חוק הטכנאים - האם אני זכאי לפיצוי ?
מקרה שקרה אתמול - קבעתי עם חברת yes לאיסוף ממירים לאחר שהתנתקתי מהשירות. האיסוף נקבע בשעות 10-12. לא הגיעו בזמן, אך הגדילו לעשות והתקשרו בשעה 12:10 להגיד שהטכנאי מאחר, והוא יגיע תוך "משהו כמו 20 דקות".
סירבתי בנימוס מכיון שהייתי צריך לצאת מהבית.
ע"פ החוק, כתוב שפיצוי מתקיים אם הוא איחר מעבר לשעתיים מהטווח שנקבע (לכאורה 14:00), אך כמו שכתבתי זה לא קרה כי לא הייתה באפשרותי לחכות וגם אי אפשר לדעת כמה אמינה ההערכה שלהם.
האם למישהו יש נסיון במקרה כזה ?
סירבתי בנימוס מכיון שהייתי צריך לצאת מהבית.
ע"פ החוק, כתוב שפיצוי מתקיים אם הוא איחר מעבר לשעתיים מהטווח שנקבע (לכאורה 14:00), אך כמו שכתבתי זה לא קרה כי לא הייתה באפשרותי לחכות וגם אי אפשר לדעת כמה אמינה ההערכה שלהם.
האם למישהו יש נסיון במקרה כזה ?
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
לדעתי מגיע לך 300 שקלים.
כי:
ניתוק=שרות טכנאי
איחור מעל שעתיים =300 שח
|אל תוותר ונהל עד רמת מנהל משא ומתן עם יס.
מנסיון עבר זה תופס.
תעדכן
הטכנאי אמור לנתק את הציוד מהקיר וארונות התקשורת
שיקראו לזה איך שרוצים
מבחינתך,טכנאי התקין שטכנאי יפרק.
בהצלחה
כי:
ניתוק=שרות טכנאי
איחור מעל שעתיים =300 שח
|אל תוותר ונהל עד רמת מנהל משא ומתן עם יס.
מנסיון עבר זה תופס.
תעדכן
הטכנאי אמור לנתק את הציוד מהקיר וארונות התקשורת
שיקראו לזה איך שרוצים
מבחינתך,טכנאי התקין שטכנאי יפרק.
בהצלחה
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
@mp3lll
·
http://www.consumers.org.il/category/technical_issue
פה כתוב בצורה מפורשת על החזרת ממיר. האמת זה הגיוני, זו קריאת שירות לכל דבר ועניין.
·
http://www.consumers.org.il/category/technical_issue
פה כתוב בצורה מפורשת על החזרת ממיר. האמת זה הגיוני, זו קריאת שירות לכל דבר ועניין.
אני מתקשה להאמין שאני מעלה את הנושא הזה שוב, אבל הסיפור חזר על עצמו היום. קבענו בין 14-16. בפועל, אף אחד לא הגיע עד הערב והפעם אפילו לא טרחו לצלצל.
שוב פעם צלצלתי ליס, אך הפעם הם הגדילו לעשות והחליטו שלא מגיע לי פיצוי של 600 ש"ח (ע"פ החוק), אלא הם מוכנים לפצות אותי ב134 ש"ח בטענה ש"אני כבר לא לקוח שלהם". הסברתי להם שהסיפור הזה קרה בדיוק לפני חודש ושם הם פיצו אותי בסכום המלא, אך זה לא עזר.
איך מתנהלים מולם במקרה הזה ?
שוב פעם צלצלתי ליס, אך הפעם הם הגדילו לעשות והחליטו שלא מגיע לי פיצוי של 600 ש"ח (ע"פ החוק), אלא הם מוכנים לפצות אותי ב134 ש"ח בטענה ש"אני כבר לא לקוח שלהם". הסברתי להם שהסיפור הזה קרה בדיוק לפני חודש ושם הם פיצו אותי בסכום המלא, אך זה לא עזר.
איך מתנהלים מולם במקרה הזה ?
- Hertz33
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
אני דווקא נפלתי על טכנאי "חרוץ" למדי. הלך לי ההארד דיסק בממיר. נקבע תכנאי בין 16-18. אני מגיע הבית מעבודה ב16:30 וגם אשתי. ביום הנקבע מתקשר טכנאי לאשתי ב15:20 ואומר שהוא מגיע. אמרה לו "אין אף אחד בבית, תגיע בארבע וחצי" . הוא התעצבן ואמר שהוא יכול ב4 ולא דקה מאוחר יותר. הגשנו עליו תלונה.
"על החתום...."
- זורו44
- חבר מכור קשה

·יש אמון הציבור.MadCow כתב:אני מתקשה להאמין שאני מעלה את הנושא הזה שוב, אבל הסיפור חזר על עצמו היום. קבענו בין 14-16. בפועל, אף אחד לא הגיע עד הערב והפעם אפילו לא טרחו לצלצל.
איך מתנהלים מולם במקרה הזה ?...
בכסף שאתה עושה מיס,
שלח עצם לחברה:lol:
- זורו44
- חבר מכור קשה

·מגיע לך פיצוי מלא ,אם לא הגיע.600 שח.Hertz33 כתב:אני דווקא נפלתי על טכנאי "חרוץ" למדי. הלך לי ההארד דיסק בממיר. נקבע תכנאי בין 16-18. אני מגיע הבית מעבודה ב16:30 וגם אשתי. ביום הנקבע מתקשר טכנאי לאשתי ב15:20 ואומר שהוא מגיע. אמרה לו "אין אף אחד בבית, תגיע בארבע וחצי" . הוא התעצבן ואמר שהוא יכול ב4 ולא דקה מאוחר יותר. הגשנו עליו תלונה....
תהנה.אין אפשרות להקדים בלי אישור ה"ההנהלה" הביתית.