בעיות תרגום ב-popcorn hour a210
יש לי את הדגם היחסית ישן ולא מזמן משום מה אחרי שהחלפתי כונן נייד (אני מחבר כונן נייד לusb) התחילו בעיות עם התרגום.
לפעמים בסרטים שאני מצמיד את הקובץ תרגום עם אותו השם לקובץ הוידאו זה לא מזהה את התרגום, לפעמים בסרטים עם תרגום עברי מובנה זה לא מזהה את התרגום, וברוב המקרים התרגום פשוט הפוך.
איך אפשר לתקן את הבעיה הזאת?
תודה רבה.
לפעמים בסרטים שאני מצמיד את הקובץ תרגום עם אותו השם לקובץ הוידאו זה לא מזהה את התרגום, לפעמים בסרטים עם תרגום עברי מובנה זה לא מזהה את התרגום, וברוב המקרים התרגום פשוט הפוך.
איך אפשר לתקן את הבעיה הזאת?
תודה רבה.
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
לגבי זה שהוא לא מופיע, אם אתה נכנס לתפריט אתה מצליח להגדיר שהתרגום יתחיל לעבוד? אם זכור לי נכון, זה לא תמיד עבד ישר. לפעמים הייתי צריך לבחור בתרגום ידנית.
לגבי תרגום הפוך, אני מניח שאתה רואה את המילה "מה" ככה: "הם". אם זה המצב, פתח את הקובץ על המחשב עם נוטפאד ותשמור אותו כ ASCII.
לגבי תרגום הפוך, אני מניח שאתה רואה את המילה "מה" ככה: "הם". אם זה המצב, פתח את הקובץ על המחשב עם נוטפאד ותשמור אותו כ ASCII.
תרגום שהוא חלק מהMKV מופיע הפוך, אם אין לך את התרגום החיצוני אתה יכול להוציא אותו מהMKV ע"יMKVToolNix GUI
"תרגום מובנה" זה כשהתרגום הוא חלק מאות הוידאו ואז הוא לא יוצג הפוך אבל לא ניתן לשנות אותו (לבטל הצגה, צבע, גודל...)
ירון
"תרגום מובנה" זה כשהתרגום הוא חלק מאות הוידאו ואז הוא לא יוצג הפוך אבל לא ניתן לשנות אותו (לבטל הצגה, צבע, גודל...)
ירון
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
אם התרגום הוא מובנה אז אני מניח שכל מי שמשתמש בפופקורן רואה אותו הפוך. בכל מקרה התוכנה שירון המליץ עליה היא אחלה תוכנה ולטעמי דיי פשוטה לשימוש.oron86 כתב:קודם כל תודה על העזרה.
זה קורה לי גם עם קבצים עם תרגום עברי מובנה, אז ככה שאין לי קובץ תרגום שאני אוכל לשנות אותו....