סירוב מכס לקבלת הזמנה
שלום רב,
הזמנתי לפני כמה ימים את הFiio x1 מאמזון, ועכשיו נכנס לאיזור של ההזמנה ורשום לי שהמכס סירב לקבל את המוצר והמוצר נשלח חזרה לאמזון.
מה יכולה להיות הבעיה עם המוצר? לפי מה שהבנתי הרבה אנשים בארץ עם המוצר הזה וממש לא ברורה לי הסיבה...
בנוסף לא קיבלתי שום טלפון ופשוט ראיתי עכשיו על הסירוב...
מה אני יכול לעשות? יש למי להתקשר ולברר?
תודה!
הזמנתי לפני כמה ימים את הFiio x1 מאמזון, ועכשיו נכנס לאיזור של ההזמנה ורשום לי שהמכס סירב לקבל את המוצר והמוצר נשלח חזרה לאמזון.
מה יכולה להיות הבעיה עם המוצר? לפי מה שהבנתי הרבה אנשים בארץ עם המוצר הזה וממש לא ברורה לי הסיבה...
בנוסף לא קיבלתי שום טלפון ופשוט ראיתי עכשיו על הסירוב...
מה אני יכול לעשות? יש למי להתקשר ולברר?
תודה!
קודם תתקשר אל המכס ותוודא כי זו לא טעות !
אם זו טעות - תשאל אותם מה ניתן לעשות על מנת שהוא יוכל להיכנס לארץ
לאחר מכן דבר עם המוכר ותחליט אם אתה/הוא מעונינים שהוא ישלח אותו שוב (כנראה שתצטרך לשלם מחדש על משלוח) .
אם זו טעות - תשאל אותם מה ניתן לעשות על מנת שהוא יוכל להיכנס לארץ
לאחר מכן דבר עם המוכר ותחליט אם אתה/הוא מעונינים שהוא ישלח אותו שוב (כנראה שתצטרך לשלם מחדש על משלוח) .
מה שקרה זה שהשליח הגיע אליי הביתה עם המוצר בזמן שהייתי בעבודה אז ביקשתי שיגיע למחרת והוא החזיר את המוצר לאיפה שהוא קיבל אותו...כנראה שבגלל זה באמזון היה רשום שהמוצר הוחזר בגלל שהמכס סירב לקבל אותו....כנראה באג כלשהו במערכת של אמזון עם האתר של DHL....
לאחר שהתקשרתי לDHL נאמר לי שהכל בסדר והמוצר עבר את המכס והם יעבירו לי את המשלוח בקרוב....היום בבוקר לקחתי את המוצר מ"מנטה" (ביקשתי שישאירו לי אותו שם)
סה"כ ביצעתי את ההזמנה ב4.7 ב8.7 כבר יצרו איתי קשר לקבל את המוצר....לאחר שלא הייתי זמין לקבלו אספתי אותו היום (10.7) .... סה"כ אחד המשלוחים הכי מהירים שהיו לי מאז שאני מזמין מהאינטרנט חחח....
סה"כ הכל בסדר מי שמעוניין להזמין את המוצר אין בעיה איתו.
לאחר שהתקשרתי לDHL נאמר לי שהכל בסדר והמוצר עבר את המכס והם יעבירו לי את המשלוח בקרוב....היום בבוקר לקחתי את המוצר מ"מנטה" (ביקשתי שישאירו לי אותו שם)
סה"כ ביצעתי את ההזמנה ב4.7 ב8.7 כבר יצרו איתי קשר לקבל את המוצר....לאחר שלא הייתי זמין לקבלו אספתי אותו היום (10.7) .... סה"כ אחד המשלוחים הכי מהירים שהיו לי מאז שאני מזמין מהאינטרנט חחח....
סה"כ הכל בסדר מי שמעוניין להזמין את המוצר אין בעיה איתו.