 ל460.השאר זהה לפי מה שראיתי.

nirm1234 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #39 

Joha132 כתב:7030 נראה כמו שדרוג של המערכת הפעלה (לא לייט כמו של ה7000), ושדרוג מערך התאורה האחורית מ430 ל460.השאר זהה לפי מה שראיתי.
...
זתומרת שהיא אמורה להיות טובה יותר לעומת הM7000 הרגילה

Joha132
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 641
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 61 פעמים

שליחה #40 

nirm1234 כתב:
...
...
זתומרת שהיא אמורה להיות טובה יותר לעומת הM7000 הרגילה
...
·
לא בהכרח.
צריך לחכות לסקירות/תצוגה ממשית כדי לראות.
הבדל מינורי בתאורה האחורית (שנשארה edge עד דגם 55 כולל).
ופרט לזה, מערכת ההפעלה היא U ולא Light שאין לי מושג מה ההבדל

הכל גם תלוי במחיר.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”