צפיה סרטי HD עזרה
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
מתחילים בזה ששואלים בפורום ה HTPC כי הדרך היחידה כרגע להריץ ולצפות בקבצים שהם HD זה דרך מחשב. רק אל תצפה שיתנו לך שם מדריך ועצות על איך להוריד סרטים מהרשת כי זה ממש לא לעניין.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46363
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
מה עם סטרימרים?הדרך היחידה כרגע להריץ ולצפות בקבצים שהם HD זה דרך מחשב....
אני יודע שזה דרך מחשב ולמה זה לא לעניין?Catskinner כתב:מתחילים בזה ששואלים בפורום ה HTPC כי הדרך היחידה כרגע להריץ ולצפות בקבצים שהם HD זה דרך מחשב. רק אל תצפה שיתנו לך שם מדריך ועצות על איך להוריד סרטים מהרשת כי זה ממש לא לעניין....
תענה אתה- שאלה לגבי הורדת סרטים מהרשת...hassan כתב:אני יודע שזה דרך מחשב ולמה זה לא לעניין?Catskinner כתב:מתחילים בזה ששואלים בפורום ה HTPC כי הדרך היחידה כרגע להריץ ולצפות בקבצים שהם HD זה דרך מחשב. רק אל תצפה שיתנו לך שם מדריך ועצות על איך להוריד סרטים מהרשת כי זה ממש לא לעניין.......
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35089
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
זה לא לינקים אלא הסברים איך ומה תנסה לחפש עם NEWSGROUPShassan כתב:חיפשתי ולא מצאתי אפשר לינק בבקשה או הסבר קצר?guyezra כתב:hassan,
תחפש ב-HTPC תחת USENET......
יש המון מידע בפורום...
יש גם מאמר USENET
מה שהבנתי זה שצריך קודם להוריד תוכנה למחשב וממנה אפשר להתחיל בהורדת קבצים אפשר לכוון אותי איך מורידים את התוכנה הזאת האם אני לא הבנתי נכון?guyezra כתב:זה לא לינקים אלא הסברים איך ומה תנסה לחפש עם NEWSGROUPShassan כתב:חיפשתי ולא מצאתי אפשר לינק בבקשה או הסבר קצר?guyezra כתב:hassan,
תחפש ב-HTPC תחת USENET......
יש המון מידע בפורום...
יש גם מאמר USENET...