HOTnet מחירים
-
jagheadg
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1184
- נתן תודות: 63 פעמים
- קיבל תודות: 100 פעמים
הסיפור הוא כזה.
הוטנט החליטו להעלות בינואר את המחירים ל 25ש"ח ואחר כך חזרו בהם והחזירו ל 20ש"ח.
טעות שלי, לא בדקתי כבר חודשיים את החשבון (וגם לא קיבלתי אותו משום מה, מעניין מאד למה).
הוטנט טוענים שנגמר לי המבצע ולכן בינואר העלו אותי אוטומטית ל 200 מגה ב 25 ש"ח.
אני בתשתית של הוט על 100 מגה.
למה הוטנט החליטו על 200 מגה? כי הם יכולים לעשות מה שהם רוצים.
כששאלתי בשירות למה העלו ל 200 ? הרי אני בתשתית על 100 וגם באתר שלהם יש חבילה של עד 100 ב 20 ש"ח? הנציג אומר: "האתר לא מעודכן. אין חבילה של 100 מגה ב 20ש"ח. עוד מעט האתר יתעדכן." רק דבר אחד יש לי להגיד לו: שקרן!
תבדקו על מה מחייבים אתכם.
הוטנט החליטו להעלות בינואר את המחירים ל 25ש"ח ואחר כך חזרו בהם והחזירו ל 20ש"ח.
טעות שלי, לא בדקתי כבר חודשיים את החשבון (וגם לא קיבלתי אותו משום מה, מעניין מאד למה).
הוטנט טוענים שנגמר לי המבצע ולכן בינואר העלו אותי אוטומטית ל 200 מגה ב 25 ש"ח.
אני בתשתית של הוט על 100 מגה.
למה הוטנט החליטו על 200 מגה? כי הם יכולים לעשות מה שהם רוצים.
כששאלתי בשירות למה העלו ל 200 ? הרי אני בתשתית על 100 וגם באתר שלהם יש חבילה של עד 100 ב 20 ש"ח? הנציג אומר: "האתר לא מעודכן. אין חבילה של 100 מגה ב 20ש"ח. עוד מעט האתר יתעדכן." רק דבר אחד יש לי להגיד לו: שקרן!
תבדקו על מה מחייבים אתכם.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
גם לי עשו את זה. לי לא אמרו שהעלו אותי ל-200, אלא שזה פשוט העלאת מחירים מ-20 ל-25.
כשאמרתי להם שהמחיר באתר עבור 100 מגה ביט הוא 20 שקלים, אמרו לי שזה מחיר רק למנויים חדשים.
הם באמת חצופים, אבל בחוזה מולם כתוב שהם רשאים להעלות את המחיר בכל עת.
או, במילים אחרות: נבלהוט!
כשאמרתי להם שהמחיר באתר עבור 100 מגה ביט הוא 20 שקלים, אמרו לי שזה מחיר רק למנויים חדשים.
הם באמת חצופים, אבל בחוזה מולם כתוב שהם רשאים להעלות את המחיר בכל עת.
או, במילים אחרות: נבלהוט!
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
גם לי עשו זאת, אמרתי להם או שהם מחזירים את המחיר ל-20 ש"ח או שאני עוזב. לא הסכימו להוריד חזרה את המחיר אז עזבתי אותם.
הבעיה שלפחות למיטב הבנתי מה שהם עושים זה חוקי. יש להם סעיף בחוזה - כמו גם לרב החברות האחרות - שמותר להם להעלות את המחיר ב-X שקלים. כמובן שזה לא מונע מהם לשם בכל פרסומת "מחיר קבוע" ולהדגיש את המילה "קבוע" על רקע אדום בוהק - במקרה יש לי פרסומת כזו כרגע בראש העמוד....
הבעיה שלפחות למיטב הבנתי מה שהם עושים זה חוקי. יש להם סעיף בחוזה - כמו גם לרב החברות האחרות - שמותר להם להעלות את המחיר ב-X שקלים. כמובן שזה לא מונע מהם לשם בכל פרסומת "מחיר קבוע" ולהדגיש את המילה "קבוע" על רקע אדום בוהק - במקרה יש לי פרסומת כזו כרגע בראש העמוד....
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
זה לא חוקי... חייבים לקבל התרעה לפחות חודשיים לפני החידוש
חידוש חוזה בתום תקופת ההתחייבות או בתום מבצעeran405 כתב:גם לי עשו זאת, אמרתי להם או שהם מחזירים את המחיר ל-20 ש"ח או שאני עוזב. לא הסכימו להוריד חזרה את המחיר אז עזבתי אותם.
הבעיה שלפחות למיטב הבנתי מה שהם עושים זה חוקי. יש להם סעיף בחוזה - כמו גם לרב החברות האחרות - שמותר להם להעלות את המחיר ב-X שקלים. כמובן שזה לא מונע מהם לשם בכל פרסומת "מחיר קבוע" ולהדגיש את המילה "קבוע" על רקע אדום בוהק - במקרה יש לי פרסומת כזו כרגע בראש העמוד.......
http://www.consumers.org.il/category/contract-renewals
·
נערך לאחרונה על ידי uh99 ב 03/04/2017 21:12, נערך פעם 1 בסך הכל.
Re: זה לא חייבים לקבל התרעה לפחות חודשיים לפני החידוש
·uh99 כתב:חידוש חוזה בתום תקופת ההתחייבות או בתום מבצע......
http://www.consumers.org.il/category/contract-renewals
·...
אולי אני מפספס משהו אבל מה הקשר של חידוש מבצע? להבהיר, לפחות במקרה שלי התחברתי להוטנט לחבילה של 20 ש"ח לחודש למשך שנה. אחרי 3 חודשים העלו לי את המחיר ל-25 ש"ח.
עכשיו שאני מסתכל בחוזה הספציפי של הוטנט זה לא כזה ברור האם מותר להם לעדכן את המחיר באמצע המבצע או לא. אני זוכר בוודאות שחברה אחרת (אני חושב בזק או בזב"ל) היה כתוב בצורה מאד מפורשת שמותר להם לעדכן את המחיר בנגיד 5 ש"ח במהלך תקופת המבצע. אל אף זאת אני מכיר מקרים של העלאת מחיר באמצע מבצע רק בהוט והוטנט.
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
האם קבל מכתב על עלת מחיר או הודעה קולית או SMS בלי לשים לב לזהeran405 כתב:·......
אולי אני מפספס משהו אבל מה הקשר של חידוש מבצע? להבהיר, לפחות במקרה שלי התחברתי להוטנט לחבילה של 20 ש"ח לחודש למשך שנה. אחרי 3 חודשים העלו לי את המחיר ל-25 ש"ח.
עכשיו שאני מסתכל בחוזה הספציפי של הוטנט זה לא כזה ברור האם מותר להם לעדכן את המחיר באמצע המבצע או לא. אני זוכר בוודאות שחברה אחרת (אני חושב בזק או בזב"ל) היה כתוב בצורה מאד מפורשת שמותר להם לעדכן את המחיר בנגיד 5 ש"ח במהלך תקופת המבצע. אל אף זאת אני מכיר מקרים של העלאת מחיר באמצע מבצע רק בהוט והוטנט....
ואם יש לך הקלטה של השיחה מול המוקד לקוחות...
·
@uh99
·
היתה הודעה בתחתית החשבונית לפחות איזה חודש חודשיים לפני העלאת המחיר. האמת ששמתי לב זה בעיקר תודות לשירשור בנושא כאן בפורום. לא הקלטתי את השיחה עם שירות הלקוחות שלהם.
·
היתה הודעה בתחתית החשבונית לפחות איזה חודש חודשיים לפני העלאת המחיר. האמת ששמתי לב זה בעיקר תודות לשירשור בנושא כאן בפורום. לא הקלטתי את השיחה עם שירות הלקוחות שלהם.
- Multi_Touch
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 102
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
אתה יכול לשלוח לי את התקנון?FIRE_WIRE כתב:אני בזמנו קצת הרמתי קול איימתי בתביעה ,
ואז ניתקו אותי וחיברו מחדש עם התנאים הנ"ל...
תודה...