שינוי לחץ בראש אנדריאה
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
יכול להיות הבדל בין המדידה במכונה למדידה בידית ולכן בידית המדידה בדרך כלל יותר מדויקת. לדעתי עדיף 9 על 10 ואפשר לנסות גם 8.5
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
צריך למדוד מה הלחץ בראש החליטה, אין לסמוך על מד הלחץ אלא בתור נקודת מוצא.
מנסיוני לחץ נמוך יותר לכיוון 8.5 ייתן קפה בטעם עגול יותר : גוף פחות מלא, קרמה פחות עשירה, אך טעמים יותר עדינים שיתגלו בהתאם לקפה (פרי,תבלין, פרחים וכו')
ממה שאני זוכר המשאבה במכונה שלך היא ויברציונית. בגלל הדרך שבה פועלת משאבה זו, אני אישית לא ממליץ להוריד את הלחץ ל 8.5 , להשאר בטווח עבודה של 9-11 באר ושם לעשות את המשחק.
אבל כמובן שאתה יכול לנסות, בסופו של יום רק הטעם הוא הקובע.
מנסיוני לחץ נמוך יותר לכיוון 8.5 ייתן קפה בטעם עגול יותר : גוף פחות מלא, קרמה פחות עשירה, אך טעמים יותר עדינים שיתגלו בהתאם לקפה (פרי,תבלין, פרחים וכו')
ממה שאני זוכר המשאבה במכונה שלך היא ויברציונית. בגלל הדרך שבה פועלת משאבה זו, אני אישית לא ממליץ להוריד את הלחץ ל 8.5 , להשאר בטווח עבודה של 9-11 באר ושם לעשות את המשחק.
אבל כמובן שאתה יכול לנסות, בסופו של יום רק הטעם הוא הקובע.
- NEGRO
- עוסק בתחום קפה

- תגובות: 1098
- נתן תודות: 95 פעמים
- קיבל תודות: 252 פעמים
חפש את ה OPV של המכונה, תסתכל לאן הצינור שמחזיר עודפים מחובר, זה ה OPV ,אם יש לך שעון לחץ, חבר ראש עיוור וסובב את הבברגה הכי קרובה לצינור העודפים, כל פעם סובב מעט .0חצי סיבוב בערך) ותפעיל משאבה, תסתכל על הלחץ ותכוון כל פעם עד שתגיע ללחץ הרצוי.