מוניטורים אקטיבבים למחשב - צריך עזרה.
יש לי תקציב של כ-1,200 ש"ח לזוג מוניטורים אקטיבים.
הסתכלתי על כמה אופציות, אבל עד עכשיו הכל הרחק מהתקציב.
מה יש לי בתקציב הזה שהוא נותן באס סבבה, ודיוק בגבוהים? הכוונה היא לרכוש אותם לצורך גיימינג ומוזיקת ראפ.
ברשותי SMSL M3 כמקור האות.
תודה.
הסתכלתי על כמה אופציות, אבל עד עכשיו הכל הרחק מהתקציב.
מה יש לי בתקציב הזה שהוא נותן באס סבבה, ודיוק בגבוהים? הכוונה היא לרכוש אותם לצורך גיימינג ומוזיקת ראפ.
ברשותי SMSL M3 כמקור האות.
תודה.
- RobotCop
- חבר ותיק

- תגובות: 1579
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 347 פעמים
מוניטורים אקטיביים זה מונח מאוד אולפני - הוא יקח אותך לציוד שמיועד לעבודת סאונד (חברות כמו Tannoy, ADAM, Yamaha, Dynaudio וכו'). לדעתי מה שאתה מחפש זה "רמקולים מוגברים למחשב". המונח הזה יקח אותך למוצרים כמו AudioEngine וMicroLab שיכולים להכנס לתקציב.
במטותא מכבודך, אני מאמין שכדור הארץ עגול.
מקווה שאני לא הורס את הפוסט אבל גם אני גם מחפש רמקולים למחשב חדש(יהיה בו כרטיס קול איכותי), פתחתי נושא אבל אף אחד לא ענה לי..
קראתי הרבה ואלו היו המומלצים:
Audioengine A2+
PreSonus ERIS E4.5
עם השקעה של 2000 שקל - JBL LSR305
או רמוקלים למחשב:
Harman-Kardon SoundSticks Wireless
Bose Companion 20
Microlab(אחד הדגמים)
קראתי שהאיכות בניה של Microlab לא בשמיים והרמקולים של הרמן לא נשמעים איכותיים ליד מוניטור אקטיבי, אז יותר קורץ לי ללכת על אקטיבי
מה ההמלצה לרמקול עד 1000-1200 שקל?
אם יש איזה מחיר טוב בחו"ל(שיוצא עם משלוח ומיסים יותר זול ממה שיש בארץ) אשמח לשמוע גם על תקציב יותר גבוה
Audioengine A2+
PreSonus ERIS E4.5
או רמוקלים למחשב:
Bose Companion 20
Microlab(אחד הדגמים)
קראתי שהאיכות בניה של Microlab לא בשמיים והרמקולים של הרמן לא נשמעים איכותיים ליד מוניטור אקטיבי, אז יותר קורץ לי ללכת על אקטיבי
אם יש איזה מחיר טוב בחו"ל(שיוצא עם משלוח ומיסים יותר זול ממה שיש בארץ) אשמח לשמוע גם על תקציב יותר גבוה
- RobotCop
- חבר ותיק

^^ זה מה שקורה כשבוחרים ציוד אודיו לפי קריאה ולא לפי האוזן.
בתקציב שלך, תרצה או לא תרצה, לא תוכל לקנות שום דבר שמתקרב אפילו ל"איכותי". המקסימום שתשיג זה "בסדר" וגם זה בספק.
אם אתה רוצה איכות אתה צריך תקציב יותר גבוה בצורה משמעותית.
אם אתה רוצה זול (1,200 שקל לרמקולים זה מאוד זול) תדע שלא תקבל שם "איכות".
בכפוף למה שכתבת אני הייתי הולך על המיקרולאב כי הם גם אקטיביים וגם סבירים יחסית למחירם הנמוך. אם תחליט להעלות את התקציב יש את AudioEngine שהרבה יותר טובים ממיקרולאב ואם תרצה להשתולל תמיד יש מוניטורים אקטיביים של אולפן.
ודרך אגב, אף אחד לא שולח רמקולים מחו"ל לארץ אם לאבא שלו אין חברת שילוח.
בתקציב שלך, תרצה או לא תרצה, לא תוכל לקנות שום דבר שמתקרב אפילו ל"איכותי". המקסימום שתשיג זה "בסדר" וגם זה בספק.
אם אתה רוצה איכות אתה צריך תקציב יותר גבוה בצורה משמעותית.
אם אתה רוצה זול (1,200 שקל לרמקולים זה מאוד זול) תדע שלא תקבל שם "איכות".
בכפוף למה שכתבת אני הייתי הולך על המיקרולאב כי הם גם אקטיביים וגם סבירים יחסית למחירם הנמוך. אם תחליט להעלות את התקציב יש את AudioEngine שהרבה יותר טובים ממיקרולאב ואם תרצה להשתולל תמיד יש מוניטורים אקטיביים של אולפן.
ודרך אגב, אף אחד לא שולח רמקולים מחו"ל לארץ אם לאבא שלו אין חברת שילוח.
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·ה-מוניטור הוא הJBL LSR305. במחיר הזה אין לו הרבה מתחרים. כדי לקבל מוניטטור יותר טוב צריך לשים יותר מ2000 שקל.Maoz כתב:מקווה שאני לא הורס את הפוסט אבל גם אני גם מחפש רמקולים למחשב חדש(יהיה בו כרטיס קול איכותי), פתחתי נושא אבל אף אחד לא ענה לי..
Audioengine A2+
PreSonus ERIS E4.5
או רמוקלים למחשב:
Bose Companion 20
Microlab(אחד הדגמים)
אם יש איזה מחיר טוב בחו"ל(שיוצא עם משלוח ומיסים יותר זול ממה שיש בארץ) אשמח לשמוע גם על תקציב יותר גבוה...
מתחת ל1200 שקל אלו רק המיקרו לאב או הדומים להם, יש עוד כמה מוניטורים קטנים אבל לדעתי לא שווים את המחיר. אני חושב שאם אתה כבר בעזור ה1200 שקל, תחסוך ותקנה את הJBL. רמקולים קונים לתקופה ולא לשנה.
אין הרבה סיבות להביא מחו"ל, המחיר הסופי יוצא אותו הדבר.
רק צריך לזכור שמוניטור אולפני מכוון לתת צלילה נקי ומאוזן ולא מודגש בבאסים וטרבל, ולכן מי שאוהב צלילה מ"מפוצץ" צריך להוסיף בין המכור למוניטור אקוויליזר, לא בעיה בכלל עם המקור הוא מחשב, מוסיפים בתוכנה. אבל הצלילה של מוניטורים ישר מהקופסה לא מתאים לכולם. אבל לא בעיה, אפשר ללכת לשמוע מוניטורים בכל חנות מתמחה.
לא ממש הבנתי, אם חשוב לי באס אז אני יכול בעזרת תוכנה במחשב לשלוט על זה? או שצריך לקנות סאב בנוסף?BUGY כתב:·ה-מוניטור הוא הJBL LSR305. במחיר הזה אין לו הרבה מתחרים. כדי לקבל מוניטטור יותר טוב צריך לשים יותר מ2000 שקל.......
מתחת ל1200 שקל אלו רק המיקרו לאב או הדומים להם, יש עוד כמה מוניטורים קטנים אבל לדעתי לא שווים את המחיר. אני חושב שאם אתה כבר בעזור ה1200 שקל, תחסוך ותקנה את הJBL. רמקולים קונים לתקופה ולא לשנה.
אין הרבה סיבות להביא מחו"ל, המחיר הסופי יוצא אותו הדבר.
רק צריך לזכור שמוניטור אולפני מכוון לתת צלילה נקי ומאוזן ולא מודגש בבאסים וטרבל, ולכן מי שאוהב צלילה מ"מפוצץ" צריך להוסיף בין המכור למוניטור אקוויליזר, לא בעיה בכלל עם המקור הוא מחשב, מוסיפים בתוכנה. אבל הצלילה של מוניטורים ישר מהקופסה לא מתאים לכולם. אבל לא בעיה, אפשר ללכת לשמוע מוניטורים בכל חנות מתמחה....
·
- RobotCop
- חבר ותיק

אין לי מושג לגבי מחיר המינימום שמעליו רמקול נקרא "איכותי".
כשאני רציתי רמקולים איכותיים למחשב, חרשתי את הלוחות ואת eBay וקניתי זוג Dynaudio BM5a. אני איתם כבר איזה שש שנים ולא מרגיש שום צורך לשדרג.
אז עזוב אותך מהמילה המקוללת הזו "איכות" - תגדיר תקציב וחפש את העסקה הכי טובה שאתה יכול למצוא בתקציב הזה או שתמצא רמקול שאתה אוהב וחפש מה המחיר הכי טוב שתוכל לקנות אותו.
תוספת: בשביל בס אתה צריך אלמנט גדול ומגבר חזק. אם לרמקול שתקנה יש את זה אתה לא צריך כלום. אם זה רמקול קטן תצטרך להוסיף לו עוד אלמנט, הדרך הנוחה ביותר היא סאב חיצוני. מבחינת תוכנה - היא לא יכולה להוסיף לרמקול יכולות שהפיסיקה מונעת ממנו. אם הרמקול לא יכול לרדת ל50Hz שום EQ בעולם לא ישכנע אותו לעשות את זה ורק יעמיס עליו תדרים שהוא לא מסוגל להפיק.
כשאני רציתי רמקולים איכותיים למחשב, חרשתי את הלוחות ואת eBay וקניתי זוג Dynaudio BM5a. אני איתם כבר איזה שש שנים ולא מרגיש שום צורך לשדרג.
אז עזוב אותך מהמילה המקוללת הזו "איכות" - תגדיר תקציב וחפש את העסקה הכי טובה שאתה יכול למצוא בתקציב הזה או שתמצא רמקול שאתה אוהב וחפש מה המחיר הכי טוב שתוכל לקנות אותו.
תוספת: בשביל בס אתה צריך אלמנט גדול ומגבר חזק. אם לרמקול שתקנה יש את זה אתה לא צריך כלום. אם זה רמקול קטן תצטרך להוסיף לו עוד אלמנט, הדרך הנוחה ביותר היא סאב חיצוני. מבחינת תוכנה - היא לא יכולה להוסיף לרמקול יכולות שהפיסיקה מונעת ממנו. אם הרמקול לא יכול לרדת ל50Hz שום EQ בעולם לא ישכנע אותו לעשות את זה ורק יעמיס עליו תדרים שהוא לא מסוגל להפיק.
- BUGY
- חבר מכור קשה

·אתה מבלבל בן דברים, לא דיברתי על יכולת הרמקול לספק תווח תדרים מסויים או היכולת "לרדת" לתדרים נמוכים, אני מדבר על איך הוא מוגדר. רוב הרמקולים "הביתיים" מכווונים לתת דגש על תדרים מסויימים כדי לשצליל ישמע יותר מפציץ, יותר "מגניב", כמו כפתור ה"loudness" מדגישים תדרים כדי לתת אפקט מסויים. זה מאוד טוב בהתחלה וכדי להרשים אנשים אבל לדעתי נהיה מאוד מציק אחרי האזנה ממושכת. רמקול מוניוטר לרוב מוגדר להיות "שטוח", בלי הדגשות מיותרות ולכן על ההתחלה הצלילה נשמע, טוב, שטוח, חסר באס. אבל זה מאוד כללי, יש מוניטורים מודגשים ויש רמקולים ביתיים שטוחים. לכן ההמלצה הכי פשוטה זה שתלך ותקשיב.Maoz כתב:לא ממש הבנתי, אם חשוב לי באס אז אני יכול בעזרת תוכנה במחשב לשלוט על זה? או שצריך לקנות סאב בנוסף?......
·...
- BUGY
- חבר מכור קשה

·בו זמנית? למה?Tux10 כתב:טוב, ממה שהבנתי, אין יותר טוב מהLSR305 במה שאני מחפש. הקטע שהם עולים 1,900 ש"ח וזה קצת באסה.
איך הM3 יעבוד איתו? יש לי רק יציאות RCA ואני עם אוזניות מקדימה - לא תהיה בעייה להשתמש בהם בו זמנית?...
בעיקרון הM3 יתנו לך אות ישיר, LINE-OUT, ללא שליטה על הגברה.
·רציתי משהו יותר איכותי לJBL שאני הולך לקנות בע"ה.BUGY כתב:·בו זמנית? למה?......
בעיקרון הM3 יתנו לך אות ישיר, LINE-OUT, ללא שליטה על הגברה....
ורציתי משהו שייתן לי יכולת החלפה בין המקורות (סגנון השיט סיס)
או מה שיש לי זה בסדר?
לא מתכוון להריץ עליהם FLAC, מקסימום 320KBPS
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- קיבל תודות: 502 פעמים
אגלה לך משהו, JBL בבעלות Harman, שמחזיקה לא מעט מותגים נוספים כמוהם.. שאגב היום נרכשה על ידי סמסונג בעסקה לא קטנה בכלל..Maoz כתב:מקווה שאני לא הורס את הפוסט אבל גם אני גם מחפש רמקולים למחשב חדש(יהיה בו כרטיס קול איכותי), פתחתי נושא אבל אף אחד לא ענה לי..
Audioengine A2+
PreSonus ERIS E4.5
או רמוקלים למחשב:
Bose Companion 20
Microlab(אחד הדגמים)
אם יש איזה מחיר טוב בחו"ל(שיוצא עם משלוח ומיסים יותר זול ממה שיש בארץ) אשמח לשמוע גם על תקציב יותר גבוה...
אין "מותג" טוב או רע, יש לכל חברה דגמים, או סדרות מוצלחות יותר ופחות.. גם לא כל הרמקולים האקטיביים טובים, או שטוחים, יש כאלו עם "באס מודגש" יש כאלו שלא באמת יורדים לתדרים נמוכים מספיק ודורשים סאב, יש ויש.
גם ההגדרה של רמקול אקטיבי זה רמקול נפרד שכולל מגבר בפנים, לרוב הוופר והטוויטר מוגברים בנפרד עם Crossover אקטיבי (הרכיב שמגדיר איזה תדרים ילכו לאיזה אלמנט), הרמקולים זהים ביניהם, ולרוב לא נמכרים כ-זוג", אלה כיחידות נפרדות.
יש רמקולים מוגברים כמו ה-Audioengine A2+, שיחידה אחת כוללת מגבר, ואת כניסות השמע והרמקול השני פאסיבי כמו רמקול רגיל פשוט מתחבר למגבר ברמקול השני..
בנוגע לרמקולים, אני קצת משוחד עם ה-305, גם אני חושב שהם כנראה האופציה הכי טובה כרגע בטווח המחיר הזה, הם לא מושלמים ואיכות הבניה דיי פלסטיקית, והם ממש לא "ידידותיים לילדים" עם הטווטר הרגיל שכל זעתות יכול להרוס שניה בגלל המחסור ברשת או גריל, אבל הסאונד נהדר, הם יורדים יחסית נמוך (42Hz) ולא מדגישים את הבאס כשהוא לא שם, כמו כל רמקול עם פורט אחורי צריך להזהר עם המיקום ולהרחיק אותם מהקיר לפחות 25 ס"מ, אחרת תשמע המום בום בום מיותר, וכמו כל רמקול לא להצמיד לקירות בצדדים..
לרמקולים אקטיביים יש חסרונות ברורים מבחינת הנוחות מול רמקולים עם יחידה אחת מוגברת, כל אחד מחובר לחשמל בנפרד, הם תופסים שני שקעים, אתה צריך להעביר לכל אחד מהם כבל אודיו נפרד, לאחד ערוץ ימני ולאחד שמאלי, ואת השליטה בווליום אתה צריך לעשות במכשיר חיצוני, לכל רמקול יש חוגת ווליום נפדת שאתה מגדיר לפי הכמות הרצויה, ובהתאם בשני הרמקולים וזהו, זה ממוקם באחורי הרמקול ולא נועד כדי שתשתנה, לרמקולים אקטייבים לרוב יש "רעש לבן" חלש שיוצא מהטוויטר בגלל ה-Crossover האקטיבי, יש כאלו שזה מאוד חלש ולא מורגש, יש כאלו שיותר, יש אנשים שמתעלמים, יש כאלו שלא, גם נפוץ להתקל בבעיות הארקה (Graund Loop), ובחיבור לציוד אודיו ביתי פשוט צריך מתאמים לרוב הרמקולים, ה-305 כוללים מחברי XLR ו-6.3MM מאוזנים, ובלי חיבורים מאוזנים בציוד האודיו תצתרך מתאמים כגון RCA ל-PL, או RCA ל-XLR, או 3.5MM ל-PL, בקיצור סיבוכים.
ברמקול מוגבר יש לך יחידה אחת שאתה מפעיל, מחבר לחשמל ולמקורות, לפעמים יותר מכניסת RCA אחת ככה שאפשר לחבר למחשב ולקונסולה למשל, כמעט תמיד יש שליטת ווליום נוחה יחסית, לפעמים אפילו מותרות כמו שלט וכו'.
בקיצור, ה-305 נשמעים מצויין (בעיקר כשהחדר לא בלאגן אקוסטי אחד גדול), אבל כשהולכים לכיוון של מוניטורים אקטייבים, צריך להכיר גם בחסרונות.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
IamEzio כתב:אגלה לך משהו, JBL בבעלות Harman, שמחזיקה לא מעט מותגים נוספים כמוהם.. שאגב היום נרכשה על ידי סמסונג בעסקה לא קטנה בכלל........
אין "מותג" טוב או רע, יש לכל חברה דגמים, או סדרות מוצלחות יותר ופחות.. גם לא כל הרמקולים האקטיביים טובים, או שטוחים, יש כאלו עם "באס מודגש" יש כאלו שלא באמת יורדים לתדרים נמוכים מספיק ודורשים סאב, יש ויש.
גם ההגדרה של רמקול אקטיבי זה רמקול נפרד שכולל מגבר בפנים, לרוב הוופר והטוויטר מוגברים בנפרד עם Crossover אקטיבי (הרכיב שמגדיר איזה תדרים ילכו לאיזה אלמנט), הרמקולים זהים ביניהם, ולרוב לא נמכרים כ-זוג", אלה כיחידות נפרדות.
יש רמקולים מוגברים כמו ה-Audioengine A2+, שיחידה אחת כוללת מגבר, ואת כניסות השמע והרמקול השני פאסיבי כמו רמקול רגיל פשוט מתחבר למגבר ברמקול השני..
בנוגע לרמקולים, אני קצת משוחד עם ה-305, גם אני חושב שהם כנראה האופציה הכי טובה כרגע בטווח המחיר הזה, הם לא מושלמים ואיכות הבניה דיי פלסטיקית, והם ממש לא "ידידותיים לילדים" עם הטווטר הרגיל שכל זעתות יכול להרוס שניה בגלל המחסור ברשת או גריל, אבל הסאונד נהדר, הם יורדים יחסית נמוך (42Hz) ולא מדגישים את הבאס כשהוא לא שם, כמו כל רמקול עם פורט אחורי צריך להזהר עם המיקום ולהרחיק אותם מהקיר לפחות 25 ס"מ, אחרת תשמע המום בום בום מיותר, וכמו כל רמקול לא להצמיד לקירות בצדדים..
לרמקולים אקטיביים יש חסרונות ברורים מבחינת הנוחות מול רמקולים עם יחידה אחת מוגברת, כל אחד מחובר לחשמל בנפרד, הם תופסים שני שקעים, אתה צריך להעביר לכל אחד מהם כבל אודיו נפרד, לאחד ערוץ ימני ולאחד שמאלי, ואת השליטה בווליום אתה צריך לעשות במכשיר חיצוני, לכל רמקול יש חוגת ווליום נפדת שאתה מגדיר לפי הכמות הרצויה, ובהתאם בשני הרמקולים וזהו, זה ממוקם באחורי הרמקול ולא נועד כדי שתשתנה, לרמקולים אקטייבים לרוב יש "רעש לבן" חלש שיוצא מהטוויטר בגלל ה-Crossover האקטיבי, יש כאלו שזה מאוד חלש ולא מורגש, יש כאלו שיותר, יש אנשים שמתעלמים, יש כאלו שלא, גם נפוץ להתקל בבעיות הארקה (Graund Loop), ובחיבור לציוד אודיו ביתי פשוט צריך מתאמים לרוב הרמקולים, ה-305 כוללים מחברי XLR ו-6.3MM מאוזנים, ובלי חיבורים מאוזנים בציוד האודיו תצתרך מתאמים כגון RCA ל-PL, או RCA ל-XLR, או 3.5MM ל-PL, בקיצור סיבוכים.
ברמקול מוגבר יש לך יחידה אחת שאתה מפעיל, מחבר לחשמל ולמקורות, לפעמים יותר מכניסת RCA אחת ככה שאפשר לחבר למחשב ולקונסולה למשל, כמעט תמיד יש שליטת ווליום נוחה יחסית, לפעמים אפילו מותרות כמו שלט וכו'.
בקיצור, ה-305 נשמעים מצויין (בעיקר כשהחדר לא בלאגן אקוסטי אחד גדול), אבל כשהולכים לכיוון של מוניטורים אקטייבים, צריך להכיר גם בחסרונות....
האם הSMSL M3 שלי יסתדר איתו? אני לא רוצה להאכיל את הJBL בסיגנל ***.
·
קניתי 2 זוגות RCA, מתאם RCA לTRS, ופונטציומטר זול מאייבי.BUGY כתב:
·יתסדר לגמרי, רק יהיה פחות נוח ואתה צריך כבלים מתאימים..........
מחשב > M3 > פוטנציומטר > LSR305
יהיה בעייה ככה? אני פוחד שהסיגנל תאבד מהאיכות בגלל האיכות של הVolume Knob מאייבי.
זה מה שקניתי - לינק
בגדול רציתי לקנות משהו בסגנון הSchiit Sys, אבל הוא לא זול בכלל לתקציב שלי
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

ה-SYS דיי זול בהתחשב בזה שהוא כולל מתג ווליום איכותי וגוף אלומניום, הבעיה עם המחיר שלו, זה המחיר לייבא אותו, הם שולחים רק דרך אופציות שילוח דיי יקרות, ובמקורות אחרים המחיר גבוהה יותר.. גם אני הייתי שמח לקנות אותו ב-50$, מאפשר לחבר שני מכשירים ולשלוט על הווליום בלי לדאוג שהמכשירים שאתה מחבר יכולים לעשות את זה, אולי בהזדמנות..
השאיפה שלי אישית היא לקנות מתישהו את ה-Schiit Uber stack, גם מגבר אוזניות מעולה וגם יציאת Pre-amp במגבר ואפשר לחבר כמה מקורות דיגיטאליים, ככה שהכל מחובר לאוזניות ולרמקולים, דבר אחד שבאמת היה הופך את הסטאפ הזה לטוב אפילו יותר, היה מתג ב-Magni 2 Uber בין יציאת האוזניות לרמקולים כדי להשאיר אוזניות מחוברות ולא להוציא כל פעם, אולי בעידכון הבא..
השאיפה שלי אישית היא לקנות מתישהו את ה-Schiit Uber stack, גם מגבר אוזניות מעולה וגם יציאת Pre-amp במגבר ואפשר לחבר כמה מקורות דיגיטאליים, ככה שהכל מחובר לאוזניות ולרמקולים, דבר אחד שבאמת היה הופך את הסטאפ הזה לטוב אפילו יותר, היה מתג ב-Magni 2 Uber בין יציאת האוזניות לרמקולים כדי להשאיר אוזניות מחוברות ולא להוציא כל פעם, אולי בעידכון הבא..
IamEzio כתב:ה-SYS דיי זול בהתחשב בזה שהוא כולל מתג ווליום איכותי וגוף אלומניום, הבעיה עם המחיר שלו, זה המחיר לייבא אותו, הם שולחים רק דרך אופציות שילוח דיי יקרות, ובמקורות אחרים המחיר גבוהה יותר.. גם אני הייתי שמח לקנות אותו ב-50$, מאפשר לחבר שני מכשירים ולשלוט על הווליום בלי לדאוג שהמכשירים שאתה מחבר יכולים לעשות את זה, אולי בהזדמנות..
השאיפה שלי אישית היא לקנות מתישהו את ה-Schiit Uber stack, גם מגבר אוזניות מעולה וגם יציאת Pre-amp במגבר ואפשר לחבר כמה מקורות דיגיטאליים, ככה שהכל מחובר לאוזניות ולרמקולים, דבר אחד שבאמת היה הופך את הסטאפ הזה לטוב אפילו יותר, היה מתג ב-Magni 2 Uber בין יציאת האוזניות לרמקולים כדי להשאיר אוזניות מחוברות ולא להוציא כל פעם, אולי בעידכון הבא.....
מה שקנייתי באייבי יכול לעשות נזק לאיכות הסאונד?
דרך אגב, איך אני יתנהל עם הM3? מה בעצם יקרה כשאני יחבר אוזניות וRCA מאחורה? אחד יהיה מבוטל?
·
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

הבעיה העיקרית שיכולה להיות עם בוררי ווליום אנלוגיים היא "Channel imbalance", ז"א חוסר התאמה בעוצמת הקול שני הערוצים, זה הכי בא לידי ביטוי כשבורר הווליום עומד על ווליום ממש נמוך, כשהבורר באזור שעה 9 ומלעה ההפרש לא אמור להיות שמיע כבר. בכל מקרה ברמת המחיר הזאת מה שהזמנת אמור להיות בסדר. כשאני חיפשתי משהו דומה הבנתי שאין באמת פתרון מוכן מהמפעל בטווח מחיר נורמאלי..לא אחד עם פוטנציומטר מאיכות שבאמת אפשר להגיד טובה,
יש כמה פתרונות שמדברים עליהם ברשת, ה-Nano Patch+ ובורר ווליום של Fostex, על שניהם יש תלונות על Channel Imbalance, ואיכות בניה גרוע שיוצרת עוד יותר בעיות, ככה שסך הכל.. בשביל 6-7$ זה פתרון נורמאלי.. אחרת אם להשקיע יותר, באמת שלדעתי ה-Sys הוא כנראה הפתרון היחיד שבאמת שווה להסתכל עליו עד ה-50$, כמובן הקטע המעצבן זה עלויות המשלוח שעולות כמו חצי מהמכשיר...
בקשר ל-M3, לפי מה שמצאתי באינטרנט, חיבור אוזניות לא משתיק את יציאות ה-RCA, זה התנהגות נפוצה כשיציאות ה-RCA מוגדרות כ-Line Out.
יש כמה פתרונות שמדברים עליהם ברשת, ה-Nano Patch+ ובורר ווליום של Fostex, על שניהם יש תלונות על Channel Imbalance, ואיכות בניה גרוע שיוצרת עוד יותר בעיות, ככה שסך הכל.. בשביל 6-7$ זה פתרון נורמאלי.. אחרת אם להשקיע יותר, באמת שלדעתי ה-Sys הוא כנראה הפתרון היחיד שבאמת שווה להסתכל עליו עד ה-50$, כמובן הקטע המעצבן זה עלויות המשלוח שעולות כמו חצי מהמכשיר...
בקשר ל-M3, לפי מה שמצאתי באינטרנט, חיבור אוזניות לא משתיק את יציאות ה-RCA, זה התנהגות נפוצה כשיציאות ה-RCA מוגדרות כ-Line Out.