נפתח יס פלאנט בבאר שבע

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
psibeast
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 1952
נתן תודות: 50 פעמים
קיבל תודות: 152 פעמים

שליחה #41 

אתה מצחיק.באריקו. אנשים אחרים זה מה שחסר לך בבית? זה אותם אנשים שקמים ועוברים לך מול הפרצוף, מדברים בסרט ופותחים טלפונים? הייתי היום בדיוק ביס פלנט, האנשים זה החיסרון הגדול של הקולנוע, לא היתרון.

bariko
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9327
נתן תודות: 1557 פעמים
קיבל תודות: 357 פעמים

שליחה #42 

psibeast כתב:אתה מצחיק.באריקו. אנשים אחרים זה מה שחסר לך בבית? זה אותם אנשים שקמים ועוברים לך מול הפרצוף, מדברים בסרט ופותחים טלפונים? הייתי היום בדיוק ביס פלנט, האנשים זה החיסרון הגדול של הקולנוע, לא היתרון.
...
·

נכון יש גם תופעות שליליות כמו אלה שציינת, והמאחרים הכרוניים שתמיד מתעקשים להגיע דווקא אחרי שהסרט התחיל ומפריעים לצפייה.
אבל הסך הכול הוא חיובי.
הצחוקים בקטעים המשעשעים, הקפיצות בקטעים המבהילים, מחיאות הכפיים בקטעים המרגשים
בשבילי, בלי זה- כל הסרט לא שווה שום דבר!

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #43 

@bariko, שנת 1975 התקשרה אלי בדיוק עכשיו וביקשה שתחזיר לה את קטעי החוויה מסרטי הבורקס.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9357
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 742 פעמים

שליחה #44 

bariko, שנת 1975 התקשרה אלי בדיוק עכשיו וביקשה שתחזיר לה את קטעי החוויה מסרטי הבורקס.
...
:lol:

bariko
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #45 

Catskinner כתב:@bariko, שנת 1975 התקשרה אלי בדיוק עכשיו וביקשה שתחזיר לה את קטעי החוויה מסרטי הבורקס.
...
·

הו הו, אתה מחזיר אותי לשנות ילדותי.
אז כאשר אבא שלי לקח אותי לקולנוע, לא עניין אותי אפילו לאיזה סרט.
העיקר מה נקנה במזנון בהפסקה :lol:

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73412
שם מלא: ערן
נתן תודות: 649 פעמים
קיבל תודות: 3170 פעמים

שליחה #46 

bariko כתב: האולם היחיד בצפון שהוקם בקריון קרית ביאליק, נסגר בבושת פנים. (n)
...
·

איזה אולם נסגר בקריון?! אולי הוא כבר לא מקרין ב IMAX, אבל אולם 9 הוא אחד היותר גדולים ואיכותיים שיצא לי לראות בארץ.

bariko
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #47 

Huber כתב:
...
...
·

איזה אולם נסגר בקריון?! אולי הוא כבר לא מקרין ב IMAX, אבל אולם 9 הוא אחד היותר גדולים ואיכותיים שיצא לי לראות בארץ.
...
·

הכוונה הייתה שאין שם כבר הקרנות בפורמט IMAX
מבחינת מספר המושבים, יתכן באמת שיש בו יותר מאשר אולם מספר 1 ביס פלאנט חיפה.
לא בדקתי...

shualy
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 389
נתן תודות: 50 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #48 

אני אישית גר בבאר שבע וחושב שהעיר מספקת כיום מגוון תרבותי עשיר ברמות מדהימות ביחס לכל מקום!
ייקח לעיר עווד מאתיים שנה בערך להיפטר מסטיגמת הגמלים אבל יש פה מלא מסעדות מכל המינים ובכל הרמות אם כי הייתי שמח לעוד מסעדות נטולות כשרות, היכל תרבות נפלא עם הצגות והופעות נפלאות, איצטדיון אקוסטי נפלא עם בעלת בית שהצליחה לחנך קהל להיות המרשים בארצינו(ואני אוהד קבוצה אחרת), יש פה מלא פארקים מדהימים לפעילות משפחתית ולילדים, פעילויות ילדים ברמה הכי גבוהה כמו לונדע, פארק קראסו למדע ומרכז הצעירים המדהים, יש אמפי ענקי ומדהים ביופיו עם פארק צמוד וענק שבעתיד הלא רחוק יהיה עם אגם ענקי, יש פה עשרות פאבים ומועדון הפורום שהוא המועדון הכי מפואר בארץ BY FAR ואחד הנחשבים באירופה וצריך לבוא לראות איזו השקעה יש בו לעומת כל מקום במרכז למרות שאני לא בדיוק המבקר הקבוע(מגיע רק להופעות אמנים), העיר מבחינה קוסמטית משתפרת בקצב יותר מרשים מכל עיר בארץ לפי מה שאני רואה בשטח. יש לא מעט ערים יפות יותר אבל באר שבע מתקדמת בקצב מדהים לעומת איך שנראתה לפני עשור. יש פה את הקניון הגדול והמהנה ביותר בארץ, יש אינספור שטחי מסחר וכיום יש פה כל מותג שקיים בארץ בערך.
ולעניין המתחם יס המדובר,ביקרתי ביס פלאנט בשבוע שעבר וראיתי את הסרט "המדהים", וורקראפט(שחבל שלא מחלקים שקיות הקאה לנוכח המשחק הנוראי) באולם 9 שלטעמי אחד מהאולמות היותר משובחים שיצא לי לראות בארץ והייתי בלא מעט. הסאונד לא היה הכי מדוייק אבל בהחלט איכותי מאוד ביחס לבתי הקולנוע בארץ. המסך היה נפלא בצורה מפתיעה מאוד והחוויה היתה סופר איכותית עד לרמת הניקיון של האולם והכיסאות.
קצת חבל שאת האולם הגדול מילאו אולי עשרה אנשים,,,,הקרנה של 22:00 ביום רביעי האחרון.
היה קצת עצוב שהקופלקס שעדיין לא נפתח מרגיש כמו בית קברות באמצע שבוע ואין סדרן שיכוון את כל עשרת הצופים בסרט ליציאה, מה שגרם לנו לצאת דרך דרכי עפר ולעבור ק"מ הליכה עד החזרה לרכב שחנה 20 מטר מהכניסה :(
לא הייתי בשום אולם אחר בקומפלקס ולכן אני יכול לתת חוות דעת רק על האולם הנפלא הזה ספציפית!
יש מה לשפר מבחינת כיוון הסאונד באולם, סדרן ביציאה ושיווק המקום!
אני בטוח אחזור לעוד הקרנות באולם הזה!!!
ניתן להציץ בגלריה שלי כאן:
www.uriavitan.com

pessik
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6644
נתן תודות: 113 פעמים
קיבל תודות: 707 פעמים

שליחה #49 

shualy כתב: ייקח לעיר עוד מאתיים שנה בערך להיפטר מסטיגמת הגמלים
...
·

פעם אחרונה שהייתי בב"ש זה היה לפני 15 שנה , לפני שהשתחררתי מהצבא .

זו הייתה עיר רפאים , שללא האוניברסיטה - ב"ש הייתה פשוט נמחקת מהמפה !

הבטחתי לעצמי שאני לא חוזר לחור הזה בחיים שלי יותר

אבל לאחר שקראתי את כל מה שכתבת מעלי יש מצב שאני אקח את דברי בחזרה.

בכל מקרה את הסרטי קולנוע שלי אני רואה ב Yes Planet רשל"צ

בהצלחה לכל תושבי באר-שבע , ולכל תושבי הדרום

בין אם אתם בעיר הבהד"ים או בלהבים , או בעומר

ירוחם , נתיבות , אופקים , מתנצל אם שכחתי מישו .

pessik
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6644
נתן תודות: 113 פעמים
קיבל תודות: 707 פעמים

שליחה #50 

(i)

ceomovie
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #51 

Sexter כתב:אז מאז שהתחלתי לעבוד כחבר סגל באוניברסיטה עברתי לצערי להתגורר בעיר הגמלים. אמרתי שלום לתרבות ולנאורות לטובת הקרירה המקצועית. אז אכן יש לציין לזכותו של ראש העיר דנילוביץ שהוא בהחלט עושה וממשיך לעשות המון לשיפור וקידום העיר. אבל אין מה לעשות, כאשר הבית שורץ טרמיתים לא יעזור לצבוע ולרכוש ריהוט חדש אם לא מבצעים הדברה של המזיקים...

בכל אופן, המתחם עצמו שנקרא מתחם ישפרו בהחלט גדול, יפה ומרשים. אבל זה עדיין לא משנה את העובדה שמבחינה טכנית החוויה הקולנועית שם משתווה לזו של אולם שמחות "מחסני האושר" שממוקם בסמוך למקום... צפיתי בחדש של ברוס וויליס. סרט אקשן טוב שבמקור מגיע בפס קול אטמוס. הוא מוקרן באחד מהאולמות הגדולים שם. פס קול DD סטנדרטי עם סאונד אנמי מאד FLAT ובאסים בומיים חסרי כל פאנץ'. נשמע כמו רסיבר שהופעל ללא הרצת כיול RC מחובר לרמקולים PEERLESS... אז אמנם הם מתגאים שיש שם 4DX ו IMAX אבל שום אזכור לגבי אטמוס או DTS:X או כל פורמט מבוסס אוביקטים, בטח שלא THX...

האמת שאפשר להבין אתזה. למה להשקיע כל כל הרבה אכנולוגיה מיותרת כאשר קהל היעד מגיע למתחם בעיקר כדי לאכול שוווארמה...?

ישראל, באר שבע 2016...
...
·אני חושב שבסך הכל יש לך רושם לא טוב מכמה אנשים ספציפיים בעיר פה. לא מפותחת? תראה קצת את שאר השכונות חוץ משכונה ד' פלח שבע ורמות שכונות שעושות בושות לבתים בסביון ורמת אביב. בכלום מחיר

אין לאן לצאת? אז תצא תכיר קצת מקומות היום לצעירים וסטודנטים יש את הקוקה פרלה פורון מנצ'ילה רכבת צפון ועוד.
ולא, לא כל הבאר שבעים אידיוטים. כמו שבכל עיר יש אידיוטים ככה גם בבאר שבע בתל אביב וכל איזור אפשרי בעולם. אני מצטער אבל נוח לי בבוקר לנסוע בכביש בלי לעמוד בפקק 50 דקות, כבישים רחבים ריקים לא עמוס צפוף ותמיד מסריח לח ואיך אפשר לשכוח חדר אחד להשכיר ב3000 לחודש כי זה תל אביב.
וגמלים? נו באמת אני אוהב את לנסוע על הגמל שלי עם הסמל של הפורש עליו עם תג מחיר של מליון וחצי בדרך לאחת מהשווארמות הכי טעימות שיש פה או לסתם מסעדות כמו קמפאי כרמים והספרייה. כן מסתבר שיש פה אשכרה אנשים נאורים חכמים משכילים עם הישגים בחייהם באוניברסיטה שהיא בן הרמות הגבוהות בעולם

שלח תגובה

חזור אל “סרטים וטלויזיה”