הוט השאירו לי במתנה 3 ממירים חדשים
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3548
- נתן תודות: 1111 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
להחזיר אותם בכל זאת?
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
היי אורן,
שמי אדריאן ואני רכז שירות לקוחות בחברת HOT.
במידה ונשארו אצלך ממירים של HOT גם אחרי הניתוק, עליך להחזירם כדי שלא תחוייב חלילה על אובדן ציוד.
תוכל לפנות אלינו דרך כל אחד מהערוצים הבאים - המוקד הטלפוני שמספרו *6900, שירות המדיה הדיגיטלית בפייסבוק או דרך צ'אט עם נציג אישי באתר.
בברכה,
אדריאן.
במידה ונשארו אצלך ממירים של HOT גם אחרי הניתוק, עליך להחזירם כדי שלא תחוייב חלילה על אובדן ציוד.
תוכל לפנות אלינו דרך כל אחד מהערוצים הבאים - המוקד הטלפוני שמספרו *6900, שירות המדיה הדיגיטלית בפייסבוק או דרך צ'אט עם נציג אישי באתר.
בברכה,
אדריאן.
אדריאן ברוך הבא
רכז שירות וזה אומר הכל
ניסית פעם להגיע לשירות כמו לקוח רגיל?
יש לך הזדמנות כמו נציגים מחברות אחרות
לתת ללקוח - אמנם לשעבר - קשר ישיר לטיפול
אפילו דרך האתר הזה
או לתת לו לנסות לתאם ביקור שלכם
ולחכות כמה שעות
או לגרום לו להגיע לסניף שלכם
נחש מה יוצר סנטימנט חיובי יותר
והאיום המרומז - "שלא תחוייב חלילה"
אם לא תחייבו אותו "במקרה" לא יהיה גם "חלילה"
רכז שירות וזה אומר הכל
ניסית פעם להגיע לשירות כמו לקוח רגיל?
יש לך הזדמנות כמו נציגים מחברות אחרות
לתת ללקוח - אמנם לשעבר - קשר ישיר לטיפול
אפילו דרך האתר הזה
או לתת לו לנסות לתאם ביקור שלכם
ולחכות כמה שעות
או לגרום לו להגיע לסניף שלכם
נחש מה יוצר סנטימנט חיובי יותר
והאיום המרומז - "שלא תחוייב חלילה"
אם לא תחייבו אותו "במקרה" לא יהיה גם "חלילה"
- miCkEy6772
- חבר ותיק

- תגובות: 1015
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 59 פעמים
אין לך מה לעשות עם הממירים של הוט ויס ללא חיבור אצליהם מכוון שאחרי שאתה מתנתק הממיר הופך לחתיכת מתכת.
אם הממירים אצלך כבר הרבה שנים אז תמכור אותם למישהו אבל אם הם מהשנה אני ממליץ לך להחזיר להם את הממירים כי הם יחייבו אותך בסוף.
אם הממירים אצלך כבר הרבה שנים אז תמכור אותם למישהו אבל אם הם מהשנה אני ממליץ לך להחזיר להם את הממירים כי הם יחייבו אותך בסוף.
- avioren
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 127 פעמים
ממש לא הייתי מציע או חושב על מכירה כאופציה.miCkEy6772 כתב:אין לך מה לעשות עם הממירים של הוט ויס ללא חיבור אצליהם מכוון שאחרי שאתה מתנתק הממיר הופך לחתיכת מתכת.
אם הממירים אצלך כבר הרבה שנים אז תמכור אותם למישהו אבל אם הם מהשנה אני ממליץ לך להחזיר להם את הממירים כי הם יחייבו אותך בסוף....
הרי בסוף יגלו איכן שהו במערכת שהממירים אצלך ואז תשלם בריבית דריבית לעומת מחיר מכירה.
וכמובן, ברמה במוסרית, אני לא רואה אפשרות אחרת מלבד החזרה.
מה שכן, הייתי כמובן מצפה מהוט להגיע לאסוף (אחרי תיאום).
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.
- vivi
- חבר מביא חבר

כשזה קשור לציוד של HOT שאבד נציגי השירות נרשמים בבהלה לפורום ויוצרים קשר עם הלקוח.
לא ראיתי שזה קרה כשאנשים שופכים בפורום את שעל ליבם כשקיבלו שירות נבזה מהוט.
לא ראיתי שזה קרה כשאנשים שופכים בפורום את שעל ליבם כשקיבלו שירות נבזה מהוט.
·איזה שירות נבזה הוא בכלל לא לקוח הוט הוא כמוך לקוח יס ,שום ממירים ושום נעלים ,זאת לאורvivi כתב:כשזה קשור לציוד של HOT שאבד נציגי השירות נרשמים בבהלה לפורום ויוצרים קשר עם הלקוח.
לא ראיתי שזה קרה כשאנשים שופכים בפורום את שעל ליבם כשקיבלו שירות נבזה מהוט....
התגובות שלו בהיסטוריה הוא כל חצי שנה "מתנתק" מהוט ונשאר ב YES ,הוא כמוך לקוח בזק ו YES .
הוא לא הראשון שעולה פה ומספר סיפורים עושים את זה גם בפייסבוק של הוט עולים
כל מיני עובדים של בזק ומספרים סיפורים על שירות ביזיון ,רמאות כמו 100 מגה של בזק .
,זאת דעתי שהרי אם היה ב HOT באמת היה דואג
לספר הפוך שהתנתק מ YES ועבר להוט אבל הוא רק מתנתק מהוט .
,הוא לקוח YES היה ונשאר, בהצלחה .בהצלחה לו ולך עם 30 50 מגה בבזק .
נערך לאחרונה על ידי roifor ב 22/12/2015 18:57, נערך פעם 1 בסך הכל.
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
אילו הנציג אנדריאן היה לוקח אחריות על התקלה של רישום בציוד אבוד כיאלו שהציוד קיים במערכת זה היה מראה שהוט משנה את רמת השירות הבינונית ... ולא לשלוח את הלקוח לשעבר לעשות שוב אותם הפעלות שכבר הלקוח לשעבר עשהvivi כתב:כשזה קשור לציוד של HOT שאבד נציגי השירות נרשמים בבהלה לפורום ויוצרים קשר עם הלקוח.
לא ראיתי שזה קרה כשאנשים שופכים בפורום את שעל ליבם כשקיבלו שירות נבזה מהוט....
"היי אורן,
בברכה,
אדריאן"
לי קרה שהחזרתי ציוד הוט במרכז שירות של הוט ונרשם במערכת שהציוד לא החוזר !!!
- vivi
- חבר מביא חבר

@roifor
·
כשאמרתי "שירות נבזה" התכוונתי באופן כללי כשאנשים אחרים שתפו את חוויתם.
כשאתה כותב:
2. אל תנסה לתחקר במערכות שלך או בפורום כל אחד שכותב משהו שלילי על הוט - בסוף זה מוציא אותך באור שלילי.
שיהיה בהצלחה.
·
כשאמרתי "שירות נבזה" התכוונתי באופן כללי כשאנשים אחרים שתפו את חוויתם.
כשאתה כותב:
1. לא הייתי ממהר להסיק מסקנות ולהפיץ אותם בפורום ברשת, יתכן והמנוי רשום על שם מישהו אחר במשפחתו.התגובות שלו בהיסטוריה הוא כל חצי שנה "מתנתק" מהוט...
2. אל תנסה לתחקר במערכות שלך או בפורום כל אחד שכותב משהו שלילי על הוט - בסוף זה מוציא אותך באור שלילי.
אני לא לקוח של אף אחת מהחברות. בכל אופן אין לי עניין לעלות את הדיון של YES VS HOTבהצלחה .בהצלחה לו ולך עם 30 50 מגה בבזק...
שיהיה בהצלחה.
- uh99
- חבר מביא חבר

כמו נציגי מכירות חברת הוט שכותבים ברולים של לקוחות בזק וyes או סלקום tv ...roifor כתב:·איזה שירות נבזה הוא בכלל לא לקוח הוט הוא כמוך לקוח יס ,שום ממירים ושום נעלים ,זאת לאור......
התגובות שלו בהיסטוריה הוא כל חצי שנה "מתנתק" מהוט ונשאר ב YES ,הוא כמוך לקוח בזק ו YES .
כל מיני עובדים של בזק ומספרים סיפורים על שירות ביזיון ,רמאות כמו 100 מגה של בזק .
,הוא לקוח YES היה ונשאר, בהצלחה .בהצלחה לו ולך עם 30 50 מגה בבזק ....
אני ממליץ לך להחזיר את הציוד
קרה לא פעם אחת שהוט נזכרו אחרי שנה לרדוף אחרי לקוחות שלא החזירו ממירים ואיומים בתביעות משפטיות גם ללקוחות שהחזירו את הממירים(!)
בסופו של דבר יגלו את זה בספירת מלאי כלשהי ולכן עדיף לך להחזיר ולשמור ליתר ביטחון את האסמכתא לכך.
קרה לא פעם אחת שהוט נזכרו אחרי שנה לרדוף אחרי לקוחות שלא החזירו ממירים ואיומים בתביעות משפטיות גם ללקוחות שהחזירו את הממירים(!)
בסופו של דבר יגלו את זה בספירת מלאי כלשהי ולכן עדיף לך להחזיר ולשמור ליתר ביטחון את האסמכתא לכך.
- uh99
- חבר מביא חבר

עדיף לעשות זאת כמה שיותר מהר מאשר לקבל בראש ....בהצלחהnerya40 כתב:אני ממליץ לך להחזיר את הציוד
בסופו של דבר יגלו את זה בספירת מלאי כלשהי ולכן עדיף לך להחזיר ולשמור ליתר ביטחון את האסמכתא לכך....
- miCkEy6772
- חבר ותיק

- תגובות: 1015
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 59 פעמים
·האמת לא חשבתי על זה כך - אתה צודק בהחלט.avioren כתב:ממש לא הייתי מציע או חושב על מכירה כאופציה.......
הרי בסוף יגלו איכן שהו במערכת שהממירים אצלך ואז תשלם בריבית דריבית לעומת מחיר מכירה.
וכמובן, ברמה במוסרית, אני לא רואה אפשרות אחרת מלבד החזרה.
מה שכן, הייתי כמובן מצפה מהוט להגיע לאסוף (אחרי תיאום)....
·חחחח תשמע אתה בדיחה כמו החברה שאתה מנסה להוציא באור חיובי HOT.roifor כתב:·איזה שירות נבזה הוא בכלל לא לקוח הוט הוא כמוך לקוח יס ,שום ממירים ושום נעלים ,זאת לאור......
,הוא לקוח YES היה ונשאר, בהצלחה .בהצלחה לו ולך עם 30 50 מגה בבזק ....
הסיפור הזה שאני עובד בבזק וממציא סיפורים על שירות לא טוב של הוט זה מבחינתי מראה א הרמה העלובה של החברה שאתה מייצג.
מבחינתי הוט זה תת רמה וגם אתה תת רמה, מי אתה שתמציא עלי סיפורים כאלה של רמאות.
הרמאים היחידים פה זה חברת הוט החברה הבזויה והשפלה . נקודה.
בשורה התחתונה בתור לקוח הוט לשעבר שעברתי הרבה תלעות עם הוט אני ממליץ לכל אדם שפוי במדינה שישלם עוד 20-30 שקל ויהיה ביס. זה טוב לבריאות שלכם.
- uh99
- חבר מביא חבר

בזק רחוקה להיות שטובת הלקוחות בראש מעיינה לא שונה מהוט עם כל המגרעותה הרי אצלה 200 מגה הובטח ללקוחות פרטים ועד היום זה לא קרהorenttrr כתב:·חחחח תשמע אתה בדיחה כמו החברה שאתה מנסה להוציא באור חיובי HOT.......
הסיפור הזה שאני עובד בבזק וממציא סיפורים על שירות לא טוב של הוט זה מבחינתי מראה א הרמה העלובה של החברה שאתה מייצג.
מבחינתי הוט זה תת רמה וגם אתה תת רמה, מי אתה שתמציא עלי סיפורים כאלה של רמאות.
הרמאים היחידים פה זה חברת הוט החברה הבזויה והשפלה . נקודה.
בשורה התחתונה בתור לקוח הוט לשעבר שעברתי הרבה תלעות עם הוט אני ממליץ לכל אדם שפוי במדינה שישלם עוד 20-30 שקל ויהיה ביס. זה טוב לבריאות שלכם....