מקיימת הבטחות: yes מייקרת את ה-VOD ב-20%
לשלם לטלוויזיה בלוויין - מעכשיו זה עוד יותר יקר: yes הודיעה הבוקר (א') כי היא מתכוונת לייקר את שירותי ה-VOD שלה בכ-20% ל-29.90 שקל, החל מ-1 למאי. הודעה נשלחה על כך לצרכנים ב"מעטפית" על גבי מסך הטלוויזיה. בחברה מסבירים כי עליית המחיר "משקפת את העליות הניכרות בעלויות ההפקה בחו"ל".
התייקרות של 202% תוך 5 שנים
yes החלה לתמחר את שירות ה-VOD שלה באפריל 2011. עד אז הוא לא תומחר בנפרד מחבילות הערוצים, כלומר מחירו היה כלול בחבילה. היה זה אמצעי למשוך צרכנים להצטרף לשירות, שהיה אז שירות חדש בחברה ואף דרש ממיר שונה. המחיר של VOD עמד ב-2011 על 9.90 שקלים לחודש. השירות התייקר בהדרגה לכ-15 שקל בחודש ואז ל-19.90 שקל בחודש.
ב-2014, השירות התיקר שוב, הפעם ל-24.90 שקל בחודש. בכך yes השוותה מחירים עם HOT שהיתה חלוצת ה-VOD וגם נהגה לייקר אותו מדי תקופה. כלומר, תוך 5 שנים השירות הזה התייקר ב-yes ב-202%.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4795492,00.html
התייקרות של 202% תוך 5 שנים
yes החלה לתמחר את שירות ה-VOD שלה באפריל 2011. עד אז הוא לא תומחר בנפרד מחבילות הערוצים, כלומר מחירו היה כלול בחבילה. היה זה אמצעי למשוך צרכנים להצטרף לשירות, שהיה אז שירות חדש בחברה ואף דרש ממיר שונה. המחיר של VOD עמד ב-2011 על 9.90 שקלים לחודש. השירות התייקר בהדרגה לכ-15 שקל בחודש ואז ל-19.90 שקל בחודש.
ב-2014, השירות התיקר שוב, הפעם ל-24.90 שקל בחודש. בכך yes השוותה מחירים עם HOT שהיתה חלוצת ה-VOD וגם נהגה לייקר אותו מדי תקופה. כלומר, תוך 5 שנים השירות הזה התייקר ב-yes ב-202%.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4795492,00.html
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
·yes=כן -לקוחות עשירים =צרכנים רדומים=לא בודקים תמחיר בשוק=אלטרנטיבות שוות תוכן בתשלום שקימות באחוז גבוה ,רק לללקט או לקטוף מהרשת/אווירshraga007 כתב:מה זה YES?...
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
- זורו44
- חבר מכור קשה

אין סיכוי שילכו "לעזעזאל",
800000 לקוחות שמשלמים רק עם כרטיס אשראי, פשוט משועבדים .
הסיכוי שיתאדו זה אולי עוד 10-15 שנה,כשהולכה של הרשת תיזרום ישר לפה של הלקוח ,כמו חשבון מים או חשמל
800000 לקוחות שמשלמים רק עם כרטיס אשראי, פשוט משועבדים .
הסיכוי שיתאדו זה אולי עוד 10-15 שנה,כשהולכה של הרשת תיזרום ישר לפה של הלקוח ,כמו חשבון מים או חשמל
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9459
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1144 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
לא מבין למה כל מי שלקוח יס / הוט הוא בעיניכם מטומטם??
אני מכיר היטב את כל האלטרנטיבות ולמרות זאת אני בוחר מרצוני החופשי להיות מנוי של יס ואני אפתיע אתכם ואומר שמבחינתי אני מקבל תמורה טובה לכסף ולכן עוד 5 שקלים בחודש לא ישברו אותי..
אני שמח שטוב לכם אבל תעשו טובה ותפסיקו לרדת על מי שלא חושב כמוכם.
חג שמח
אני מכיר היטב את כל האלטרנטיבות ולמרות זאת אני בוחר מרצוני החופשי להיות מנוי של יס ואני אפתיע אתכם ואומר שמבחינתי אני מקבל תמורה טובה לכסף ולכן עוד 5 שקלים בחודש לא ישברו אותי..
חג שמח
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20181
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
גם אני כרגע ביס למרות שאני מכיר את האופציות של קודי ושאר הדברים.
ברגע שיש לך ממיר מקליט עם טיימשיפט, ומדריך שידורים מלא (לפחות בערוצים שאני רואה), ויש ערוצים שלא זמינים בכלל למשל בקודי, וה-VOD הרבה יותר פשוט ונגיש לשאר המשתמשים בבית, והכל בדר"כ פשוט עובד בלי סיבוכים בהחלט יכול להיות שווה את המחיר לחלקנו.
למרות שאני לא רואה את תכני הVOD שלהם בתשלום מאחר ולדעתי זאת חזירות לשמה (במיוחד עבור סרטים ישנים) הרבה יותר נוח ללחוץ על כפתור ולהתחיל לצפות מאשר להתחיל לחפש מקורות ולהתעסק בשטויות ולקוות שזה יעבוד או שלטורנט כזה או אחר יש את כמות הסידים הדרושה כדי שמה שאני רוצה לראות יתחיל להתנגן בצורה חלקה.
יש לי גם נטפליקס, וגם יס, (וגם קודי עם כל המשתמע מכך, ואני כמעט לא משתמש בו) חשבתי זה יקל עלי בהחלטה להפטר מיס. עדיין לא קרה, לצערי.
ברגע שיש לך ממיר מקליט עם טיימשיפט, ומדריך שידורים מלא (לפחות בערוצים שאני רואה), ויש ערוצים שלא זמינים בכלל למשל בקודי, וה-VOD הרבה יותר פשוט ונגיש לשאר המשתמשים בבית, והכל בדר"כ פשוט עובד בלי סיבוכים בהחלט יכול להיות שווה את המחיר לחלקנו.
למרות שאני לא רואה את תכני הVOD שלהם בתשלום מאחר ולדעתי זאת חזירות לשמה (במיוחד עבור סרטים ישנים) הרבה יותר נוח ללחוץ על כפתור ולהתחיל לצפות מאשר להתחיל לחפש מקורות ולהתעסק בשטויות ולקוות שזה יעבוד או שלטורנט כזה או אחר יש את כמות הסידים הדרושה כדי שמה שאני רוצה לראות יתחיל להתנגן בצורה חלקה.
יש לי גם נטפליקס, וגם יס, (וגם קודי עם כל המשתמע מכך, ואני כמעט לא משתמש בו) חשבתי זה יקל עלי בהחלטה להפטר מיס. עדיין לא קרה, לצערי.
- זורו44
- חבר מכור קשה

·לקחת רחוק מידי שלקוח מטומטם.oris74 כתב:לא מבין למה כל מי שלקוח יס / הוט הוא בעיניכם מטומטם??
חג שמח...
עצלן,זה כמו אלה שבשביל ביצת עין וקפה הולכים לבית קפה,
ואלה שמשקיעים או יותר נכון משקיעות בשבילינו בסנדוויצ או ארוחה מהסרטים,
לא ניפול בגלל 300/400 בחודש,המשכנתא והליסינג פי 10
זאת השיטה לתת לתרבות "הרוב" לנהל את החיים"
נוח לשתות ולאכול בקפיטריה
פחות נוח להביא סנדוויצ או ארוחה מושקעת
הסיבה זה time is money
או נוחות או לדפוק את השיטה
אנחנו לא מטומטמים כל כך, אבל עצלנים ברמות ,
אבל על קוטג ב5 שקלים התגבשנו ברמות נגד המערכת
על טמבלויזיה ב300 שקלים לא השכלנו להתגבר
זה סטייל שייש יס בבית אולי,ועידן פלוס או קודי/או לווין שיתופ זה לתפרנים\סטודנטים/עניים/טכנולוגים/זרים:נגד החוקים:
- oris74
- חבר במועדון HT

אני גם לא עצלן ידידי 
מבחינתי זה ענין של נוחות וזהו
אבל שכל אחד יעשה מה שטוב לו
מבחינתי זה ענין של נוחות וזהו
אבל שכל אחד יעשה מה שטוב לו
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
הרבה אנשים משוכנעים שיס נותנת את התמורה לכסף וקונים על הדרך גם נוחות בטוענה שאין אלטרנטיבה.
זכותם לחשוב ככה וגם זכותם לעשות בכספם מה שהם רוצים.
הבעיה עם יס היא העלות הגבוה והאינוס של הלקוחות לקחת את השירות הבסיסי היקר כתנאי לשירותי פרימיום.(ספורט וכיו"ב)
יס היא רק דוגמא מיני רבות של הצרכן הישראלי, משלם מחירים מופקעים בטענה שאין ברירה(נו באמת) ואחר כך בוכה בכיכרות על יוקר המחיה.
זה מזכיר לי שבכל כתבה על אמא חד הורית, רואים אותה מחזיקה אייפון ביד וקופסת סיגריות(לרוב מלבורו בעלות של 35 שקל קופסא) תוך שהיא מקטרת שהיא לא מצליחה לגמור את החודש ולגדל את ה-5 ילדים שלה.
זכותם לחשוב ככה וגם זכותם לעשות בכספם מה שהם רוצים.
הבעיה עם יס היא העלות הגבוה והאינוס של הלקוחות לקחת את השירות הבסיסי היקר כתנאי לשירותי פרימיום.(ספורט וכיו"ב)
יס היא רק דוגמא מיני רבות של הצרכן הישראלי, משלם מחירים מופקעים בטענה שאין ברירה(נו באמת) ואחר כך בוכה בכיכרות על יוקר המחיה.
זה מזכיר לי שבכל כתבה על אמא חד הורית, רואים אותה מחזיקה אייפון ביד וקופסת סיגריות(לרוב מלבורו בעלות של 35 שקל קופסא) תוך שהיא מקטרת שהיא לא מצליחה לגמור את החודש ולגדל את ה-5 ילדים שלה.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
@shraga007
אני מסכים עם מה שאתה אומר. אין הצדקה למחירים ההזויים שיס והוט גובות, ולמרות זאת הם מציעים משהו שאחרים לא.
אני ברצינות אשמח לשמוע על פתרונות אחרים שמציעים אינטגרציה ונוחות שימוש כמו הממירים של יס והוט.
לוח שידורים מסודר, טיימשיפט, הקלטות לפי הזמנה\סדרה, VOD פשוט ומהיר (ועובד בלי לשגע), איכות שידורים טובה בערוצי HD, התקנת הממיר בבית לקוח, אין צורך בהגדרות של כל מני תוכנות - משהו שלנו אולי נראה טריוויאלי, יראה פחות פשוט לסבתא בת 80 או הרבה אנשים אחרים שלא מתמצאים טוב במחשבים.
ברור שאפשר בקלות יחסית לוותר על כמה מהמותרויות האלה ולהתרגל לראות טלויזיה בלעדיהן, השאלה כאן היא בעצם כמה התענוג הזה שווה לכל אחד מאיתנו.
עוד נקודה, למרות שבארץ כולם שמים על זה פס גדול, יש גם את עניין החוקיות המוטלת בספק של צפיה ישירה בקודי.
אני מסכים עם מה שאתה אומר. אין הצדקה למחירים ההזויים שיס והוט גובות, ולמרות זאת הם מציעים משהו שאחרים לא.
אני ברצינות אשמח לשמוע על פתרונות אחרים שמציעים אינטגרציה ונוחות שימוש כמו הממירים של יס והוט.
לוח שידורים מסודר, טיימשיפט, הקלטות לפי הזמנה\סדרה, VOD פשוט ומהיר (ועובד בלי לשגע), איכות שידורים טובה בערוצי HD, התקנת הממיר בבית לקוח, אין צורך בהגדרות של כל מני תוכנות - משהו שלנו אולי נראה טריוויאלי, יראה פחות פשוט לסבתא בת 80 או הרבה אנשים אחרים שלא מתמצאים טוב במחשבים.
ברור שאפשר בקלות יחסית לוותר על כמה מהמותרויות האלה ולהתרגל לראות טלויזיה בלעדיהן, השאלה כאן היא בעצם כמה התענוג הזה שווה לכל אחד מאיתנו.
עוד נקודה, למרות שבארץ כולם שמים על זה פס גדול, יש גם את עניין החוקיות המוטלת בספק של צפיה ישירה בקודי.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
אין חוכמות, החברות הללו לא היו מתקיימות אם לא היה להן לקוחות.
אני יודע לספר מהמעגל הקרוב אליי, שזה בכלל לא פשוט לשכנע אנשים לוותר על הנוחות של חברות הכבלים\הלווין.
אבל, וזה האבל הגדול. מי שנאות לנסות, ראה שהשד לא כל כך נורא. ולשמחתי יש לי 100% הצלחה באלה שהצלחתי לנתק.(הכוונה שלא חזרו לשירות)
אנשים לא מבינים דבר אחד בסיסי, הכוח בידיים שלהם ואם הם ימשיכו להגיד ש"אין מה לעשות" החברות הללו ימשיכו להטיל את מימיהם עליהם.
אני יודע לספר מהמעגל הקרוב אליי, שזה בכלל לא פשוט לשכנע אנשים לוותר על הנוחות של חברות הכבלים\הלווין.
אבל, וזה האבל הגדול. מי שנאות לנסות, ראה שהשד לא כל כך נורא. ולשמחתי יש לי 100% הצלחה באלה שהצלחתי לנתק.(הכוונה שלא חזרו לשירות)
אנשים לא מבינים דבר אחד בסיסי, הכוח בידיים שלהם ואם הם ימשיכו להגיד ש"אין מה לעשות" החברות הללו ימשיכו להטיל את מימיהם עליהם.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
יש לי כבר קודי שמוגדר ועובד כמה חודשים, וחוץ מכמה פעמים שהשתמשתי בזה כי היה לי משעמם, אף אחד בבית עוד לא ניסה לחיות יום-יומיים בלי המקס טוטאל.
הבעיה אצלי, למשל, היא באי התאמה של שעות השידור של התוכניות להיותנו בבית באותן שעות. בנוסף לפעמים יש קונפליקטים, שתי תוכניות שמענינות משודרות באותה שעה. וכמובן עניין הפרסומות שבחלק מהערוצים אותם אנו רואים לפעמים מגיעות ל5 ויותר דקות. מעצבן עם הקלטה, כמעט בלתי אפשרי לצפיה בשידור ישיר. אלה הסיבות העיקריות שעוד לא זרקנו את יס. סיבה נוספת היא שאין ערוצי נשיונל ג'יאוגרפיק ודיסקברי בקודי.
הבעיה אצלי, למשל, היא באי התאמה של שעות השידור של התוכניות להיותנו בבית באותן שעות. בנוסף לפעמים יש קונפליקטים, שתי תוכניות שמענינות משודרות באותה שעה. וכמובן עניין הפרסומות שבחלק מהערוצים אותם אנו רואים לפעמים מגיעות ל5 ויותר דקות. מעצבן עם הקלטה, כמעט בלתי אפשרי לצפיה בשידור ישיר. אלה הסיבות העיקריות שעוד לא זרקנו את יס. סיבה נוספת היא שאין ערוצי נשיונל ג'יאוגרפיק ודיסקברי בקודי.
הבעיה שלי עם יס והוט שזה מאד יקר. 300 ש"ח בחודש שהולכים לפח כי:
1. כיף לזפזפ בין 800 ערוצים זרים אבל כמעט תמיד אין מה לראות.
2. אם יש מה לראות, זה בערוץ 2 ו-10. גם בממירים של עידן+ אפשר לעשות טיימשיפט.
3. כל מה שיש בערוץ 2 ו-10 יש גם באינטרנט באתר שלהם, בלי פרסומות כמעט.
4. סדרות מחו"ל. למי יש סבלנות שיגיע להוט/יס. מורידים טורנט/ בימינו סטרימינג ברגע שהתרגום זמין (וגם מרוויחים סאונד דולבי).
אני התנתקתי לפני שנים רבות. פחות לבהות בזבל שיש בטלויזיה = פחות להיות זומבי, יותר זמן פנוי למשפחה ולעצמי.
וגם פחות להיחשף לפרסומות = פחות להיות צרכן פח.
והבונוס הוא כ-4000-3000 ש"ח נוספים בכל שנה.
למי שלא רוצה להיות חלק מאורגיית הפרת זכויות היוצרים - יש סלקום טיוי.
1. כיף לזפזפ בין 800 ערוצים זרים אבל כמעט תמיד אין מה לראות.
2. אם יש מה לראות, זה בערוץ 2 ו-10. גם בממירים של עידן+ אפשר לעשות טיימשיפט.
3. כל מה שיש בערוץ 2 ו-10 יש גם באינטרנט באתר שלהם, בלי פרסומות כמעט.
4. סדרות מחו"ל. למי יש סבלנות שיגיע להוט/יס. מורידים טורנט/ בימינו סטרימינג ברגע שהתרגום זמין (וגם מרוויחים סאונד דולבי).
אני התנתקתי לפני שנים רבות. פחות לבהות בזבל שיש בטלויזיה = פחות להיות זומבי, יותר זמן פנוי למשפחה ולעצמי.
וגם פחות להיחשף לפרסומות = פחות להיות צרכן פח.
והבונוס הוא כ-4000-3000 ש"ח נוספים בכל שנה.
למי שלא רוצה להיות חלק מאורגיית הפרת זכויות היוצרים - יש סלקום טיוי.
- oris74
- חבר במועדון HT

אם אתה רואה ערוץ 2 ו 10 אז באמת שזה מיותר אבל מה שטענת לגבי הסדרות פשוט לא נכון:
לפחות ב יס הסדרות הכי חדשות משודרות יום אחרי השידור בארה״ב עם תרגום..
לי יש בעיה הפוכה שאני לא מספיק לראות את כל מה שאני רוצה..
בקיצור כמו שכבר כתבתי: שכל אחד יעשה מה שטוב לו אבל לא צריך לבקר את מי שלא חושב כמוכם
לפחות ב יס הסדרות הכי חדשות משודרות יום אחרי השידור בארה״ב עם תרגום..
לי יש בעיה הפוכה שאני לא מספיק לראות את כל מה שאני רוצה..
בקיצור כמו שכבר כתבתי: שכל אחד יעשה מה שטוב לו אבל לא צריך לבקר את מי שלא חושב כמוכם