אי אפשר עם דואר ישראל: חבילה באותו סטאטוס כבר שבוע ואין מה לעשות
הזמנתי סמארטפון.
רשום באתר שלהם "הפריט התקבל מסינגפור ב 02/06/2015".
כל יום אני בודק את המצב ו....נאדה. אותו סטאטוס כבר שבוע שלם.
אפשר להשתגע משירות כזה עלוב.
<<<<
עדכון ל 15.6.2015: החבילה נמסרה לי היום אחרי שנחה 12 ימים במחסני הדואר מהמסע הארוך.
מסתבר שהמוכר רשם את הערך כנדרש על החבילה ונדרשתי לשלם את המיסים.
חבל שלא סיימו את התהליך ביום-יומיים אלא בכמעט שבועיים
>>>>
רשום באתר שלהם "הפריט התקבל מסינגפור ב 02/06/2015".
כל יום אני בודק את המצב ו....נאדה. אותו סטאטוס כבר שבוע שלם.
אפשר להשתגע משירות כזה עלוב.
<<<<
עדכון ל 15.6.2015: החבילה נמסרה לי היום אחרי שנחה 12 ימים במחסני הדואר מהמסע הארוך.
מסתבר שהמוכר רשם את הערך כנדרש על החבילה ונדרשתי לשלם את המיסים.
חבל שלא סיימו את התהליך ביום-יומיים אלא בכמעט שבועיים
>>>>
נערך לאחרונה על ידי gilg7 ב 15/06/2015 15:44, נערך 2 פעמים בסך הכל.
לא. נראה לי שהמוכר רשם סכום נמוך מהסכום האמיתי (אמרתי לו שירשום מה שהוא רוצה)d30DK כתב:רוב הסיכויים שהוא יושב במכס. ממתין לבדיקה, בתהליך בדיקה או עבר בדיקה.
זה יכול לקחת גם חודש אז תכין את עצמך.
ביקשת מהמוכר להצהיר סכום אמיתי ותכולה אמיתית על החבילה?...
המכשיר עלה 400 ש"ח . זה Redme 1S.
אם הסכום שקרי וזה עצר במכס, הם יכולים לתת לך תשלום קנס כפול.. במקום לשלם 36% אז תשלם כ-72% מיסים.
אז תחכה לראות אם תקבל מכתב מהמכס לגבי זה או שזה ימשיך לסניף דואר שלך בהמשך.
זה יכול לקחת בכיף עוד שבוע עד חודש. היו כאלה יותר. אי אפשר לדעת בוודאות לכל חבילה. רק סבלנות.
זה יכול לקחת בכיף עוד שבוע עד חודש. היו כאלה יותר. אי אפשר לדעת בוודאות לכל חבילה. רק סבלנות.
באסה.d30DK כתב:אם הסכום שקרי וזה עצר במכס, הם יכולים לתת לך תשלום קנס כפול.. במקום לשלם 36% אז תשלם כ-72% מיסים.
זה יכול לקחת בכיף עוד שבוע עד חודש. היו כאלה יותר. אי אפשר לדעת בוודאות לכל חבילה. רק סבלנות....
·
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 970 פעמים
גם אני קורבן הייתי בטוח שלא.
2 מוצרים, באותו יום.
1. - כתוב "הגיע מסין העממית ב 25/5 - לקחתי כבר מהדואר!!! וזה באותו סטטוס.
2. - הגיע למקום אחר איפה שאני גר, אין פתק אין כלום ואין עם מי לדבר.
2 מוצרים, באותו יום.
1. - כתוב "הגיע מסין העממית ב 25/5 - לקחתי כבר מהדואר!!! וזה באותו סטטוס.
2. - הגיע למקום אחר איפה שאני גר, אין פתק אין כלום ואין עם מי לדבר.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
·gilg7 כתב:לא. נראה לי שהמוכר רשם סכום נמוך מהסכום האמיתי (אמרתי לו שירשום מה שהוא רוצה)......
המכשיר עלה 400 ש"ח . זה Redme 1S.
גיל...
טעות.
אם יתפסו את החבילה על מחיר שקר תשלם את כל המיסי + קנס...וטירטורים
אמרתי לו "תכתוב מה שנראה לך" והוא כתב מחיר נמוך.d30DK כתב:אם אמרת לו לכתוב מחיר אמיתי ותכולה אמיתית והוא לא עשה כך, לא יקחו ממך קנס.
אבל אם לא אמרת כלום, אז יפילו את זה עליך ואני אומר מניסיון....
נו טוב, שהמדינה תרוויח עליי קנס. רק שלא ימשכו את זה שבועות על שבועות.
המכס לא יודע מה אמרת או לא אמרת למוכר.
פשוט תבוא לשם עם קבלות על המוצר ובמידה ויגידו לך שהמחיר לא תואם תראה להם קבלות ותגיד שהוא רשם את זה על דעת עצמו. ברגע שיש לך קבלות לא יתנו לך שום קנס
פשוט תבוא לשם עם קבלות על המוצר ובמידה ויגידו לך שהמחיר לא תואם תראה להם קבלות ותגיד שהוא רשם את זה על דעת עצמו. ברגע שיש לך קבלות לא יתנו לך שום קנס
חוק ראשון של ציידי דילים:
Buy first, Ask questions later.
Buy first, Ask questions later.
·gilg7 כתב:אבל המוכר בחר לשקר, לא אמרתי לו..........
את המכס זה לא מעניין. אתה שותף לרמאות. אלא אם תוכיח באמייל שביקשת ממנו לכתוב את המחיר האמיתי.
נשמע הגיוני. נקווה שניפול על פקיד שלא מחפש להציק.shuali כתב:המכס לא יודע מה אמרת או לא אמרת למוכר.
פשוט תבוא לשם עם קבלות על המוצר ובמידה ויגידו לך שהמחיר לא תואם תראה להם קבלות ותגיד שהוא רשם את זה על דעת עצמו. ברגע שיש לך קבלות לא יתנו לך שום קנס...
דבר ראשון אני לא עובד בדואר או משהו בסגנון, אבל הייתה לי חבילה שהייתה שבוע בסטטוס בסגנון (נמצא בסניף המרכזי בחיפה, יועבר בהמשך לסניף XXX), מה שבד"כ לוקח גג יום, פרסמתי להם הודעה על ה"קיר" בדף הפייסבוק. הם הפנו אותי ללשונית "שירות לקוחות" בדף הפייסבוק:
https://www.facebook.com/PostIsrael/app ... e_internal
ממלאים שם פרטים, טלפון, שם מלא, ת"ז ופרטי התקשרות (גם כתובת), וכמובן את מס' החבילה ופירוט הבעיה, ואחרי יום העסק נפתר והחבילה הגיעה אליי לסניף, בזמן האחרון זה קרה לי פעמיים (פעם אחת השתחרר רק לאחר הפנייה שלי), ופעם שנייה אחרי 4-5 ימים (חלק מהם היו סופ"ש) הגיע לבד לסניף המקומי.
אם זה מכס זה סיפור אחר ואין לי מושג אם יש עם מי לדבר בכלל
ממלאים שם פרטים, טלפון, שם מלא, ת"ז ופרטי התקשרות (גם כתובת), וכמובן את מס' החבילה ופירוט הבעיה, ואחרי יום העסק נפתר והחבילה הגיעה אליי לסניף, בזמן האחרון זה קרה לי פעמיים (פעם אחת השתחרר רק לאחר הפנייה שלי), ופעם שנייה אחרי 4-5 ימים (חלק מהם היו סופ"ש) הגיע לבד לסניף המקומי.
אם זה מכס זה סיפור אחר ואין לי מושג אם יש עם מי לדבר בכלל
Re: בעיה עם חבילה
תודה על העצה.krembo18 כתב:דבר ראשון אני לא עובד בדואר או משהו בסגנון, אבל הייתה לי חבילה שהייתה שבוע בסטטוס בסגנון (נמצא בסניף המרכזי בחיפה, יועבר בהמשך לסניף XXX), מה שבד"כ לוקח גג יום, פרסמתי להם הודעה על ה"קיר" בדף הפייסבוק. הם הפנו אותי ללשונית "שירות לקוחות" בדף הפייסבוק:
אם זה מכס זה סיפור אחר ואין לי מושג אם יש עם מי לדבר בכלל...
אבל אני לא משתמש בפייסבוק לפנייה לרשויות מסיבות של שמירה על פרטיות
(אין לי עניין ליצור קישור באינטרנט בין הפרופיל שלי לבין מי שאינם משפחה או חברים)
נכון לעכשיו, 9 ימים והחבילה באותו סטאטוס.
במקרה שלי החבילה יצאה התקבלב בדואר סינגפור ב 25.5 ונשלחה ב 27.5 לישראל.vic1234 כתב:מניסיון שלי עם דואר סינגפור
עוד לפני שמשלוח כלל הגיע לארץ זה כבר מראה אותו בדואר ישראל שהוא כביכול התקבל
מתי בכלל הזמנת ומתי החבילה יצאה לדרך?...
רק ב 2.6 הופיעה הסטטוס בדואר-ישראל: התקבל מסינגפור ב 2.6.
מאז כלום לא השתנה.
אני מניח שהם מבשלים שם איזה קנס כמו שכתבו.