מילה טובה על השירות של Polk Audio (היצרן)

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
HT-Assaf פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1242
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 143 פעמים

שליחה #1 

לפני שלוש שנים וקצת קניתי סאב PSW110 של פולק אודיו.
לצערי בדיוק שמלאו לו שלוש שנים וחודשיים המגבר שלו התחיל לעשות בעיות.
חיפשתי בפורום כאן ובפורומים בחו"ל וגיליתי שיש הרבה בעיות בדיוק כמו שלי עם המגבר, שמתחיל לעשות רעשים.

סיריוס נותנים שנה אחריות על המגבר בארץ. בארה"ב פולק אודיו נותנים 3 שנים אחריות על המגבר.

בגלל שקניתי אותו בארץ(שנה אחריות), אז כתבתי לתמיכה של פולק אודיו בארה"ב שיגידו לי כמה עולה מגבר חדש, כי אין לי אחריות וגם עברו ה-3 שנים אחריות שנותנים בארה"ב.
הם חזרו אלי תוך יום במייל ואמרו שבגלל שזה ממש אחרי סוף האחריות, הם מוכנים לשלוח לי מגבר ללא עלות, בתנאי שאני אשלח להם חשבונית+מספר סיריאלי.
בשלב זה כתבתי מייל בחזרה צירפתי צילום חשבונית (של החנות בארץ) וסיריאלי וסיפרתי שקניתי את הסאב בישראל. הנציג ענה די מהר ושאל למה אני לא מברר אצל היבואן, אבל גם שאין לו בעיה לשלוח לי מגבר חדש רק שאני אשלם על המשלוח לישראל.

בסוף סיכמתי איתו שישלח לשיפיטו בחינם(כי בתוך ארה"ב הם שולחים בחינם), ויצא לי עלות של בערך 90 שקלים למגבר חדש.

המגבר הישן נשאר אצלי.

אחר כך ביררתי במעבדה בסיריוס והמחירים שם זה בסביבות 300-400 לתיקון (שזה לא נורא) או מגבר חדש שעולה בסביבות 650 שקלים.

noam3039
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3441
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 487 פעמים

שליחה #2 

כיף לשמוע וחבל שבארץ יש חברות שלא נתנות שרות כמו שצריך ומעבר לים נותנים שרות טוב
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html

alcd
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3685
נתן תודות: 284 פעמים
קיבל תודות: 161 פעמים

שליחה #3 

HT-Assaf כתב:לפני שלוש שנים וקצת קניתי סאב PSW110 של פולק אודיו.
לצערי בדיוק שמלאו לו שלוש שנים וחודשיים המגבר שלו התחיל לעשות בעיות.
חיפשתי בפורום כאן ובפורומים בחו"ל וגיליתי שיש הרבה בעיות בדיוק כמו שלי עם המגבר, שמתחיל לעשות רעשים.

סיריוס נותנים שנה אחריות על המגבר בארץ. בארה"ב פולק אודיו נותנים 3 שנים אחריות על המגבר.

בגלל שקניתי אותו בארץ(שנה אחריות), אז כתבתי לתמיכה של פולק אודיו בארה"ב שיגידו לי כמה עולה מגבר חדש, כי אין לי אחריות וגם עברו ה-3 שנים אחריות שנותנים בארה"ב.
הם חזרו אלי תוך יום במייל ואמרו שבגלל שזה ממש אחרי סוף האחריות, הם מוכנים לשלוח לי מגבר ללא עלות, בתנאי שאני אשלח להם חשבונית+מספר סיריאלי.
בשלב זה כתבתי מייל בחזרה צירפתי צילום חשבונית (של החנות בארץ) וסיריאלי וסיפרתי שקניתי את הסאב בישראל. הנציג ענה די מהר ושאל למה אני לא מברר אצל היבואן, אבל גם שאין לו בעיה לשלוח לי מגבר חדש רק שאני אשלם על המשלוח לישראל.

בסוף סיכמתי איתו שישלח לשיפיטו בחינם(כי בתוך ארה"ב הם שולחים בחינם), ויצא לי עלות של בערך 90 שקלים למגבר חדש.

המגבר הישן נשאר אצלי.

אחר כך ביררתי במעבדה בסיריוס והמחירים שם זה בסביבות 300-400 לתיקון (שזה לא נורא) או מגבר חדש שעולה בסביבות 650 שקלים.
...
·

הכלכלה עוברת לחו"ל - מחירים יותר זולים ושירות מעולה

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20680
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 970 פעמים

שליחה #4 

איך שיפו כזה זול? זה לא כבד?
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

HT-Assaf פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

המגבר שוקל 600 גרם, סהכ החבילה שקלה 1 קילו. זה לא סאב מפלצתי, סה"כ 100W.

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5177
נתן תודות: 480 פעמים
קיבל תודות: 533 פעמים

שליחה #6 

אין בעיית מתח? אני משער שיש ג'מפר או שניים שאמורים להזיז, אבל אם אני זוכר נכון, לפחות רשמית, פולק טוענים שאין תמיכה ב-230V.

HT-Assaf פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

@jtk
·

בסאב הזה, נראה לי הספק אוניברסלי ורק צריך פיוז בערך אחר. (הזרם פי שתיים יותר גבוה, כי המתח פי שתיים יותר נמוך)
בכל מקרה, הנציג הזמין לי מגבר עם מק"ט ל-230V.

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”