מקיימת הבטחות: yes מייקרת את ה-VOD ב-20%

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
clip99
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1036
נתן תודות: 292 פעמים
קיבל תודות: 123 פעמים

שליחה #21 

למה להתלונן בכלל? אדרבא , צריכים להיות שמחים שמקבלים עוד בעיטה בתחת שתנער ותעורר את מי שעדיין כבול לשטויות האלה. אני שולח מפה ברכה לכל אלה שמצליחים לשכנע אנשים להתנתק . ממילא רוב הנתינים צורכים בעיקר את ה"תכנים" של ערוצים 1,2,10 ואלו ניתנים לקליטה חינם . כל שאר הערוצים שאין מה לראות בהם כמעט, דוחפים בכל מקרה רק כדי שיוכלו "לזפזפ" וליהנות מהרגשה מדומה של שפע , כדי לשרוף זמן . רק באינטרנט יש חופש צפייה אמיתי .

עושים על אנשים סיבוב כפול . גם מטמטמים להם את המוח עם תכנים שניתן לכנותם רק במילים שאין הנייר יכול לסבול , וגם לוקחים על זה כסף. MIND BAFFLING . זה מה שמדליק אתכם , שלוקחים עוד כמה שקלים ? על זה פותחים שרשור? מה עם הבעיה האמיתית של הטלויזיה ? שיוצרים פה דור שלם של בריות רדודות וחלולות , רודפות רכילות , מציצנות ואקסהיביציוניזם , שפוטים נרצעים של תוכניות בידור וריאליטי מהסוג הכי נחות ובזוי שניתן לדמיין , צרכנים עיוורים של תוכניות אקטואליה ומהדורות חדשות שכל מטרתן היא להציג את המציאות שרוצים לקדם ולקבע על פני המציאות בפועל. אבל בעניין זה אין מחאה , אף אחד אפילו לא אומר שום מילה , אף אחד לא נותן את הדעת בכלל.

כשהטלויזיה דולקת , המוח כבוי .
התוכנית הכי טובה בטלויזיה היא מסך כבוי.

rbh3
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 561
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #22 

חברה בואו נודה - קהילת התרגום בארץ היא לא מה שהייתה פעם, המון סדרות מעולות ומצליחות באמריקה לא מתורגמות
ובתור אחד שאין לו הוט או יס בבית ומשתמש אך ורק בקודי עדיין יש לו חסרונות.
קודם כל שאני מגיע להורים אני קולט שבהוט רואים מדהים לעומת מה שאני מקבל בבית בקודי (גם תכני הFULL HD ) שם הם לא כמו טורנט..
ויוצא שאני רואה המון המון המון סדרות בבית עם כתוביות באנגלית, עכשיו אני דובר אנגלית מושלם אז לי אין בעיה אבל אחים שלי הקטנים וההורים לא היו מסתדרים עם זה..

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20188
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2612 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #23 

@nirmv

1) אין מה לראות, בזה אתה צודק 100%.
2) תלוי. אני לא רואה את הערוצים האלה בכלל.
3) נכון, לא רק של ערוץ 2 ו10, אלא גם תכנים שצופים בהם אצלי בבית (באיכות דיי מזוויעה, ובאינטרנט אפשר למצוא אותם באיכות HD).
4) עניין התרגום אצלי בבית בעייתי מאד. לי אין בעיה עם אנגלית, שאר הבית לעומת זאת לא דובר מילה אחת.
סדרה אחת שהורדתי בטורנט, הייתי צריך לשבת ולסנכרן 36 כתוביות (עד שבכלל מצאתי אותן) לכל פרק בסדרה, בנוסף לזה גם התרגום עצמו היה די חובבני, אבל אפשר לחיות עם זה.
כך שלא הכל וורוד.

@clip99

העלת נקודה חשובה מאד. אני מסכים עם כל מילה. תכלס, אין מה לראות בטלויזיה. אישית אני רואה רק סדרות\סרטים ואת ערוצי המדע. אצלי ביס נמצאים בשימוש קבוע רק הערוצים 1-5, 12-15 ו 40-44. כי בעצם חוץ מהם, אין מה לראות.
קיימות היום בעצם שתי דרכים עיקריות לצריכת תכנים, אחת לינארית, כמו של יס\הוט ושות' והשניה היא בעצם בחירה במה לראות ומתי, לשמל סטרימינג עם נטפליקס, קודי או הורדה של תכנים וכו'. כך בעצם יש שליטה מלאה על מה שאתה רואה, מתי ובאיזו איכות.
אני מתבייש להודות שהרבה פעמים אני מוצא את עצמי מעדיף את השיטה הישנה, למרות שכמובן אני צורך תכנים גם בצורה ה"חכמה" יותר. אני חושב שעבור חלק מהאנשים זאת דרך לגיטימית להעביר (לשרוף) את הזמן.

nirmv
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1417
נתן תודות: 58 פעמים
קיבל תודות: 115 פעמים

שליחה #24 

בשביל לשרוף את הזמן אני פותח את השרשור הזה: http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... tart=18660
בוחר סרט ורואה אותו. שעה וחצי שעתיים של ניקוי ראש.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”