AVR-X2400H דורש אישור משרד התקשורת
הזמנתי את הרסיבר ואמזון החליטו לשלוח לי אותו עם UPS (למרות שלא ביקשתי משלוח מהיר) וכמובן שעכשיו מופיע לי הסטטוס של מחכה לאישור משרד התקשורת.
עוד לא יצרו איתי קשר מUPS בקשר לזה אבל הבנתי שבכל מקרה כדאי לנסות לסדר את האישור לבד כי זה כנראה יהיה מהיר יותר (יחסית).
משום מה לדגם הזה בספר ההוראות לא מצויינים הערוצים שהWIFI שלו עובד בהם בניגוד לספר של הדגם הקודם (2300).
יש איזשהו מקום שבו אני כן אוכל למצוא את הנתון הזה? הבנתי שהתיאור של 2.4G ו5G לא מספיק להם.
עוד לא יצרו איתי קשר מUPS בקשר לזה אבל הבנתי שבכל מקרה כדאי לנסות לסדר את האישור לבד כי זה כנראה יהיה מהיר יותר (יחסית).
משום מה לדגם הזה בספר ההוראות לא מצויינים הערוצים שהWIFI שלו עובד בהם בניגוד לספר של הדגם הקודם (2300).
יש איזשהו מקום שבו אני כן אוכל למצוא את הנתון הזה? הבנתי שהתיאור של 2.4G ו5G לא מספיק להם.
היי,
תשלח להם הודעה ל דנון.
הם ישלחו לך פירוט של התדרים.
משהו בנוסח הזה :
Hello,
i ordered the model XXXX from Amazon Germany.
for them to be able to send it to Israel i must provide the full range of both of the bands (2.4/5) to understand if it allowed to be used here(Ministry of Communication request).
it should be in this form:
"Please notice that the model
Denon AVR -XYYYY support xxxMhz-yyyMhz in the 5GHz band"
can you please send me an email withi this information?
תשלח להם הודעה ל דנון.
הם ישלחו לך פירוט של התדרים.
משהו בנוסח הזה :
Hello,
i ordered the model XXXX from Amazon Germany.
for them to be able to send it to Israel i must provide the full range of both of the bands (2.4/5) to understand if it allowed to be used here(Ministry of Communication request).
it should be in this form:
"Please notice that the model
Denon AVR -XYYYY support xxxMhz-yyyMhz in the 5GHz band"
can you please send me an email withi this information?
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4937
- נתן תודות: 523 פעמים
- קיבל תודות: 690 פעמים
@elan22
·לא רוצה לייאש אותך והלוואי שתצא מהלופ במהרה ...
אני סוגר חודש של המתנה ...
ואין שום סימן באופק ....
אבל זה כמו לוטו שם --- רוב החברים קיבלו את הרסיבר אחרי שבועיים פלוס מינוס ..
מחזיק לך אצבעות
·לא רוצה לייאש אותך והלוואי שתצא מהלופ במהרה ...
אני סוגר חודש של המתנה ...
אבל זה כמו לוטו שם --- רוב החברים קיבלו את הרסיבר אחרי שבועיים פלוס מינוס ..
מחזיק לך אצבעות
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
- sigamore
- חבר מביא חבר

@elan22
טוב-- התקשרו היום בבוקר להודיע שהתקבל האישור והרסיבר יגיע אלי מחר.
אני מאמין שבמקרה שלך התהליך יהיה מהיר יותר (כאמור רוב המקרים נסגרים תוך שבועיים לכל היותר).
לגבי ביטול והזמנת חדש -- זו אופצייה אבל כפי שהוסבר לי מפי נציג אמזון, ברוב המקרים סוג המשלוח והמשלח נקבע אוטומטית ע"י אלגוריתם. כך שיתכן שתכנס שוב לאותו מלכוד ..
טוב-- התקשרו היום בבוקר להודיע שהתקבל האישור והרסיבר יגיע אלי מחר.
אני מאמין שבמקרה שלך התהליך יהיה מהיר יותר (כאמור רוב המקרים נסגרים תוך שבועיים לכל היותר).
לגבי ביטול והזמנת חדש -- זו אופצייה אבל כפי שהוסבר לי מפי נציג אמזון, ברוב המקרים סוג המשלוח והמשלח נקבע אוטומטית ע"י אלגוריתם. כך שיתכן שתכנס שוב לאותו מלכוד ..
- sigamore
- חבר מביא חבר

@elan22
·הם "עונים" לטלפון (035198282) רק בימים ב' ו ד' בין השעות 9:00-14:00. ברם אולם בהצלחה ...
... שכן 100% מהנסיונות נענים בצליל שיחה ממתינה
כדי לא לקבל אולקוס, מציע לך ידידי להניח לזה להתקדם בקצב הדרבוקה של כבוד השר
אני לצערי עברתי שני סיבובים דומים. בראשון עוד ניסיתי... בשני פשוט החלטתי to take it easy ..
·הם "עונים" לטלפון (035198282) רק בימים ב' ו ד' בין השעות 9:00-14:00. ברם אולם בהצלחה ...
כדי לא לקבל אולקוס, מציע לך ידידי להניח לזה להתקדם בקצב הדרבוקה של כבוד השר
אני לצערי עברתי שני סיבובים דומים. בראשון עוד ניסיתי... בשני פשוט החלטתי to take it easy ..
אז הייתי היום במשרד התקשורת במשרדים הידועים לשמצה במגדל שלום.
לאחר המתנה של מעל שעתיים הגיע תורי והראיתי לבנאדם (הדי נחמד יאמר) את כל הטפסים והניירת שלי. כשהוא ראה את טבלת התדרים שקיבלתי מדנון הוא קפץ ואמר שזה לא טוב בגלל שיש שם תדרים בתחום ה5.7
ניסיתי להסביר לו שהמכשיר מיובא בצורה סדירה לארץ אבל זה לא מי יודע מה עזר. אמר שיכנס פנימה לבדוק אם אולי זה באמת כבר אושר.
אחרי שחזר אמר שבגלל שזה יובא מאירופה צריך דו״ח בדיקה לפי תקן en301893 של המכשיר ואז יבדקו ואולי יאשרו.
אני לא אופטימי במיוחד לגבי כל זה ויש סיכוי טוב שאחזיר את המשלוח לגרמניה ואנסה להזמין שוב.
הלקח מכל הסיפור הזה שאין טעם לנסות לעבוד מסודר והכי טוב לעבוד ״שחור״
לאחר המתנה של מעל שעתיים הגיע תורי והראיתי לבנאדם (הדי נחמד יאמר) את כל הטפסים והניירת שלי. כשהוא ראה את טבלת התדרים שקיבלתי מדנון הוא קפץ ואמר שזה לא טוב בגלל שיש שם תדרים בתחום ה5.7
ניסיתי להסביר לו שהמכשיר מיובא בצורה סדירה לארץ אבל זה לא מי יודע מה עזר. אמר שיכנס פנימה לבדוק אם אולי זה באמת כבר אושר.
אחרי שחזר אמר שבגלל שזה יובא מאירופה צריך דו״ח בדיקה לפי תקן en301893 של המכשיר ואז יבדקו ואולי יאשרו.
אני לא אופטימי במיוחד לגבי כל זה ויש סיכוי טוב שאחזיר את המשלוח לגרמניה ואנסה להזמין שוב.
הלקח מכל הסיפור הזה שאין טעם לנסות לעבוד מסודר והכי טוב לעבוד ״שחור״
- sigamore
- חבר מביא חבר

@elan22
·ראשית
.... ממש מצטער לשמוע שהסיפור מסתבך כך...
לגבי המסקנה -- אני חייב לחלוק על דעתך... לא שחור ולא נעליים !!! שהרי כך אנחנו פשוט מנציחים את השיטה.
אני חושב (במקרה של משלוחים מאמזון ) שיש פשוט לתת לחברת השילוח לטפל בזה. זה לא עולה כסף, ונכון שמצריך סבלנות ... אני כזכור נפלתי "לא טוב" בסטטיסטיקה וחיכיתי חודש שלם ! אבל -- ככל שלמדתי, 100% מהפריטים בטיפולם משוחררים בסופו של דבר.. בממוצע אחרי כשבועיים.
על על פנים --- מחזיקים לך אצבעות
·ראשית
לגבי המסקנה -- אני חייב לחלוק על דעתך... לא שחור ולא נעליים !!! שהרי כך אנחנו פשוט מנציחים את השיטה.
אני חושב (במקרה של משלוחים מאמזון ) שיש פשוט לתת לחברת השילוח לטפל בזה. זה לא עולה כסף, ונכון שמצריך סבלנות ... אני כזכור נפלתי "לא טוב" בסטטיסטיקה וחיכיתי חודש שלם ! אבל -- ככל שלמדתי, 100% מהפריטים בטיפולם משוחררים בסופו של דבר.. בממוצע אחרי כשבועיים.
על על פנים --- מחזיקים לך אצבעות
@sigamore
·
כמו כל דבר אפשר להיות צודק ואפשר להיות חכם.
הבעיה העיקרית פה נעוצה בעובדה שהמכשיר הזה אכן עובד בתדרים שלא מאושרים לשימוש בארץ.
נראה לי שהתייאשתי מהנושא ואחזיר את המכשיר לאמזון
אולי אזמין עוד אחד שוב ואתעקש איתם שלא ישלחו בUPS, או שפשוט אחכה לטיסה הבאה לגרמניה ואחזיר במזוודה - בלי לדווח ובלי בעיות...
·
כמו כל דבר אפשר להיות צודק ואפשר להיות חכם.
הבעיה העיקרית פה נעוצה בעובדה שהמכשיר הזה אכן עובד בתדרים שלא מאושרים לשימוש בארץ.
נראה לי שהתייאשתי מהנושא ואחזיר את המכשיר לאמזון
אולי אזמין עוד אחד שוב ואתעקש איתם שלא ישלחו בUPS, או שפשוט אחכה לטיסה הבאה לגרמניה ואחזיר במזוודה - בלי לדווח ובלי בעיות...
- sigamore
- חבר מביא חבר

@elan22
·רגע - הוא לא נמכר בארץ? יש פה כמה חברים שלאחרונה הביאו 4300H .. לא נראה לי שיש ל 2400 קלף שונה בשרוול.
ברור לך שכל הבדיקות האלו הן פארסה. אצלי עם ה 3300 לא ביקשו שום מידע על תדרים וכמובן שאפילו לא נגעו בקופסה.
סתם ביקשו שאחתום על איזה טופס מימי ״אנו באנו״ (שם וחתימה .. אפילו לא ת.ז) ונתנו לי להתייבש חודש.
מה שאתה אומר בעצם זה שהם הבהירו לך באופן רסמי שהרסיבר הזה לא נכנס ויהי מה ?
·רגע - הוא לא נמכר בארץ? יש פה כמה חברים שלאחרונה הביאו 4300H .. לא נראה לי שיש ל 2400 קלף שונה בשרוול.
ברור לך שכל הבדיקות האלו הן פארסה. אצלי עם ה 3300 לא ביקשו שום מידע על תדרים וכמובן שאפילו לא נגעו בקופסה.
סתם ביקשו שאחתום על איזה טופס מימי ״אנו באנו״ (שם וחתימה .. אפילו לא ת.ז) ונתנו לי להתייבש חודש.
מה שאתה אומר בעצם זה שהם הבהירו לך באופן רסמי שהרסיבר הזה לא נכנס ויהי מה ?
@sigamore
·
ברור שזו פארסה אחת גדולה.
אותו מוצר בדיוק נמכר בארץ ועוד הרבה נכנסו בלי שעברו דרישה לאישור.
כרגע אחרי שחזר אלי בטלפון היום (!) נשארה הדרישה לראות דו"ח בדיקה לפי התקן האירופי שאין כרגע שום דרך להשיג.
אני חוזר עם המסקנה המקורית שלי שאין טעם לנסות לעבוד מסודר במדינה שלנו, רק צרות זה עושה.
·
ברור שזו פארסה אחת גדולה.
אותו מוצר בדיוק נמכר בארץ ועוד הרבה נכנסו בלי שעברו דרישה לאישור.
כרגע אחרי שחזר אלי בטלפון היום (!) נשארה הדרישה לראות דו"ח בדיקה לפי התקן האירופי שאין כרגע שום דרך להשיג.
אני חוזר עם המסקנה המקורית שלי שאין טעם לנסות לעבוד מסודר במדינה שלנו, רק צרות זה עושה.
אני מתכנן להזמין את ה 3300 מאמזון, ממה שקראתי ups רוצים לצאת יותר צדיקים מהאפיפיור ומעברים את הרסיברים לאישור משרד התקשורת.
איך אפשר להימנע ממשלוח דרך ups? משלוח מהיר? (מעדיף לשלם יותר על המשלוח מאשר להתחיל להתעסק עם אישורים)
איך אפשר להימנע ממשלוח דרך ups? משלוח מהיר? (מעדיף לשלם יותר על המשלוח מאשר להתחיל להתעסק עם אישורים)
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
·בדיוק ההפךRan_K כתב:אני מתכנן להזמין את ה 3300 מאמזון, ממה שקראתי ups רוצים לצאת יותר צדיקים מהאפיפיור ומעברים את הרסיברים לאישור משרד התקשורת.
איך אפשר להימנע ממשלוח דרך ups? משלוח מהיר? (מעדיף לשלם יותר על המשלוח מאשר להתחיל להתעסק עם אישורים)...
מהיר=UPS
רגיל , בדרך כלל= iparcel
- sigamore
- חבר מביא חבר

ככל הידוע לי אין באמת דרך לקבוע / לשנות את סוג המשלח (בהנחה שבחרתם משלוח ״סטנדרטי״)
משיחות שהיו לי עם נציגי אמזון הוסבר לי שכל התהליך ממוחשב והשילוח נקבע ע״י אלגוריתם שמשקלל את סוג המוצר, משקל החבילה, זמינות במלאי (יש להם מחסנים ברחבי אירופה, תאריך, שעה וכו׳ וכו׳).
לא UPS ולא Amazon מעוניינים בתסבוכת המגוכחת שרקחו משרד התקשורת והמכס (שני גופים פדראלים שכאמור לא מסונכרנים כלל) שכן היא עולה להם בכסף רב. לכן כמובן שאין לחשוד ש UPS יוזמים באיזו צורה את בקשת האישורים. מה שקורה בפועל הוא שהמכס עוצר את כל החבילות ודורש אישור מ. תקשורת. אבל שלא כפי שהיינו מצפים במדינה מתוקנת אותו מכס מחכה שמישהו אחר (חב׳ השילוח או האזרח) ינפיק את האישור....
הדבר דומה לאדם שהולך לסופרמרקט, עומד בתור לקופה, משלם על על המוצרים ואז עובר לתור אחר, פורק שוב את תכולת העגלה כדי לשלם את ה ... מע״מ ..
לסיכום הנה דירוג מצעד האיוולת לפי גורם ב UPS (שנשמע לא פחות מתוסכל מאיתנו)
משיחות שהיו לי עם נציגי אמזון הוסבר לי שכל התהליך ממוחשב והשילוח נקבע ע״י אלגוריתם שמשקלל את סוג המוצר, משקל החבילה, זמינות במלאי (יש להם מחסנים ברחבי אירופה, תאריך, שעה וכו׳ וכו׳).
לא UPS ולא Amazon מעוניינים בתסבוכת המגוכחת שרקחו משרד התקשורת והמכס (שני גופים פדראלים שכאמור לא מסונכרנים כלל) שכן היא עולה להם בכסף רב. לכן כמובן שאין לחשוד ש UPS יוזמים באיזו צורה את בקשת האישורים. מה שקורה בפועל הוא שהמכס עוצר את כל החבילות ודורש אישור מ. תקשורת. אבל שלא כפי שהיינו מצפים במדינה מתוקנת אותו מכס מחכה שמישהו אחר (חב׳ השילוח או האזרח) ינפיק את האישור....
הדבר דומה לאדם שהולך לסופרמרקט, עומד בתור לקופה, משלם על על המוצרים ואז עובר לתור אחר, פורק שוב את תכולת העגלה כדי לשלם את ה ... מע״מ ..
לסיכום הנה דירוג מצעד האיוולת לפי גורם ב UPS (שנשמע לא פחות מתוסכל מאיתנו)
- חבילות UPS -- גרוע .... 100% דורשים אישור משרד תקשורת
- חבילות iparcel -- סביר עד טוב ..... 20%-30% דורשים אישור משרד תקשורת
- חבילות DHL --- ככה ככה ........ 50% דורשים אישור משרד תקשורת
המשלוחים שמגיעים דרך UPS לא "נעצרים" על ידי המכס אלא שהם עובדים בשיטה אחרת שבה הם נדרשים לוודא שכל משלוח משוחרר עם האישורים הנדרשים כשמופעלות נגדם סנקציות מסוימות אם נתפס במקרה שלא ולכן הם תמיד ידרשו מה שנראה להם שצריך תמיד (זאת מנציגת UPS שעובדת אצלי בחברה).
הטעות הכי גדולה שלי בכל העסק שלי הייתה שנתתי למשרד התקשורת את הטבלת תדרים כפי שדנון שלחו לי שבה רשום שהרסיבר עובד גם בתדרי 5.7 גיגה האסורים בארץ.
בתשובה לשאלת המשך הם שלחו שכל המגברים שלהם עובדים רק בתדרי 2.4 ו5.3 שהם תקינים בארץ אבל בשלב זה את הבחור ממשרד התקשורת זה לא עניין והוא דרש לראות דו"ח בדיקה מלא כדי להחליט לבד.
טעות נוספת היא שעבדתי רק לבד בלי לתת לUPS לעבוד במקביל אלי - נציגה שניה שדיברתי איתה אחרי שלא הצלחתי לקבל אישר התפלאה שככה עשיתי והסברתי לה שלא ידעתי שאפשר ככה ולכן עכשיו אנחנו מנסים מחדש.
מה שחשוב להבין מכל זה שצריך להראות למשרד התקשורת את מה שהם רוצים לראות - אין להם שום עניין או רצון אמיתי לאמת את מה שתיתן להם. אם הם רוצים לראות 1,2,3 זה מה שצריך להראות. אם תראה בטעות 1,2,4 זה רק יסבך. צריך להיות הכי ראש קטן פה. בתכלס הם צריכים דף שבו מופיע מספר הדגם והתדרים (הדף הכללי שלהם של 2.4 ו5 לא מספיק) וזהו.
הטעות הכי גדולה שלי בכל העסק שלי הייתה שנתתי למשרד התקשורת את הטבלת תדרים כפי שדנון שלחו לי שבה רשום שהרסיבר עובד גם בתדרי 5.7 גיגה האסורים בארץ.
בתשובה לשאלת המשך הם שלחו שכל המגברים שלהם עובדים רק בתדרי 2.4 ו5.3 שהם תקינים בארץ אבל בשלב זה את הבחור ממשרד התקשורת זה לא עניין והוא דרש לראות דו"ח בדיקה מלא כדי להחליט לבד.
טעות נוספת היא שעבדתי רק לבד בלי לתת לUPS לעבוד במקביל אלי - נציגה שניה שדיברתי איתה אחרי שלא הצלחתי לקבל אישר התפלאה שככה עשיתי והסברתי לה שלא ידעתי שאפשר ככה ולכן עכשיו אנחנו מנסים מחדש.
מה שחשוב להבין מכל זה שצריך להראות למשרד התקשורת את מה שהם רוצים לראות - אין להם שום עניין או רצון אמיתי לאמת את מה שתיתן להם. אם הם רוצים לראות 1,2,3 זה מה שצריך להראות. אם תראה בטעות 1,2,4 זה רק יסבך. צריך להיות הכי ראש קטן פה. בתכלס הם צריכים דף שבו מופיע מספר הדגם והתדרים (הדף הכללי שלהם של 2.4 ו5 לא מספיק) וזהו.
יש מצב שאתה מעלה את הטפסים שנראה מה ואיך צריך להגיש?elan22 כתב:המשלוחים שמגיעים דרך UPS לא "נעצרים" על ידי המכס אלא שהם עובדים בשיטה אחרת שבה הם נדרשים לוודא שכל משלוח משוחרר עם האישורים הנדרשים כשמופעלות נגדם סנקציות מסוימות אם נתפס במקרה שלא ולכן הם תמיד ידרשו מה שנראה להם שצריך תמיד (זאת מנציגת UPS שעובדת אצלי בחברה).
מה שחשוב להבין מכל זה שצריך להראות למשרד התקשורת את מה שהם רוצים לראות - אין להם שום עניין או רצון אמיתי לאמת את מה שתיתן להם. אם הם רוצים לראות 1,2,3 זה מה שצריך להראות. אם תראה בטעות 1,2,4 זה רק יסבך. צריך להיות הכי ראש קטן פה. בתכלס הם צריכים דף שבו מופיע מספר הדגם והתדרים (הדף הכללי שלהם של 2.4 ו5 לא מספיק) וזהו....