וסטרנט - משלוח זול יותר ארצה
-
דומיקון
- עוסק בתחום

- תגובות: 886
- נתן תודות: 50 פעמים
- קיבל תודות: 146 פעמים
קיבלתי מהם עדכון
http://www.vesternet.com/blog/2016/12/c ... %26+Canada
מישהו ניסה, מכיר?
אמין ?
מחירים בפועל ?
אשמח לעדכונים...
תודה
אורי
http://www.vesternet.com/blog/2016/12/c ... %26+Canada
מישהו ניסה, מכיר?
אמין ?
מחירים בפועל ?
אשמח לעדכונים...
תודה
אורי
דומיקון - בית ישראלי חכם יותר
נציגי חברת Vera Control LTD בישראל
הפתרון המלא לבית חכם ישראלי בטכנולוגיית Z-Wave בתדר 916 MHz באישור משרד התקשורת ומכון התקנים
http://www.domicon.co.il/
נציגי חברת Vera Control LTD בישראל
הפתרון המלא לבית חכם ישראלי בטכנולוגיית Z-Wave בתדר 916 MHz באישור משרד התקשורת ומכון התקנים
http://www.domicon.co.il/
שלום,
אני הזמנתי לפני כשבועיים דרך השיטה החדשה, שילמתי כ 15 דולר למשלוח.
מארק באמת לא עונה אך שירות הלקוחות והמכירות מגיבים דיי מהר.
היום התעדכנה לי החבילה בדואר כי היא עברה את המכס או תקועה במכס עדיין לא ברור לי מההודעה
מקווה שאני יכול לעדכן אותכם האם החבילה עברה וכמו כן מה עלות שיחרור החבילה בארץ
אני הזמנתי לפני כשבועיים דרך השיטה החדשה, שילמתי כ 15 דולר למשלוח.
מארק באמת לא עונה אך שירות הלקוחות והמכירות מגיבים דיי מהר.
היום התעדכנה לי החבילה בדואר כי היא עברה את המכס או תקועה במכס עדיין לא ברור לי מההודעה
מקווה שאני יכול לעדכן אותכם האם החבילה עברה וכמו כן מה עלות שיחרור החבילה בארץ
- AlonGoldfiz
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 26 פעמים
ההשלכות שזה יתפס במכס, ובאופן עקרוני אסור להכניס את הציוד לארץ בגלל משרד התקשורת.
במידה ויתפס, הפתרון היחיד הוא להחזיר את זה.
אלון
אלון
·טוב הכי הרבה נחזיר (מקווה שלא...)AlonGoldfiz כתב:ההשלכות שזה יתפס במכס, ובאופן עקרוני אסור להכניס את הציוד לארץ בגלל משרד התקשורת.
אלון...
קרה למישהו פה, או שזה בגדר שמועות...?
שלום,
בשיטת המשלוח החדשה החבילות מראש עוברות דרך המכס כדי להוציא תשלום נוסף מהשולח - דמי טיפול
כרגע קיבלתי הודעה שהחבילה שלי נשארה במכס עד לאישור של משרד התקשורת
יש כמה אפשרויות שיחרור אבל בכולם צריך את האישור המיוחל - הבנתי שהסיכוי לקבלו שואף לאפס.
בכל מקרה ניתן להחזיר את החבילה לשולח אבל את זה צריך לעשות דרך שירות הלקוחות של הדואר
מקווה שביום ראשון הם יענו לי .
כמובן שצריך לתאם זאת מול החנות ולהבין מה הכתובת למשלוח .
ממליץ בחום לא להזמין דרך השיטה החדשה ולדרוש ממחלקת מכירות עדיין להשתמש בשיטה הישנה.
בשיטת המשלוח החדשה החבילות מראש עוברות דרך המכס כדי להוציא תשלום נוסף מהשולח - דמי טיפול
כרגע קיבלתי הודעה שהחבילה שלי נשארה במכס עד לאישור של משרד התקשורת
יש כמה אפשרויות שיחרור אבל בכולם צריך את האישור המיוחל - הבנתי שהסיכוי לקבלו שואף לאפס.
בכל מקרה ניתן להחזיר את החבילה לשולח אבל את זה צריך לעשות דרך שירות הלקוחות של הדואר
מקווה שביום ראשון הם יענו לי .
כמובן שצריך לתאם זאת מול החנות ולהבין מה הכתובת למשלוח .
ממליץ בחום לא להזמין דרך השיטה החדשה ולדרוש ממחלקת מכירות עדיין להשתמש בשיטה הישנה.
קיבלתי אימייל מדייב מוסטרנט שביקש ליידע את הקונים בארץ שבעקבות הפוסט הזה הם מחזירים את Royal Mail בחזרה ומורידים את TrackPak.
בנוסף, הוא ביקש לרכוש בסכומים שנמוכים מ£200 כדי לעבור את המכס בקלות יותר עם Royal Mail. לדעתי, עדיף לחלק קניות גדולות בצורה הזאת.
המייל המקורי:
"Thanks for telling us this. We're going to add RM back into checkout and remove TrakPak.
We will also need to advise customers in Israel to checkout with orders of less than £200 value on site, to sail through customs as its only this value which RM allows.
Wonder if you could relay this information in the forums for us please - would be most helpful?"
בנוסף, הוא ביקש לרכוש בסכומים שנמוכים מ£200 כדי לעבור את המכס בקלות יותר עם Royal Mail. לדעתי, עדיף לחלק קניות גדולות בצורה הזאת.
המייל המקורי:
"Thanks for telling us this. We're going to add RM back into checkout and remove TrakPak.
We will also need to advise customers in Israel to checkout with orders of less than £200 value on site, to sail through customs as its only this value which RM allows.
Wonder if you could relay this information in the forums for us please - would be most helpful?"
@RonenM
על פי לינקדאין הוא עדיין שם:
https://uk.linkedin.com/in/mark-onions-87316a1b
לדעתי פשוט עמוס מאוד בגלל החגים והגדילה של החנות.
תנסו לפנות גם לדייב בל, Dave Bell שלפעמים עונה מהר יותר (המייסד והמנכ״ל).
על פי לינקדאין הוא עדיין שם:
https://uk.linkedin.com/in/mark-onions-87316a1b
לדעתי פשוט עמוס מאוד בגלל החגים והגדילה של החנות.
תנסו לפנות גם לדייב בל, Dave Bell שלפעמים עונה מהר יותר (המייסד והמנכ״ל).
הי,
קיבלתי תשובה ו בקשה מדייב בנושא.
ביקש לידע את הפורומים בארץ.
להלן התשובה:
HI Eli
Could I ask a big favour that you post an update on the forums please -
It will be Monday when all new shipping methods are live:
- TrakPak will stay (cheapest method)
- DHL will be added back (fastest method)
- Royal Mail will be added back (likely slowest method but requires no commercial invoice)
For Royal Mail people MUST order in total cart values of less than £200 value in order for RM to accept the parcel. The idea is you can place several smaller orders and pay for the shipping, but it will save on any import issues.
Between now and Monday anyone can continue to email us for a custom RM quote - [email protected]
Would you be ok to relay this please?
Regards
Dave
את המייל קיבלתי אתמול, אז זה יהיה פעיל החל מיום שני הקרוב.
קיבלתי תשובה ו בקשה מדייב בנושא.
ביקש לידע את הפורומים בארץ.
להלן התשובה:
HI Eli
Could I ask a big favour that you post an update on the forums please -
It will be Monday when all new shipping methods are live:
- TrakPak will stay (cheapest method)
- DHL will be added back (fastest method)
- Royal Mail will be added back (likely slowest method but requires no commercial invoice)
For Royal Mail people MUST order in total cart values of less than £200 value in order for RM to accept the parcel. The idea is you can place several smaller orders and pay for the shipping, but it will save on any import issues.
Between now and Monday anyone can continue to email us for a custom RM quote - [email protected]
Would you be ok to relay this please?
Regards
Dave
את המייל קיבלתי אתמול, אז זה יהיה פעיל החל מיום שני הקרוב.