השירות אמזון שובר שיאים
טוב, זה אולי הדבר הכי משוגע שקרה לי בכל שנותי כאספן וכצרכן ברשת.
במבצעי בלאק פריידי האחרון הזמנתי מאמזון UK באנדל של פלייסטיישן 4 סלים החדש 1T ושלושה משחקים. פעם ראשונה מאז שאני ילד שאני קונה איזושהי קונסולת משחק. החבילה הגיעה אתמול למרבה האושר וברוב פאר והדר התיישבתי בערב לפרוק אותה ולחבר את הכל.
אחד הדברים הראשונים שראיתי בפתיחת החבילה זה שעשו לי טעות, וצירפו פעמיים את המשחק The last of us, ובמקום זה היה חסר המשחק Uncharted 4. זה היה טיפה מעצבן, אבל מה זה לעומת ההתרגשות מקונסולה חדשה... חיברתי והכל טוב ויפה ועובד.
בלילה שלחתי מייל לאמזון על הבלבול במשחקים, ושאלתי אותם איך אוכל להחליף את העותק המיותר במשחק החסר.
לפני מספר דקות קיבלתי מהם תשובה. בשורה התחתונה - הם מתנצלים מאוד על הבלבול ויצרו הזמנה חדשה של המוצר שתגיע אלי ללא חיוב. סבבה לא?
אני נכנס לחשבון שלי ומה מסתבר? הם יצרו הזמנה חדשה של *כל הבאנדל*! כן כן, קונסולה חדשה עם שלט ושלושה משחקים בדרך אלי - בגלל משחק אחד שהגיע כפול.
זה ידוע שאין על השירות של אמזון, אבל זה כבר השאיר אותי פעור פה.
במבצעי בלאק פריידי האחרון הזמנתי מאמזון UK באנדל של פלייסטיישן 4 סלים החדש 1T ושלושה משחקים. פעם ראשונה מאז שאני ילד שאני קונה איזושהי קונסולת משחק. החבילה הגיעה אתמול למרבה האושר וברוב פאר והדר התיישבתי בערב לפרוק אותה ולחבר את הכל.
אחד הדברים הראשונים שראיתי בפתיחת החבילה זה שעשו לי טעות, וצירפו פעמיים את המשחק The last of us, ובמקום זה היה חסר המשחק Uncharted 4. זה היה טיפה מעצבן, אבל מה זה לעומת ההתרגשות מקונסולה חדשה... חיברתי והכל טוב ויפה ועובד.
בלילה שלחתי מייל לאמזון על הבלבול במשחקים, ושאלתי אותם איך אוכל להחליף את העותק המיותר במשחק החסר.
לפני מספר דקות קיבלתי מהם תשובה. בשורה התחתונה - הם מתנצלים מאוד על הבלבול ויצרו הזמנה חדשה של המוצר שתגיע אלי ללא חיוב. סבבה לא?
אני נכנס לחשבון שלי ומה מסתבר? הם יצרו הזמנה חדשה של *כל הבאנדל*! כן כן, קונסולה חדשה עם שלט ושלושה משחקים בדרך אלי - בגלל משחק אחד שהגיע כפול.
זה ידוע שאין על השירות של אמזון, אבל זה כבר השאיר אותי פעור פה.
מה שירותי בזה? ברור לך שצריך להחזיר את הבאנדל הישן, כן? במקום לשלוח לך משחק חדש תצטרך להדפיס את הלייבלים הלא ברורים של אמזון להחזרה, לארוז ולהדביק, לכתת את רגליך לדואר, לעמוד בתור, לשלם מכיסך ולשלוח לאמזון קבלה לזיכוי על המשלוח. לא נורא אבל כ"כ מיותר.
זה לא יקרה, כי הקונסולה כבר מחוברת והאריזה שלה בזבל.zaxxon82 כתב:מה שירותי בזה? ברור לך שצריך להחזיר את הבאנדל הישן, כן? במקום לשלוח לך משחק חדש תצטרך להדפיס את הלייבלים הלא ברורים של אמזון להחזרה, לארוז ולהדביק, לכתת את רגליך לדואר, לעמוד בתור, לשלם מכיסך ולשלוח לאמזון קבלה לזיכוי על המשלוח. לא נורא אבל כ"כ מיותר....
·ההוגה כתב:@EyeKey
הם לא ביקשו לשלוח מחדש... להיפך רשמו שאני לא צריך לעשות כלום ויגיע תחליף.
ההזמנה כבר קיימת אצלי בחשבון...
תסתכל באמייל למטה - אתה צריך להחזיר את מה שקיבלת.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78926
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
זה לא טעות. מכיר לפחות עוד מקרה כמעט זהה שבו אם בחבילה יש תקלה, הם שולחים הכל מחדש, גם אם זה טעות מינורית.
לא מבין בכלל איך מותר להם לחייב את הכרטיס שלי פעמיים בלי אישורי.
קבוצת אספני DVD, בלו ריי, בובות ופסלים בפייסבוק:
https://www.facebook.com/groups/497291346947793/
https://www.facebook.com/groups/497291346947793/
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
למען האמת, אבל אולי זה רק אני, אם הייתי מגיע למקרה כמו שלך מיד הייתי שולח מייל בחזרה או יוצר קשר בצ'אט ומסביר שהם עשו טעות. גם אם הם לא היו מבקשים את המשלוח של הכל בחזרה זה די ברור שפתרון כזה הוא גם לא הוגן ומוגזם בעליל. זה לא אקט שירותי אלא סתם טעות אנוש או ראש קטן של נציג כמו שציינו קודם. לא חייבים לרכב על זה. כל מה שהם היו צריכים לעשות זה פשוט לשלוח את המשחק החסר ולבקש שתשלח אליהם חזרה את המשחק שנשלח בטעות.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
ואם הם לא יכולים לעשות את זה אז הפתרון ההגיוני זה ריפאנד חלקי.jacko-il כתב:למען האמת, אבל אולי זה רק אני, אם הייתי מגיע למקרה כמו שלך מיד הייתי שולח מייל בחזרה או יוצר קשר בצ'אט ומסביר שהם עשו טעות. גם אם הם לא היו מבקשים את המשלוח של הכל בחזרה זה די ברור שפתרון כזה הוא גם לא הוגן ומוגזם בעליל. זה לא אקט שירותי אלא סתם טעות אנוש או ראש קטן של נציג כמו שציינו קודם. לא חייבים לרכב על זה. כל מה שהם היו צריכים לעשות זה פשוט לשלוח את המשחק החסר ולבקש שתשלח אליהם חזרה את המשחק שנשלח בטעות....
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
@EyeKey
·
כן, ריפאונד חלקי או משהו סביר ביחס לטעות. אין שום הגיון לשלוח את כל הבאנדל מחדש.
·
כן, ריפאונד חלקי או משהו סביר ביחס לטעות. אין שום הגיון לשלוח את כל הבאנדל מחדש.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
ממש לא.. זה השירות שלהם. אמנם במקרה הזה אין באמת צורך למשלוח חדש, אבל במקרים שאפילו יש בעיה קטנה בקונסולה עצמה - הם ישלחו לך חדשה.shuali כתב:נראה יותר כמו נציג טמבל מאשר אקט שירותי.......
היה לי בעיה עם הדיסק קשיח כשהPS4 רק יצא - תוך שלושה ימים הגיעה קונסולה חדשה.
·NBMH כתב:ממש לא.. זה השירות שלהם. אמנם במקרה הזה אין באמת צורך למשלוח חדש, אבל במקרים שאפילו יש בעיה קטנה בקונסולה עצמה - הם ישלחו לך חדשה.......
היה לי בעיה עם הדיסק קשיח כשהPS4 רק יצא - תוך שלושה ימים הגיעה קונסולה חדשה....
ברור לי שבמקרה של תקלה במכשיר יש צורך בהחלפה, אבל זה לא המצב פה. במקרה שלך ברור שיש צורך בהחלפה, כי מדובר ברכיב אינטגרלי. פה מדובר בבאנדל במוצר מצורף, הם היו יכולים לתת זיכוי לפי עלות המשחק באמאזון, או לבקש ממנו לבצע הזמנה למשחק והם יזכו אותו.
לשלוח באנדל שלם כהחלפה לבאנדל בגלל טעות באחד המוצרים המצורפים זה נציג שפועל אוטומטית לפי הנהלים שלהם. גם הלקוח נדפק כי הוא צריך להחזיר את המוצר וגם הם נדפקים כי משלמים פעמיים משלוח.
ותאמין לי שיש להם יכולת להציע פתרונות אחרים, מנסיון איתם
מציע לך אם הם לא שלחו עדיין,
לפנות אליהם שוב,
שישלחו רק את המשחק החסר (ואולי לא יבקשו שתשלח חזרה את המשחק הכפול).
לפנות אליהם שוב,
שישלחו רק את המשחק החסר (ואולי לא יבקשו שתשלח חזרה את המשחק הכפול).
האמת שהסתבר שלא הייתה בו בעיה אלא פשוט בהתקנה של המשחק בזמנו - אבל העניין הוא שרק בשנייה שפניתי אליהם בצ'אט לגבי זה - הם ישר שלחו חדש, בלי לדבר בכלל.shuali כתב:·......
במקרה שלך ברור שיש צורך בהחלפה, כי מדובר ברכיב אינטגרלי. פה מדובר בבאנדל במוצר מצורף, הם היו יכולים לתת זיכוי לפי עלות המשחק באמאזון, או לבקש ממנו לבצע הזמנה למשחק והם יזכו אותו.
לשלוח באנדל שלם כהחלפה לבאנדל בגלל טעות באחד המוצרים המצורפים זה נציג שפועל אוטומטית לפי הנהלים שלהם. גם הלקוח נדפק כי הוא צריך להחזיר את המוצר וגם הם נדפקים כי משלמים פעמיים משלוח.
ותאמין לי שיש להם יכולת להציע פתרונות אחרים, מנסיון איתם...
בכללי אני מסכים איתך שבמקרה הזה אין באמת צורך, אבל תסתכל על הצד החיובי בעניין - הם אשכרה מוכנים לשלוח באנדל חדש בגלל משחק.. יש אתרים מסוימים שהיו עושים לך את המוות בשביל להפעיל אחריות על תקלה במוצר.. למרות שאין פה צורך זה עדיין נותן הרגשה טובה.
--
תנסה לדבר איתם ולראות אם אפשר פשוט לשלוח את הבאנדל החדש שיגיע ורק להוציא משם את המשחק.. אם כן, אז אין שום בעיה.
·
פניתי אליהם וביקשתי (די בתקיפות) שלא ישלחו לי קונסולה חדשה אלא רק את המשחק או החזר חלקי.b2k כתב:מציע לך אם הם לא שלחו עדיין,
לפנות אליהם שוב,
שישלחו רק את המשחק החסר (ואולי לא יבקשו שתשלח חזרה את המשחק הכפול)....
נראה מה יענו לי