לפני כחודש החלטתי להחליף את הטושיבה הישנה 32 אינץ שהייתה אצלי בסלון, כמו הרבה אחרים, קראתי ונברתי בשרשורים שונים בפורום, על מנת לבחור מוצר שיתאים לצרכיי.
את הטלוויזיה רכשתי באמצעות ynetshop שהם בעצם אולסייל תחת שם אחר, המחיר היה מעולה, אספקה מהירה אבל, לאחר כשבועיים הבחנתי בזליגת אור מעצבנת שפשוט מפריעה בצפייה ומוציאה את החשק להדליק את הטלוויזיה.
אציין שהתאורה האחורית מוגדרת על רמה 3 וגם לאחר משחקים איתה לא נצפה שיפור ראוי, מבחינת הרגלי צפייה, רוב הזמן אני צופה בחושך חלקי .
אני מודע היטב לכך שזליגות אור ועננות הן פועל יוצא של טכנולוגיה ושום טלוויזיה אינה חפה מתופעות אלו, מבחינתי כל עוד התופעות הללו אינן מציקות לעין ואינן מפריעות לחוויית הצפייה, זה מקובל.
הואיל ולפי החישוב שלי זה היה האחרון לביטול הרכישה, יצרתי אתמול קשר עם החנות, בכדי לבטל את הרכישה על מנת להימנע מהמצב בו אצטרך לדבר עם הקיר לגבי תופעה שהרבה נותני שירות אינם מכירים בה.
נציגת השירות של החנות, לא עשתה מאמץ כלשהו לעזור לי וניסתה ליירט כל רצון שלי לבטל את הרכישה ואף טרחה לציין בסיפוק כי בקשת הביטול שלי הוגשה לאחר 15 יום ולא 14, לדבריה בכל מקרה רק לאחר בדיקת טכנאי של תחנת השירות מאסטרו של ישפאר, יהיה ניתן להתקדם בנושא וגם זה מוטל בספק.
בואו נאמר שאני לא מצפה להרבה מהשירות של ישפאר או כל יבואן אחר בארץ לצורך העניין.
לא נראה לי הגיוני לרכוש מוצר בכמה אלפים טובים ולהתבאס ממנו, דבר אחד בטוח באולסייל אני לא קונה שוב.
האם למישהו מכם יש הצעות, הערות והארות שיוכלו לקדם אותי?