מישהו פה במקרה עם אינטרנט של פרטנר ונטפליקס?
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 519 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
@shemsha
·רק לצורך הנסיון ------
תעביר ל NO ולחץ Apply. מיד אח״כ נסה להכנס לנטפליקס (שים לב שהתרגיל ימנע גלישה ״רגילה״ לאתרים .. אבל זה רק תרגיל)
אם לא זז ...
תשאיר על NO ותכניס את הערכים הבאים ב Server 1 ו Server 2
208.67.220.220
208.67.222.222
לחץ Apply
נסה להכנס לנטפליקס
·רק לצורך הנסיון ------
תעביר ל NO ולחץ Apply. מיד אח״כ נסה להכנס לנטפליקס (שים לב שהתרגיל ימנע גלישה ״רגילה״ לאתרים .. אבל זה רק תרגיל)
אם לא זז ...
תשאיר על NO ותכניס את הערכים הבאים ב Server 1 ו Server 2
208.67.220.220
208.67.222.222
לחץ Apply
נסה להכנס לנטפליקס
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
סליחה, אסביר טוב יותר.
ביומיים האחרונים אני או נתקע על 25% בניסיון להתחיל צפייה, או שהצפייה מתחילה אבל נשארת באיכות נמוכה של מקסימום 720.
קורה גם באפליקציה בטלוויזית הייסנס וגם באפליקציה ב mi box לכן נשמע הגיוני שזה משהו ברשת שלי או הספק.
ביומיים האחרונים אני או נתקע על 25% בניסיון להתחיל צפייה, או שהצפייה מתחילה אבל נשארת באיכות נמוכה של מקסימום 720.
קורה גם באפליקציה בטלוויזית הייסנס וגם באפליקציה ב mi box לכן נשמע הגיוני שזה משהו ברשת שלי או הספק.
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 519 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
בטוח שמיותר לחלוטין לשאול .. אבל בכל זאת -- עשית איזה Reboot כולל למודם, נתב וכו׳, כן?
מה עם כניסה דרך דפדפן מחשב לנטפליקס לבדיקה ?
כמו כן, היכן בדקת מהירות גלישה ועם איזה כלי ? (https://fast.com) / אחר ?
מה עם כניסה דרך דפדפן מחשב לנטפליקס לבדיקה ?
כמו כן, היכן בדקת מהירות גלישה ועם איזה כלי ? (https://fast.com) / אחר ?
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
@sigamore
שוב תודה.
בהחלט, REBOOT למודם ולנתב זה אחד הדברים הראשונים שניסיתי.
דרך הדפדפן אנסה בערב, אני פשוט לא בטוח שאוכל לוודא (כמו שניתן בטלוויזיה) אם אני רואה 720p (ומטה) או 1080p.
בדיקת המהירות נעשתה דרך FAST בטלפון שלי ודרך האפליקציית נטפליקס עצמה.
שוב תודה.
בהחלט, REBOOT למודם ולנתב זה אחד הדברים הראשונים שניסיתי.
דרך הדפדפן אנסה בערב, אני פשוט לא בטוח שאוכל לוודא (כמו שניתן בטלוויזיה) אם אני רואה 720p (ומטה) או 1080p.
בדיקת המהירות נעשתה דרך FAST בטלפון שלי ודרך האפליקציית נטפליקס עצמה.
וואלה, תודה, אנסה
עדכון: אין, פשוט אין על השירות והתמורה שאתה מקבל בארץ לכספך. התקשרתי לתמיכה, בדק ולא ראה כלום ואז הגיעה ההצעה, כן, אתה כנראה צריך חבילת גיימרים כי השרתים בחו"ל וכו' וכו'. אני כבר רוצה לפתור את הבעיה ומסכים. 9.90 לחודש. עשה לי והפלא ופלא, פתאום אני מקבל רזולוציה של 2160p ולא 720p.
מדהים שכדי לקבל שירות סטנדרטי צריך חבילת גיימרים. מעניין מה יעשו שם כשיתחילו למכור את פרטנר טיוי עם נטפליקס ולאנשים יתחילו בעיות.
מקווה לפחות שעכשיו לא יהיו לי בעיות וזה יעבוד ליותר מהכמה דקות בהן ניסיתי.
עדכון: אין, פשוט אין על השירות והתמורה שאתה מקבל בארץ לכספך. התקשרתי לתמיכה, בדק ולא ראה כלום ואז הגיעה ההצעה, כן, אתה כנראה צריך חבילת גיימרים כי השרתים בחו"ל וכו' וכו'. אני כבר רוצה לפתור את הבעיה ומסכים. 9.90 לחודש. עשה לי והפלא ופלא, פתאום אני מקבל רזולוציה של 2160p ולא 720p.
מדהים שכדי לקבל שירות סטנדרטי צריך חבילת גיימרים. מעניין מה יעשו שם כשיתחילו למכור את פרטנר טיוי עם נטפליקס ולאנשים יתחילו בעיות.
מקווה לפחות שעכשיו לא יהיו לי בעיות וזה יעבוד ליותר מהכמה דקות בהן ניסיתי.