The Missing - עונה שניה
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73386
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 648 פעמים
- קיבל תודות: 3170 פעמים
למי שלא שם לב, הפרק הראשון של העונה השנייה כבר זמין:
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35101
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
רוב התרגומים היום זה קריעות מיס/הוט/נטפליקס וכאלה ולא תרגומים ידנייםmoss5 כתב:איפה הימים שתרגום לפרק בסידרה היה מוכן כ 4 שעות מהרגע שהפרק יצא להורדה באתרים ברשת
(ע"ע נמלטים,24,דקסטר ,אבודים ועוד)...
עונה 2 מעולה! אחת הטובות שראיתי לאחרונה
אני מעיר את הפוסט באיחור של 3 חודשים כי סדרות מחכות אצלי בתור , לפעמים גם יותר זמן 
אתמול סיימתי לצפות בעונה 2 ונהיניתי מכל רגע בכל אחד מהפרקים.
אם עונה 1 הייתה טובה - נגיד ציון 8, עונה 2 מצויינת - הציון שלי: 10. יש בה יותר קצב, עלילה ודרמה מהעונה הראשונה.
אגב,
למי שקרא ספרים של ז'ורז' סימנון יש איזו השוואה מתבקשת בין המפקח מגרה בספריו לבין ג'וליאן בפטיסט הבלש המקסים ב "נעדר".
ועוד משהו:
תודה ליוצרי הכתוביות בעברית שבילעדיהם לא יכולנו ליהנות מכל הסדרות האלה.
אני אשתדל מעכשיו להוסיף את התודה הזו בכל דיון על סדרה, אפילו אם הם לא קוראים את הפוסט - לפחות שניהיה מודעים לעבודה הברוכה שלהם.
אתמול סיימתי לצפות בעונה 2 ונהיניתי מכל רגע בכל אחד מהפרקים.
אם עונה 1 הייתה טובה - נגיד ציון 8, עונה 2 מצויינת - הציון שלי: 10. יש בה יותר קצב, עלילה ודרמה מהעונה הראשונה.
אגב,
למי שקרא ספרים של ז'ורז' סימנון יש איזו השוואה מתבקשת בין המפקח מגרה בספריו לבין ג'וליאן בפטיסט הבלש המקסים ב "נעדר".
ועוד משהו:
תודה ליוצרי הכתוביות בעברית שבילעדיהם לא יכולנו ליהנות מכל הסדרות האלה.
אני אשתדל מעכשיו להוסיף את התודה הזו בכל דיון על סדרה, אפילו אם הם לא קוראים את הפוסט - לפחות שניהיה מודעים לעבודה הברוכה שלהם.
מצטער, אני מכיר רק קודי, אין לי מושג אף פעם באיזה ערוצים משודרות סדרות. מדובר בסדרה אנגלית של ה BBC (עם עוד כמה ארצות כמו בלגיה ושותפות להפקה)אוריה כתב:עשית לי חשק לצפות.
היכן משודרת ? יס ? הוט ? סלקום ? נטפלקיס ? אמאזון ?
כבר הולכים לאיבוד.......
מישהו אחר בטוח יידע.
אבל אל תוותר- הסדרה ממש שווה צפיה.
אזהרת ספויילר למי שלא צפה בעונה 2:miki775 כתב:הכל טוב ויפה
רק דבר אחד סופר אדיוטי לדעתי
איך הורים שהבת שלהם חוזרת אליהם לא רואים ישר שמדובר במישהי אחרת?![]()
![]()
לפחות אם היה דמיון בין שתיהן,אבל זה רחוק מזה...
א. הם לא ראו אותה 8 או 9 שנים כשהייתה כלואה במרתף והתבגרה מאז ועברה שינויים פיזיים נוספים. שתי הבחורות היו בגובה דומה וללא מאפיינים שונים בהרבה.
ב. סופי הייתה חברה צמודה של אליס שעשתה לה קעקוע כמו שלה על היד וניסתה להידמות לה גם פיזית.
ג. היא למדה במשך השנים את כל הפרטים על אליס כולל כינויים פרטיים: קוראת לאחיה גמד, כשהאמא "טועה" בשם של מורה מהעבר היא מתקנת אותה
אז מגיעה בחורה שקצת דומה לבת שלהם, פצועה, חבולה, נמלטת מחטיפה , זקוקה לטיפול רפואי דחוף, טוענת שהיא אליס ומכירה את כל הפרטים על המשפחה
הם לא היו מסוגלים להתנכר לה, היו חייבים לקבור את כל החשדות עמוק במוח בשביל להתנהג בצורה נורמטיבית.
וזאת הנקודה המרכזית שרצו להעביר: כשצריך, אנשים משכנעים את עצמם שמשהו אמיתי גם אם יש סתירות גלויות לעין.
היה להם צורך לסגור מעגל ולהמשיך בחיים והמוח שלהם עיגל פינות לצורך העיניין.
האב חשד אומנם אבל לא היה מסוגל להתמודד עם העובדה שזו לא ביתו. האם הרגישה מהתחלה שזו לא היא ובשלב נסויים כן הייתה מסוגלת להעלות את זה על השפתיים.
·gilg7 כתב:אזהרת ספויילר למי שלא צפה בעונה 2:......
א. הם לא ראו אותה 8 או 9 שנים כשהייתה כלואה במרתף והתבגרה מאז ועברה שינויים פיזיים נוספים. שתי הבחורות היו בגובה דומה וללא מאפיינים שונים בהרבה.
ב. סופי הייתה חברה צמודה של אליס שעשתה לה קעקוע כמו שלה על היד וניסתה להידמות לה גם פיזית.
ג. היא למדה במשך השנים את כל הפרטים על אליס כולל כינויים פרטיים: קוראת לאחיה גמד, כשהאמא "טועה" בשם של מורה מהעבר היא מתקנת אותה
אז מגיעה בחורה שקצת דומה לבת שלהם, פצועה, חבולה, נמלטת מחטיפה , זקוקה לטיפול רפואי דחוף, טוענת שהיא אליס ומכירה את כל הפרטים על המשפחה
הם לא היו מסוגלים להתנכר לה, היו חייבים לקבור את כל החשדות עמוק במוח בשביל להתנהג בצורה נורמטיבית.
וזאת הנקודה המרכזית שרצו להעביר: כשצריך, אנשים משכנעים את עצמם שמשהו אמיתי גם אם יש סתירות גלויות לעין.
היה להם צורך לסגור מעגל ולהמשיך בחיים והמוח שלהם עיגל פינות לצורך העיניין.
האב חשד אומנם אבל לא היה מסוגל להתמודד עם העובדה שזו לא ביתו. האם הרגישה מהתחלה שזו לא היא ובשלב נסויים כן הייתה מסוגלת להעלות את זה על השפתיים.
גיל...
אתה והבמאי-שניכם טועים
בפרצוף אין שום דמיון
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73386
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 648 פעמים
- קיבל תודות: 3170 פעמים
miki775 - הוא חטף אותה כשהיא הייתה כבת 12-13, חזרה כבת 21-22, אתה לא השתנת מגיל 13 לגיל 22?
חוצמזה כפי שציינו פה - אנשים מצטיינים בלשקר לעצמם כשצריך - טבע אנושי.
חוצמזה כפי שציינו פה - אנשים מצטיינים בלשקר לעצמם כשצריך - טבע אנושי.