נפתח יס פלאנט בבאר שבע
אז מאז שהתחלתי לעבוד כחבר סגל באוניברסיטה עברתי לצערי להתגורר בעיר הגמלים. אמרתי שלום לתרבות ולנאורות לטובת הקרירה המקצועית. אז אכן יש לציין לזכותו של ראש העיר דנילוביץ שהוא בהחלט עושה וממשיך לעשות המון לשיפור וקידום העיר. אבל אין מה לעשות, כאשר הבית שורץ טרמיתים לא יעזור לצבוע ולרכוש ריהוט חדש אם לא מבצעים הדברה של המזיקים...
בכל אופן, המתחם עצמו שנקרא מתחם ישפרו בהחלט גדול, יפה ומרשים. אבל זה עדיין לא משנה את העובדה שמבחינה טכנית החוויה הקולנועית שם משתווה לזו של אולם שמחות "מחסני האושר" שממוקם בסמוך למקום... צפיתי בחדש של ברוס וויליס. סרט אקשן טוב שבמקור מגיע בפס קול אטמוס. הוא מוקרן באחד מהאולמות הגדולים שם. פס קול DD סטנדרטי עם סאונד אנמי מאד FLAT ובאסים בומיים חסרי כל פאנץ'. נשמע כמו רסיבר שהופעל ללא הרצת כיול RC מחובר לרמקולים PEERLESS... אז אמנם הם מתגאים שיש שם 4DX ו IMAX אבל שום אזכור לגבי אטמוס או DTS:X או כל פורמט מבוסס אוביקטים, בטח שלא THX...
האמת שאפשר להבין אתזה. למה להשקיע כל כל הרבה אכנולוגיה מיותרת כאשר קהל היעד מגיע למתחם בעיקר כדי לאכול שוווארמה...?
ישראל, באר שבע 2016...
בכל אופן, המתחם עצמו שנקרא מתחם ישפרו בהחלט גדול, יפה ומרשים. אבל זה עדיין לא משנה את העובדה שמבחינה טכנית החוויה הקולנועית שם משתווה לזו של אולם שמחות "מחסני האושר" שממוקם בסמוך למקום... צפיתי בחדש של ברוס וויליס. סרט אקשן טוב שבמקור מגיע בפס קול אטמוס. הוא מוקרן באחד מהאולמות הגדולים שם. פס קול DD סטנדרטי עם סאונד אנמי מאד FLAT ובאסים בומיים חסרי כל פאנץ'. נשמע כמו רסיבר שהופעל ללא הרצת כיול RC מחובר לרמקולים PEERLESS... אז אמנם הם מתגאים שיש שם 4DX ו IMAX אבל שום אזכור לגבי אטמוס או DTS:X או כל פורמט מבוסס אוביקטים, בטח שלא THX...
האמת שאפשר להבין אתזה. למה להשקיע כל כל הרבה אכנולוגיה מיותרת כאשר קהל היעד מגיע למתחם בעיקר כדי לאכול שוווארמה...?
ישראל, באר שבע 2016...
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
השאלה היא כזאת, מי פה אשם ב"מחדלים" בבית הקולנוע הזה. האם אלו תושבי העיר הנחותים, הלא מושכלים.
בכל מקרה אני ממש מצטער שאתה כל כך סובל מהחיים בעיר הבארברית והמסריחה הזאת.
הבחנה יפה עשית פה, רק באר שבעים לא נאורים ללא תרבות באים ל"מתחם קולנוע" כדי לראות סרט גרוע ולזלול אוכל וקולה במחיר מופקע, התל אביבי הממוצע, הנאור והתרבותי בא לאולם קולנוע כדי לראות סרט במקרן "מפוקס עם עדשה נקייה", סאונד "שכויל על ידי מיטב טכנאי האודיו העולמיים בפורמטים המתקדמים ביותר", שני דברים שאני בטוח שתקפים לגבי *כל* אולם קולנוע אפשרי בארץ.האמת שאפשר להבין אתזה. למה להשקיע כל כל הרבה אכנולוגיה מיותרת כאשר קהל היעד מגיע למתחם בעיקר כדי לאכול שוווארמה...?...
בכל מקרה אני ממש מצטער שאתה כל כך סובל מהחיים בעיר הבארברית והמסריחה הזאת.
נערך לאחרונה על ידי IamEzio ב 01/06/2016 2:13, נערך פעם 1 בסך הכל.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
·yakirzana כתב:יש להם אולם עם דולבי אטמוס. קצת מוזר שמי שמגיע מעיר "התרבות והנאורות" לא מסתכל באתר שלהם לפני ההשמצות....
לא מצאתי שום אזכור לגבי הציוד באלמות שאתר שלהם. כל מה שיש שם זה אפשרויות חיפוש סרט ואכישת כרטיסים... היכן ראית אטמוס? ומן הראוי שאם יש אטמוס באולם אחד, אז זה יהיה מצויין בצורת לוגו על איזה קיר במתחם.. כל מה שיש שם זה לוגו של 4DX שזה בסה"כ 3D לא בפוקוס עם כסאות זזים...
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4806718,00.htmlSexter כתב:·......
לא מצאתי שום אזכור לגבי הציוד באלמות שאתר שלהם. כל מה שיש שם זה אפשרויות חיפוש סרט ואכישת כרטיסים... היכן ראית אטמוס? ומן הראוי שאם יש אטמוס באולם אחד, אז זה יהיה מצויין בצורת לוגו על איזה קיר במתחם.. כל מה שיש שם זה לוגו של 4DX שזה בסה"כ 3D לא בפוקוס עם כסאות זזים......
בכל הפרסומים על ההשקה מופיע האזכור על האולם. מוזר שזה לא מודגש.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
לבאר שבע יש סטיגמה שממנה היא כנראה לא תוכל להתנער לעולם. גם אני אשם בלראות את העיר דרך משקפיים שנצבעו במהלך השירות הצבאי ולכן עד היום אני לא מסוגל להאמין שבאמת גרים שם אנשים ושיש שם משהו מעבר לתחנה מרכזית, חוות הסוסים וגלידה מונטנה. עבורי באר שבע תמיד תעלה לי אסוציאציה של ריח מדים מעופשים הנשלפים מקיטבג מאובק.
בנוגע לחוויית הצפייה במתחמי קולנוע מחוץ לבאר שבע, אז לשמחתי אפשר לדווח שגם במרכז ניתן להנות ממיטב החוויות המזעזעות ברוב האולמות. חוויות הכוללות (אך אינן מוגבלות ל): כסאות מטונפים, סאונד אנמי, מקרנים לא מפוקסים וסרטי 3D הנראים כאילו שמתבוננים בהם דרך משקפי שמש מאוד כהים. איכות האוכל ביחס למחיר מתחרה גם במרכז עם מיטב האגדות והפנטזיות וכשמביטים בקהל אז גם במרכז עולים השגות כבדות בנוגע לכושר ההתפתחות של חלק מהצופים.
בנוגע לחוויית הצפייה במתחמי קולנוע מחוץ לבאר שבע, אז לשמחתי אפשר לדווח שגם במרכז ניתן להנות ממיטב החוויות המזעזעות ברוב האולמות. חוויות הכוללות (אך אינן מוגבלות ל): כסאות מטונפים, סאונד אנמי, מקרנים לא מפוקסים וסרטי 3D הנראים כאילו שמתבוננים בהם דרך משקפי שמש מאוד כהים. איכות האוכל ביחס למחיר מתחרה גם במרכז עם מיטב האגדות והפנטזיות וכשמביטים בקהל אז גם במרכז עולים השגות כבדות בנוגע לכושר ההתפתחות של חלק מהצופים.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
כדאי להוסיף את זה בעת בחירת הסרט. ליד האופציות של 4dx וimax .yesPLANET כתב:שלום לכולם,
ביס פלאנט באר שבע אכן קיים אולם עם מערכת שמע דולבי אטמוס.
מדובר באולם מספר 9 וישנו שילוט מחוץ לאולם המסמן כי מדובר בדולבי אטמוס....
סטיגמה ללא שום אחיזה במציאות. בבאר שבע כיום קיים הכל וברמה גבוהה (אולי מלבד ים , שגם לזה עובדים לפתרון בהקמת אגם עצום)Catskinner כתב:לבאר שבע יש סטיגמה שממנה היא כנראה לא תוכל להתנער לעולם. גם אני אשם בלראות את העיר דרך משקפיים שנצבעו במהלך השירות הצבאי ולכן עד היום אני לא מסוגל להאמין שבאמת גרים שם אנשים ושיש שם משהו מעבר לתחנה מרכזית, חוות הסוסים וגלידה מונטנה. עבורי באר שבע תמיד תעלה לי אסוציאציה של ריח מדים מעופשים הנשלפים מקיטבג מאובק.
בנוגע לחוויית הצפייה במתחמי קולנוע מחוץ לבאר שבע, אז לשמחתי אפשר לדווח שגם במרכז ניתן להנות ממיטב החוויות המזעזעות ברוב האולמות. חוויות הכוללות (אך אינן מוגבלות ל): כסאות מטונפים, סאונד אנמי, מקרנים לא מפוקסים וסרטי 3D הנראים כאילו שמתבוננים בהם דרך משקפי שמש מאוד כהים. איכות האוכל ביחס למחיר מתחרה גם במרכז עם מיטב האגדות והפנטזיות וכשמביטים בקהל אז גם במרכז עולים השגות כבדות בנוגע לכושר ההתפתחות של חלק מהצופים....
תחנה מרכזית מהמתקדמות בארץ , כל שלושת בתי הקולנוע הגדולים , מגרש כדורגל שגם בת"א חולמים עליו , ועוד..
הייתי לא מעט ביס פלאנט ראשון, לזכרוני יש שם שלושה אולמות ששווים יציאה מהבית, כל השאר בינוניים במקרה הטוב, לשפוט מתחם על פי ביקור אחד באולם אקראי אחד - נו מילא.
לגבי העיר עצמה, אני מאוד אוהב את הסטיגמות האלה. באופן אישי מאוד חבל לי שהן עוברות מהעולם, כי הם עזרו לשמור על רמת מחירים נורמלית של דיור, וזה הולך ונעלם כבר לצערי.
גם אני לא מת על כל התושבים של העיר, אבל איכות החיים בעיר הזאת (לפחות מה שאני מחשיב כאיכות חיים) היא כמה רמות מעל כל עיר בגוש דן.
לגבי העיר עצמה, אני מאוד אוהב את הסטיגמות האלה. באופן אישי מאוד חבל לי שהן עוברות מהעולם, כי הם עזרו לשמור על רמת מחירים נורמלית של דיור, וזה הולך ונעלם כבר לצערי.
גם אני לא מת על כל התושבים של העיר, אבל איכות החיים בעיר הזאת (לפחות מה שאני מחשיב כאיכות חיים) היא כמה רמות מעל כל עיר בגוש דן.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

באותו המקום שבו אתה מפקיד את התרבות והנאורות שלך לשמירה בטוחה עד היציאה.
- PayneBack3
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 422
- נתן תודות: 77 פעמים
- קיבל תודות: 42 פעמים
אני מקווה שאתם צינים כי התגובות פה פשוט מגיעלות.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73371
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
מילא באר שבע, הייתי עם חבר באילת בחודש האחרון, הגענו לקומפלקס בתי קולנוע שם וגילינו שהסאונד הינו סטריאו!!!. האולם היה מפואר (מעין תיאטרון שעבר הסבה לקולנוע) אבל איכות הווידאו והסאונד הזכירו לי הקרנות סרטים במתנ"ס לילדי השכונה בנערותי.
אז באר שבע או לא, תמיד יש משהו גרוע יותר
אז באר שבע או לא, תמיד יש משהו גרוע יותר
·Huber כתב:מילא באר שבע, הייתי עם חבר באילת בחודש האחרון, הגענו לקומפלקס בתי קולנוע שם וגילינו שהסאונד הינו סטריאו!!!. האולם היה מפואר (מעין תיאטרון שעבר הסבה לקולנוע) אבל איכות הווידאו והסאונד הזכירו לי הקרנות סרטים במתנ"ס לילדי השכונה בנערותי.
אז באר שבע או לא, תמיד יש משהו גרוע יותר...
לא מזמן כתבתי כאן הודעה על הסרט ספר הג'ונגל בגרסה המדובבת בגלובוס מקס בבאר שבע שהוקרן במונו! לגבי פלאנט החדש, אכן יש שם אולם אחד עם אטמוס, אבל צריך לחפש אותו בנירות וספק אם האטמוס יופעל בכל סרט. מוזר שיש סרטים שמוקרנים באולמות סמוכים שהוקלטו באטמוס אבל מוקרנים באולם ללא אטמוס. עם כל ההשקעה במתחם לא ברור למה לא דאגו לאטמוס בכל האולמות? כמה זה כבר מייקר את ההשקעה? ומה לגבי לוגו מחוץ למתחם, או שהם חסכו בשלט כי גם כך באר שבעי ממוצע לא יבין מה זה בכלל ועלול להתחיל לחפש חנות שוארמה בשם אטמוס בכל המתחם...
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

אני חושב שאנחנו מתבלבלים פה קצת בין ידע של צרכן ממוצע לבין חוסר השביעות שלך עם עיר שלמה..באר שבעי ממוצע לא יבין מה זה בכלל ועלול להתחיל לחפש חנות שוארמה בשם אטמוס בכל המתחם......
- קרוקס44
- חבר ותיק

- תגובות: 2073
- נתן תודות: 153 פעמים
- קיבל תודות: 101 פעמים
תגידו,מה נפל עליכם?
מה יש לכם עם באר שבע?
חכו עוד שנתיים שלש ותצטערו שאתם לא גרים שם אני אגב חי בגוש דן וגם כאן אין לי טענות ,אך באר שבע מתפתחת בקצב מדהים האוניברסיטה ,בית החולים,קריית הסייבר שבתכנון היכל התרבות וכ'ו וכ'ו. אז נכון שלא כל השכונות יפות ולא כל המדרכות שלמות אבל עם הזמן והיזמות הפרטית והציבורית זו תהייה עיר נהדרת ולא פחות חשוב במחירים שפויים
חכו עוד שנתיים שלש ותצטערו שאתם לא גרים שם אני אגב חי בגוש דן וגם כאן אין לי טענות ,אך באר שבע מתפתחת בקצב מדהים האוניברסיטה ,בית החולים,קריית הסייבר שבתכנון היכל התרבות וכ'ו וכ'ו. אז נכון שלא כל השכונות יפות ולא כל המדרכות שלמות אבל עם הזמן והיזמות הפרטית והציבורית זו תהייה עיר נהדרת ולא פחות חשוב במחירים שפויים