מוניטורים אקטיבבים למחשב - צריך עזרה.

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
Tux10 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 125
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #21 

@IamEzio
·

כן אני מכיר את הבעיה של הCHANNEL IMBALANCE. אבל בגדול, איך אני יתפעל את האוזניות + הרמקולים? האם הRCA OUT מוציא בפול ווליום כל הזמן?

תודה!

דרך אגב, על איזה משטח אתה ממליץ לשים אותם? הזמנתי ספוגים מאייבי אבל הם לא הגיעו אלי, לטובה (הם מגושמים) - יש משהו אלגנטי?

Maoz
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 147
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #22 

עדכון:
היום שמעתי את הjbl lsr305 ואת yamaha hs5
הlsr305 נשמעים סגורים יותר, עם הרבה יותר באס(פאנצ') וחסרים צלילים
הhs5 מוציאים צליל נקי יותר, פחות באס

איך שהוא אהבתי יותר את הhs5

יש מצב שפיספסתי משהו?
בנוסף, איך מחברים אותם למחשב? אשמח להסבר(יהיה לי כרטיס קול איכותי שיקנה)

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #23 

כדי באמת לקבל "הבחנה" לגבי הרמקולים צריך לשמוע אותם בבית.. חווית השמיע בחנות יכולה להיות מטעה, מיקום הוא פקטור עצום לסאונד, מה גם לרמקולים האלו יש פורט אחורי, ככה שאם אחד מהם היה חנוק יותר מאחר זה יכול להשפיע על הסאונד..

בכל מקרה, גם בתנאים אידיאליים, בהחלט הגיוני שהם נשמעים שונה, שניהם אמורים להיות "שטוחים" בסאונד שהם מייצרים, אבל סאונד זה לא שחור ולבן.

ה-טוויטר של ה-LSR305, עם ה-WaveGuide של JBL מפזר את הצליל שיוצר הטוויטר בצורה קצת שונה מ-Waveguide עגול ו-"פשוט", וכמובן העובדה שהם יורדים לתדרים נמוכים יותר. זה יכול לשנות למדי איך שאתה "חווה" את הסאונד, מה גם, שהבאס - גם אם מדוייק, יכול לתת לך את התחושה של סאונד "עמוס" יותר... ה-HS5 בהחלט יכולים להיות "נקיים ומדוייקים" יותר, בסופו של יום שניהם מוניטורים טובים שמתחרים על רמת ביצועים ומחיר דומים, אין פה באמת "נכון או לא נכון", אתה אמור לקנות את מה שאתה מתחבר אליו יותר, זה שרוב האנשים באינטרנט מעדיפים את ה-305 לא הופך אותם לטובים יותר אוטומטית, לא משנה כמה אני או אנשים אחרים יגידו שהם טובים.

לגבי איך לחבר אותם, תלוי איזה כרטיס קול אתה קונה. אבל יש מספיק כבלים שציינתי בעמוד הקודם שיכולים לעזור.
נערך לאחרונה על ידי IamEzio ב 21/11/2016 23:12, נערך 2 פעמים בסך הכל.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

Maoz
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #24 

הרמקולים ישבו ממש אחד ליד השני בחנות, הם היו על מדף ארוך, היה כיסא באמצע והם היו מכוונים לכיסא
לפני שארכוש את אחד מהם אלך שוב לחנות לשמוע ולחבר את הפלאפון ולשמוע שירים שאני מכיר

לגבי הכרטיס קול, אני קונה מחשב חדש עם הלוח אם הבא:
http://www.asus.com/us/Motherboards/Z17 ... /overview/

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס

שליחה #25 

השאלה היותר חשובה אם היה משהו מאחוריהם, רמקול עם פורט אחורי כמו שני אלו יכול לגרום לצליל להיות "בומי יותר", יציאת האוזניות של הטלפון שלך גם יכולה להשפיע על הסאונד במידה מסויימת.. בכל מקרה בהחלט הבחירה שלך, אין פה נכון ולא נכון.

לגבי איך לחבר אותם.. אתה צריך משהו כזה . חיבור סטראו 3.5MM בצד אחד, ו-שני מחברי מונו 6.3MM בצד השני שמתחברים לכל אחד מהרמקולים.

Maoz
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #26 

הם היו מרוחקים מהקיר לפי מה שאני זוכר

לגבי הכבלים, יש הבדל בין כולם? זה ישפיע על האיכות?

Tux10 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #27 

קנית? הסאונד של הJBL ממש לא בומי לטעמי, ואקולייזר שלי במחשב הוא של פסיכופטים שאוהבים גבוההים חזקים. מה שעם הJBL אתה יכול להינות מהבאס.

ודרך אגב, הHS5 יקרים יותר מהJBL בכמעט 300 ש"ח. גם משהו לחשוב עליו.

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס

שליחה #28 

איכות הבנייה של ה-HS5 טובה יותר ממה שהבנתי (לא בדקתי אישית), ה-JBL לא הרשימו אותי בגזרה הזאת (הכוונה לפלסטיקה הקדמית וההתאמה שלה לגוף הרמקול) עוד משהו שקצת מציק לי זה כמה שהרמקולים חשופים, ל-HS5 לפחות יש גריל על הטוויטר ואילו ה-305 חשופים לגמרי והשופר מסביב לטוויטר גם פשוט מגנט לאבק.

Tux10 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #29 

@IamEzio
·כמה שאני מסכים איתך... הJBL לטעמי לא כאלו יפים (אולי בצבע לבן, שאותו אין בארץ) אבל הם יותר מדי טובים כדי להסתכל עליהם באספקט הזה.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”