צפיה סרטי HD עזרה
-
qashoa
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1121
אני מעונין לצפות בסרטי hd דרך מסך lcd איך מורידים סרט ומה השיטה?
- Catskinner
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
מתחילים בזה ששואלים בפורום ה HTPC כי הדרך היחידה כרגע להריץ ולצפות בקבצים שהם HD זה דרך מחשב. רק אל תצפה שיתנו לך שם מדריך ועצות על איך להוריד סרטים מהרשת כי זה ממש לא לעניין.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46476
מה עם סטרימרים?הדרך היחידה כרגע להריץ ולצפות בקבצים שהם HD זה דרך מחשב....
-
qashoa
-
- חבר ותיק

אני יודע שזה דרך מחשב ולמה זה לא לעניין?Catskinner כתב:מתחילים בזה ששואלים בפורום ה HTPC כי הדרך היחידה כרגע להריץ ולצפות בקבצים שהם HD זה דרך מחשב. רק אל תצפה שיתנו לך שם מדריך ועצות על איך להוריד סרטים מהרשת כי זה ממש לא לעניין....
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
hassan,
תחפש ב-HTPC תחת USENET
תחפש ב-HTPC תחת USENET
- josef_he
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3881
תענה אתה- שאלה לגבי הורדת סרטים מהרשת...hassan כתב:אני יודע שזה דרך מחשב ולמה זה לא לעניין?Catskinner כתב:מתחילים בזה ששואלים בפורום ה HTPC כי הדרך היחידה כרגע להריץ ולצפות בקבצים שהם HD זה דרך מחשב. רק אל תצפה שיתנו לך שם מדריך ועצות על איך להוריד סרטים מהרשת כי זה ממש לא לעניין.......
-
qashoa
-
- חבר ותיק

האם אפשר להוריד דרך האימיול לרשום שם סרט+hdtv ולהריץ חיפוש?ziv_r כתב:מה עם סטרימרים?הדרך היחידה כרגע להריץ ולצפות בקבצים שהם HD זה דרך מחשב.......
-
qashoa
-
- חבר ותיק

חיפשתי ולא מצאתי אפשר לינק בבקשה או הסבר קצר?guyezra כתב:hassan,
תחפש ב-HTPC תחת USENET...
- reuveney
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1830
המאגר של סרטי HDTV באימיול הוא אפסי.hassan כתב:האם אפשר להוריד דרך האימיול לרשום שם סרט+hdtv ולהריץ חיפוש?ziv_r כתב:מה עם סטרימרים?הדרך היחידה כרגע להריץ ולצפות בקבצים שהם HD זה דרך מחשב..........
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
זה לא לינקים אלא הסברים איך ומה תנסה לחפש עם NEWSGROUPShassan כתב:חיפשתי ולא מצאתי אפשר לינק בבקשה או הסבר קצר?guyezra כתב:hassan,
תחפש ב-HTPC תחת USENET......
יש המון מידע בפורום...
יש גם מאמר USENET
-
qashoa
-
- חבר ותיק

מה שהבנתי זה שצריך קודם להוריד תוכנה למחשב וממנה אפשר להתחיל בהורדת קבצים אפשר לכוון אותי איך מורידים את התוכנה הזאת האם אני לא הבנתי נכון?guyezra כתב:זה לא לינקים אלא הסברים איך ומה תנסה לחפש עם NEWSGROUPShassan כתב:חיפשתי ולא מצאתי אפשר לינק בבקשה או הסבר קצר?guyezra כתב:hassan,
תחפש ב-HTPC תחת USENET......
יש המון מידע בפורום...
יש גם מאמר USENET...