החזרת מוצר לאמזון - החזר משלוח ומיסים ששולמו במקור

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
shabi30 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 9
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום,

רציתי לדעת אם אני מחליט להחזיר מוצר שרכשתי מאמזון, האם גם דמי המשלוח והמיסים (ששולמו כולם ישירות דרך אמזון) מוחזרים גם כן יחד עם עלות המוצר?
ודרך אגב, אין כל בעיה להחזיר מוצר שנעשה בו שימוש נכון (רק רוצה להיות בטוח) ?

תודה לעוזרים.

HT-Assaf
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1241
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 143 פעמים

שליחה #2 

אם המוצר פגום או ששלחו משהו אחד ממה שביקשת, אמזון יחזירו את כל הכסף כולל משלוח ומיסים.
אם הוא סגור, תוך שלושים יום אפשר להחזיר בעקרון. לא ידוע אם יזכו אותך, אני מניח שכן. צריך לשאול את הנציג.
אם פתחת השתמשת וסתם אתה רוצה להחזיר, זה תלוי בנציג שרות שאתה עולה מולו.

shabi30 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

אחת האפשריות שיש להם בסיבה להחזרה היא: "No longer needed", ולמען האמת מצאתי דגם מוצלח יותר של מוצר שקניתי משם, במחיר הרבה יותר טוב ועושה הרבה יותר מזה שקניתי.

השאלה כאן האם הם נוהגים לקבל מוצרים פתוחים בכל אחד מהמקרים (אני מאמין שכן, כי זוהי המדיניות בד"כ בארה"ב לגבי החזרת מוצרים), ומה קורה לגבי עלות המיסים ומשלוח (כי זה אמור לקבוע האם כל הסיפור יהיה משתלם לי או שלא)?

אם למישהו יש ניסיון עם מקרה דומה, אשמח לשמוע.

satih
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 960
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 89 פעמים

שליחה #4 

הזמנתי מנקה קיטור שתגובות ברשת היו חצויות לגביו, לפני דיברתי עם נציג אמזון גרמניה שאמר תוך 30 יום אפשר להחזיר גם אם השתמשתי. אם אני זוכר נכון גם מחזירים דמי משלוח, לא שאלתי לגבי מסים

shabi30 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

במקרה שלי, לא יהיה כדאי אם לא יחזירו לי את המיסים, כי מדובר על סכום די משמעותי (כמה מאות שקלים).
בכל מקרה תודה, ואם יש משיהו שיצא לו להחזיר ויודע לספר על החזרי/אי החזרי מיסים, זה יוכל להועיל מאוד.

satih
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 960
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 89 פעמים

שליחה #6 

shabi30 כתב:השאלה כאן האם הם נוהגים לקבל מוצרים פתוחים בכל אחד מהמקרים (אני מאמין שכן, כי זוהי המדיניות בד"כ בארה"ב לגבי החזרת מוצרים), ומה קורה לגבי עלות המיסים ומשלוח (כי זה אמור לקבוע האם כל הסיפור יהיה משתלם לי או שלא)?
...
·דווקא בארה"ב ביטלו החזר דמי משלוח אם מחזירים מוצר מכל סיבה שהיא חוץ ממוצר תקול. אנחנו משתמשים באמזון גלובל אז כנראה חוקים שונים

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”