בעיות תרגום ב-popcorn hour a210

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
oron86 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 56
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

יש לי את הדגם היחסית ישן ולא מזמן משום מה אחרי שהחלפתי כונן נייד (אני מחבר כונן נייד לusb) התחילו בעיות עם התרגום.
לפעמים בסרטים שאני מצמיד את הקובץ תרגום עם אותו השם לקובץ הוידאו זה לא מזהה את התרגום, לפעמים בסרטים עם תרגום עברי מובנה זה לא מזהה את התרגום, וברוב המקרים התרגום פשוט הפוך.
איך אפשר לתקן את הבעיה הזאת?
תודה רבה.

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141
נתן תודות: 355 פעמים
קיבל תודות: 249 פעמים

שליחה #2 

לגבי זה שהוא לא מופיע, אם אתה נכנס לתפריט אתה מצליח להגדיר שהתרגום יתחיל לעבוד? אם זכור לי נכון, זה לא תמיד עבד ישר. לפעמים הייתי צריך לבחור בתרגום ידנית.
לגבי תרגום הפוך, אני מניח שאתה רואה את המילה "מה" ככה: "הם". אם זה המצב, פתח את הקובץ על המחשב עם נוטפאד ותשמור אותו כ ASCII.

oron86 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #3 

קודם כל תודה על העזרה.
זה קורה לי גם עם קבצים עם תרגום עברי מובנה, אז ככה שאין לי קובץ תרגום שאני אוכל לשנות אותו.

a_yaron
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2045
נתן תודות: 61 פעמים
קיבל תודות: 178 פעמים

שליחה #4 

תרגום שהוא חלק מהMKV מופיע הפוך, אם אין לך את התרגום החיצוני אתה יכול להוציא אותו מהMKV ע"יMKVToolNix GUI
"תרגום מובנה" זה כשהתרגום הוא חלק מאות הוידאו ואז הוא לא יוצג הפוך אבל לא ניתן לשנות אותו (לבטל הצגה, צבע, גודל...)

ירון

oron86 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #5 

תודה רבה ירון, אני אנסה את התוכנה.

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141
נתן תודות: 355 פעמים
קיבל תודות: 249 פעמים

שליחה #6 

oron86 כתב:קודם כל תודה על העזרה.
זה קורה לי גם עם קבצים עם תרגום עברי מובנה, אז ככה שאין לי קובץ תרגום שאני אוכל לשנות אותו.
...
אם התרגום הוא מובנה אז אני מניח שכל מי שמשתמש בפופקורן רואה אותו הפוך. בכל מקרה התוכנה שירון המליץ עליה היא אחלה תוכנה ולטעמי דיי פשוטה לשימוש.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”