רגע לפני קניה - מי הכי טוב מבחינת איכות תמונה??
החלטתי לקנות את אחת מבין 3 הטלויזיות הבאות וממש אשמח לדעת ע"פ דעתכם לאיזו מבינהן יש את
איכות התמונה הטובה ביותר בשימוש כבלים (הוט) וסרטים דרך קודי:
1. סמסונג UE65KU7000
2. אל-ג'י 65UH651Y
3. הייסנס 65M7000UWG
עברתי על השרשורים הקיימים פה וראיתי את הטלויזיות גם בחנויות אך אשמח לחוות דעת מקצועית ממש לפני הקניה כיוון שאני עדיין מעט מבולבל ואינני כל כך בקיא בתחום.
איכות התמונה הטובה ביותר בשימוש כבלים (הוט) וסרטים דרך קודי:
1. סמסונג UE65KU7000
2. אל-ג'י 65UH651Y
3. הייסנס 65M7000UWG
עברתי על השרשורים הקיימים פה וראיתי את הטלויזיות גם בחנויות אך אשמח לחוות דעת מקצועית ממש לפני הקניה כיוון שאני עדיין מעט מבולבל ואינני כל כך בקיא בתחום.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20178
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
כפי שהוסבר בהרבה מהשרשורים שקראת, בחירת המסך צריכה להתבצע בתלות בדרישות שלך ממנו.
אם אתה צריך זוית צפיה רחבה, ולא צופה בטלויזיה בחושך ה-LG תהיה בחירה טובה.
אם אתה רוצה שחורים טובים יותר ע"ח זוית צפיה, אז הסמסונג או הייסנס.
ואם HDR לא בראש מעיינך אז עדיף לקחת את הסמסונג.
אם אתה צריך זוית צפיה רחבה, ולא צופה בטלויזיה בחושך ה-LG תהיה בחירה טובה.
אם אתה רוצה שחורים טובים יותר ע"ח זוית צפיה, אז הסמסונג או הייסנס.
ואם HDR לא בראש מעיינך אז עדיף לקחת את הסמסונג.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
בסמסונג אין שום מנגנון local dimming, להייסנס יש. בנוסף להייסנס יש טווח צבעים רחב יותר מאשר בסמסונג. מצד שני, נראה שלהייסנס עם הקושחה הישראלית יש קצת בעיות עם שמירה עם תקן REC 709 בשידורים רגילים, והצבעים רווים מדי. עם קושחה המיועדת לשוק האנגלי זה נפתר אבל יש גם לזה חסרונות.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
למען האמת קצת קשה לי להגיד בוודאות. אם מרבית התכנים שתראה לא יהיו ב-HDR (מה שסביר להניח נכון להיום) אז הסמסונג תתן תמונה טובה יותר באופן כללי. רוב הסיכויים שיש לה גם input lag נמוך יותר מההייסנס. הייתרון שיש להייסנס הוא בעיקר ב-HDR, היכן שלטווח צבעים רחב יש חשיבות וגם ליכולת להגיע לשחור הרבה יותר עמוק.
·נראה לך שזה הגיוני שלקוח ירכוש טלוויזיה חדשה בידיעה שהוא יצטרך להתקין גירסה אנגלית, כי הגירסה המותקנת שווה אתה יודע למה...TheCoolest כתב:בסמסונג אין שום מנגנון local dimming, להייסנס יש. בנוסף להייסנס יש טווח צבעים רחב יותר מאשר בסמסונג. מצד שני, נראה שלהייסנס עם הקושחה הישראלית יש קצת בעיות עם שמירה עם תקן REC 709 בשידורים רגילים, והצבעים רווים מדי. עם קושחה המיועדת לשוק האנגלי זה נפתר אבל יש גם לזה חסרונות....
הייסנס אולי טלוויזיה מעולה אבל התמיכה של היבואן היא של שוק.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
@roy007
·
מסכים שהתמיכה היא מהמדרגה הנמוכה ביותר, אבל אני בכל זאת חושב שהמסך הזה עדיין צריך להיות אופציה.
לא כל אחד הולך להתעסק בעדכון קושחה, אבל בגדול זה עניין של שתי דקות ולא ממש מסובך לבצע את הפעולה הזו. אם זה הדבר היחיד שהיה עומד בפניי בזמן בחירת מסך, זה לא היה דיל ברייקר מבחינתי.
·
מסכים שהתמיכה היא מהמדרגה הנמוכה ביותר, אבל אני בכל זאת חושב שהמסך הזה עדיין צריך להיות אופציה.
לא כל אחד הולך להתעסק בעדכון קושחה, אבל בגדול זה עניין של שתי דקות ולא ממש מסובך לבצע את הפעולה הזו. אם זה הדבר היחיד שהיה עומד בפניי בזמן בחירת מסך, זה לא היה דיל ברייקר מבחינתי.
אין לי בעיה עם עדכוני קושחה למיניהם.
יש לי בעיה עם דרך הפצתם!
אני רואה לא מעט פוסטים שאנשים שרכשו צריכים לרדוף אחרי איזה מישהו שיש לו את הגירסא.
מה שגם לא מקובל שיש הבדלים משמעותיים בין הגירסאות והיבואן פשוט אינו משקיע את משאביו בגזרה הזאת.
אבל לשים שלטים במשחקי מכבי זה יש לו זמן...
יש לי בעיה עם דרך הפצתם!
אני רואה לא מעט פוסטים שאנשים שרכשו צריכים לרדוף אחרי איזה מישהו שיש לו את הגירסא.
מה שגם לא מקובל שיש הבדלים משמעותיים בין הגירסאות והיבואן פשוט אינו משקיע את משאביו בגזרה הזאת.
אבל לשים שלטים במשחקי מכבי זה יש לו זמן...
אם איכות תמונה חשובה לך, ממליץ על סמסונג או סוני (שלא רשמת פה),
כאשר לטעמי מעבד התמונה של הסוני הטוב ביותר ואחריו פנסוניק, סמסונג ופיליפס.
רואים את זה במיוחד בערוצים שהם לא HD, וסרטים שהם 1080P מתקרבים ל-UHD בזכות מעבדי התמונה.
כאשר לטעמי מעבד התמונה של הסוני הטוב ביותר ואחריו פנסוניק, סמסונג ופיליפס.
רואים את זה במיוחד בערוצים שהם לא HD, וסרטים שהם 1080P מתקרבים ל-UHD בזכות מעבדי התמונה.