אני חוזר על המלצתי המוקדמת -- תן ל UPS לטפל בעניין. אני לא מנסה לסנגר עליהם פה
AVR-X2400H דורש אישור משרד התקשורת
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4937
- נתן תודות: 523 פעמים
- קיבל תודות: 690 פעמים
@Ran_K
.. אבל האמן לי שאין להם שום אינטרס בעיכובים מיותרים. שהרי בסהכ מדובר בעלויות נוספות מבחינתם.
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
גם המשלוח שלי נעצר ב-UPS, למרות שהזמננתי להורים שלי את אותו הדגם בדיוק לפני כחודשיים ללא שום עיכובים.אישורים.
בהתחלה ביקשתי מהם שלא יטפלו בנושא (חודש היה נראה לי מוגזם) וניסיתי לפעול לבד - עד היום לא הגיע אלי שום אישור ממשרד התקשורת (עבר יותר מחודש).
יש לציין שפקססתי אליהם מספר פעמים בהפרש של מספר ימים...
לאחר כשבועיים, שראיתי ששום דבר לא זז - ביקשתי מ-UPS לפעול במקביל ושלחתי אליהם בדיוק את הטפסים שאני שלחתי - תוך כשבוע הגיע אלי - אפילו לא עדכנו שקיבלו אישור...
את התדרים מצאתי בחוברת ההפעלה שניתנת להורדה מכל אתר DENON אירופאי (בריטניה למשל) - לא יצרתי קשר עם DENON בכלל
בהתחלה ביקשתי מהם שלא יטפלו בנושא (חודש היה נראה לי מוגזם) וניסיתי לפעול לבד - עד היום לא הגיע אלי שום אישור ממשרד התקשורת (עבר יותר מחודש).
יש לציין שפקססתי אליהם מספר פעמים בהפרש של מספר ימים...
לאחר כשבועיים, שראיתי ששום דבר לא זז - ביקשתי מ-UPS לפעול במקביל ושלחתי אליהם בדיוק את הטפסים שאני שלחתי - תוך כשבוע הגיע אלי - אפילו לא עדכנו שקיבלו אישור...
את התדרים מצאתי בחוברת ההפעלה שניתנת להורדה מכל אתר DENON אירופאי (בריטניה למשל) - לא יצרתי קשר עם DENON בכלל
טוב, אז בשעה טובה ומוצלחת הרסיבר עזב את מקומו מהחודש האחרון במדפי ממ״ן והגיע אלי לצפון - חבל רק שאני ביפן עכשיו וצריך לחכות לסופ״ש כדי לפגוש אותו
UPS הצליחו להוציא את האישור בתוך יומיים משליחת המסמכים אליהם.
כמה לקחים:
1. אם הזמנתם מאמזון תנו לUPS להתעסק עם האישור. כל העלות היא על אמזון ולא עליכם.
2. אם בכל זאת החלטתם להוציא אישור לבד אז:
א. נראה לי שמקבלים תגובה מהירה יותר כששולחים למייל שלהם ולא לפקס.
ב. הדרך הכי מהירה היא ללכת פיסית לכלבו שלום ולחכות שם בתור הנוראי. כל מי שמגיע מטופל במקום - שימו לב שהשינוי בימי הקבלה ממה שרשום באתר אמור להיות זמני לפי השלט שם על הדלת.
3. בשום פנים ואופן אל תגישו מסמך שבו עלול להשתמע שהמכשיר עובד בתדרים אסורים בארץ. הפקידים שם לא מתעניינים במה מה המצב בפועל אלא רק מה שכתוב בניירת שמולם. זאת הטעות הקריטית שאני עשיתי כשניסיתי להוציא את האישור לבד.
4. צריך ״שרשרת״ הוכחות שמראה שאתם קניתם את המכשיר מדגם ספציפי-פרטי משלוח לאותו מוצר- פירוט של התדרים למוצר הספציפי הזה (דף של חוברת הוראות בלי מספר דגם בעמוד לרוב לא יועיל), וחובה תדרים או ערוצים, הגדרה כללית של 2.4 ו5 לא מספיק
אני לא רוצה להמליץ לשקר להם אבל רק אומר שלמיטב ידיעתי הם לא מאמתים שום מסמך שמוגש להם כל עוד הוא עונה על הדרישות שלהם
מקווה שכאן מסתיימת סאגת הבירוקרטיה שלי...
UPS הצליחו להוציא את האישור בתוך יומיים משליחת המסמכים אליהם.
כמה לקחים:
1. אם הזמנתם מאמזון תנו לUPS להתעסק עם האישור. כל העלות היא על אמזון ולא עליכם.
2. אם בכל זאת החלטתם להוציא אישור לבד אז:
א. נראה לי שמקבלים תגובה מהירה יותר כששולחים למייל שלהם ולא לפקס.
ב. הדרך הכי מהירה היא ללכת פיסית לכלבו שלום ולחכות שם בתור הנוראי. כל מי שמגיע מטופל במקום - שימו לב שהשינוי בימי הקבלה ממה שרשום באתר אמור להיות זמני לפי השלט שם על הדלת.
3. בשום פנים ואופן אל תגישו מסמך שבו עלול להשתמע שהמכשיר עובד בתדרים אסורים בארץ. הפקידים שם לא מתעניינים במה מה המצב בפועל אלא רק מה שכתוב בניירת שמולם. זאת הטעות הקריטית שאני עשיתי כשניסיתי להוציא את האישור לבד.
4. צריך ״שרשרת״ הוכחות שמראה שאתם קניתם את המכשיר מדגם ספציפי-פרטי משלוח לאותו מוצר- פירוט של התדרים למוצר הספציפי הזה (דף של חוברת הוראות בלי מספר דגם בעמוד לרוב לא יועיל), וחובה תדרים או ערוצים, הגדרה כללית של 2.4 ו5 לא מספיק
אני לא רוצה להמליץ לשקר להם אבל רק אומר שלמיטב ידיעתי הם לא מאמתים שום מסמך שמוגש להם כל עוד הוא עונה על הדרישות שלהם
מקווה שכאן מסתיימת סאגת הבירוקרטיה שלי...
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4937
- נתן תודות: 523 פעמים
- קיבל תודות: 690 פעמים
@elan22
מזל טוב
כמו שציינתי בחלקים קודמים של השרשור --- תנו ל UPS ל"שבור את הראש" -- הם עושים את זה טוב יותר מאיתנו.
ד"א -- אם אתה ביפן אז למה שלא תביא על הדרך איזה Denon מקורי ?
אני צוחק כמובן... (מה גם שהמתח שם הוא 100V למרבה הצער...)
נסיעה טובה ותתחדש
מזל טוב
כמו שציינתי בחלקים קודמים של השרשור --- תנו ל UPS ל"שבור את הראש" -- הם עושים את זה טוב יותר מאיתנו.
ד"א -- אם אתה ביפן אז למה שלא תביא על הדרך איזה Denon מקורי ?
אני צוחק כמובן... (מה גם שהמתח שם הוא 100V למרבה הצער...)
נסיעה טובה ותתחדש
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !