מתבלט בין מספר טלויזיות בבקשה תעזרו!

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
m0sh פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 70
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אהלן חברים יקרים. אני מעוניין לקנות טלויזיה חדשה וגם מערכת סאונד, אני לא אדיופיל אבל פשוט יש לי חלל טיפה גדול שעם הטלויזיה הנוכחית שיש לי
Sony 40BX400 הסאונד טיפה נשרף... (מספיק לי סאונד בר די בסיסי אני מאמין)

אספר לכם את כל המידע ונקווה שתוכלו לעזור לי...
התקציב הוא בערך עד 7000 שקלים אולי חריגה עם צריך (נניח 1000 לסאונד בר או שאני אקנה אולי מערכת יד שנייה מגבר+רמקולים ב2000 ש"ח בערך)

בכל מקרה, אני נמצא 3 מטר מהטלויזיה, איני מעוניין בתלת מימד ואני גם לא באמת מתכוון להשתמש ב SMART.
אני צריך 4 (גם 3 בסדר) כניסות HDMI.
החדר ביום מואר ובלילה מואר סבבה, אבל כמובן כשאני רואה סרט אני דווקא מעדיף חושך.
לגבי 4K, אני בהחלט רוצה אבל זה לא משהו חובה, כי כאמור אין תכני 4K אבל מה שכן, אני לא בן אדם שמתכוון להחליף את הטלויזיה בשנים הקרובות וסביר להניח שהיא תשאר לפחות 5 שנים.
חיפשתי כל מיני טלויזיות ואלו הטלוזיות שהגעתי בסופו של היום...בעקרון אני חובב גדול של סוני ומאמין מאד בטלוזיות שלהם אבל אולי אתם חושבים אחרת...ממה שקראתי הטלויזיות של סאמגסונג מצויינת ודווקא לא קראתי הרבה דברים טובים על LG

בכל מקרה הגדלים משתנים כמובן... בין 48 עד 58 מבחינתי...

הדגמים שראיתי

Sony:

KDL50W705
בלי תלת מימד ובלי שטויות אבל "רק" ב50 אינץ' - המחיר יחסית "זול" 4650... ואמרתי כבר שאני חובב מושבע של סוני. האם היא באמת מתעלה על המתחרות?

KDL50W805
הדגם המתקדם יותר עם תלת מימד מיותר אבל מחיר 4800 בערך, האם יש הבדל באיכות מלבד התלת מימד?

KDL50W828
הדגם הכי חדש שיש לסוני...קראתי ביקורות מעולות על 829 אבל לא מצאתי בארץ, הטלויזיה הזאת עולה 5400 שקלים, מה ההבדל מישהו יודע (בינה לבין ה805)

כאמור במחירים של סוני אני יכול להרשות לעצמי רק 50 אינץ.

Samgsung:

UE55H6400
טלויזיה גדולה יותר מאשר הסוני וקיבלה ביקורות טובות וגם עולה 5000 שקלים, איך היא לעומת הסוני? אני יודע שה48 אינץ שלה מעולה אבל האם הטלוזיות זהות באיכות?

UA50HU7000
ה4K הזאת באמת שווה את הכסף? היא עולה 5900 ...

UE58H5200

מישהו פרסם מבצע שלה פה ב5000 שקל ועוד סאונד בר ב300 והיא גם הכי גדולה בהרבה...איך היא מול שאר הטלוזיות?
עריכה: טוב ראיתי שיש לה רק 2 חיבורי HDMI וזה לא טוב לי.

ואחרון חביב :

LG ב"מבצע מיוחד"

קיבלתי הצעה על טלויזית ה4K של LG + סאונד בר של LG ב6600
49UB829Y
וסאונד בר NB3531A
האם זאת העסקה המשתלת?

האם אתם יכולים להמליץ לי לפי הקריטריונים שרשמתי מה מתאים לי?
חשוב לי האיכות תמונה בעיקר, 4 או 3 חיבורי HDMI ופחות חשוב לי הסמארט (מחשב נייח מחובר קבוע) ותלת מימד (ממש לא הקטע שלי)

אם יש טלויזיה אחרת שאתם חושבים שעדיפה לי אז תגידו...

תודה רבה רבה!!!

m0sh פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #2 

טוב אחרי חפירה עמוקה אני חושב שדי הבנתי מי נגד מי...

אחד מה-4

1. Sony KDL50W705
2. Sony KDL50W828
3.Samsung UE50H6400
4. הLG שפירסמתי במבצע

הבנתי שיש בעיות עם הסאמסונג בגלל יבוא מקביל שזה שנה אחריות...שזה בקטנה אבל טיב המוצר לא זהה?

בכל מקרה ל 1-3 אני מעוניין בתוספת של סאונד בר...

מה אתם אומרים?

claudia5
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4217
נתן תודות: 1659 פעמים
קיבל תודות: 558 פעמים

שליחה #3 

היתי שוקל את ה829 של lg.אתה רוכש מסך לכמה שנים טובות אז לפחות שיתמוך ב 4K.
hu7000 גם מסך טוב מאוד.

m0sh פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #4 

הHU700 עולה מיבואן רשמי הרבה מאד אבל דרך זאפ סביר...האם אין הבדל בין הקניות?

לא ממש התרשמתי ברשת לטובה מה LG , האם איכות הדו מימד באמת ברמה של הסוני או הסאמסונג?

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5176
נתן תודות: 479 פעמים
קיבל תודות: 533 פעמים

שליחה #5 

אם לא מעניין אותך 3D אין טעם ב-W828B.
http://www.hometheater.co.il/vp2249388#2249388

LG בד"כ משתמשים בפנלי מסך מסוג IPS, שיש להם יתרונות וחסרונות. סוני וסמסונג בד"כ משתמשים בפנלי VA. לא יודע לגבי איכות. גם דגמי סוני וגם סמסונג סובלים מהבעיות הקבועות של מסכי LCD.

לסוני יש יתרון באחריות כרגע. אני חושב שזמנית זה 5 שנים.

m0sh פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #6 

jtk כתב:אם לא מעניין אותך 3D אין טעם ב-W828B.
http://www.hometheater.co.il/vp2249388#2249388

LG בד"כ משתמשים בפנלי מסך מסוג IPS, שיש להם יתרונות וחסרונות. סוני וסמסונג בד"כ משתמשים בפנלי VA. לא יודע לגבי איכות. גם דגמי סוני וגם סמסונג סובלים מהבעיות הקבועות של מסכי LCD.

לסוני יש יתרון באחריות כרגע. אני חושב שזמנית זה 5 שנים.
...
·

אבל הבנתי שהפאנל שלה הרבה יותר טוב מW7 של סוני ... רוב הטלויזיות היום באות עם תלת מימד גם אם צריך או לא...האומנם?

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #7 

מי הרבה יותר טוב, ה-HU7000? לא יודע. הרושם שלי כרגע הוא שבדגמי 4K יש ירידה מסוימת באיכות לעומת דגמי 1080p מקבילים.

אם אתה מדבר על ה-W8xxB לעומת ה-W70xB, בקריאת סקירות לא ראיתי אינדיקציה להבדל, וגם לא בהסתכלות בחנויות (עם תנאי הצפיה המוגבלים שיש שם, אבל הייתי גם בחנות עם תאורה עדינה למדי). גם ב-W8B, כמו ב-W7B, ראיתי בעיות אחידות תמונה. השוואה מקיפה יותר תדרוש חדר חשוך ואפשרות לתפעל את המסכים בלי הפרעה. בכל מקרה, הרושם שלי הוא שמבחינת היצרן ההבדל בין הסדרות הוא תוספת 3D, ובשווקים מסוימים תכונות החלקת תנועה (בארץ אני לא חושב שיש הבדל). הפנל הוא לא בדיוק אותו דגם בשתי הסדרות, אבל מספרי הדגם קרובים. אולי ההבדל הוא בגלל ה-3D, אם כי אני לא רואה סיבה ש-3D אקטיבי ידרוש פנל שונה.

m0sh פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #8 

jtk כתב:מי הרבה יותר טוב, ה-HU7000? לא יודע. הרושם שלי כרגע הוא שבדגמי 4K יש ירידה מסוימת באיכות לעומת דגמי 1080p מקבילים.

אם אתה מדבר על ה-W8xxB לעומת ה-W70xB, בקריאת סקירות לא ראיתי אינדיקציה להבדל, וגם לא בהסתכלות בחנויות (עם תנאי הצפיה המוגבלים שיש שם, אבל הייתי גם בחנות עם תאורה עדינה למדי). גם ב-W8B, כמו ב-W7B, ראיתי בעיות אחידות תמונה. השוואה מקיפה יותר תדרוש חדר חשוך ואפשרות לתפעל את המסכים בלי הפרעה. בכל מקרה, הרושם שלי הוא שמבחינת היצרן ההבדל בין הסדרות הוא תוספת 3D, ובשווקים מסוימים תכונות החלקת תנועה (בארץ אני לא חושב שיש הבדל). הפנל הוא לא בדיוק אותו דגם בשתי הסדרות, אבל מספרי הדגם קרובים. אולי ההבדל הוא בגלל ה-3D, אם כי אני לא רואה סיבה ש-3D אקטיבי ידרוש פנל שונה.
...
·

דיברתי על הפאנל של הW8 כ"הרבה" יותר טוב מ"W7"
ממה שהבנתי, זה אכן פאנל שונה וה"W8" עדיף...

מה שהשאיר במירוץ את ה W8 מול ה55H6400.
על ה 4K ויתרתי.

המחיר של הסוני היה נמוך יותר וזמן האחריות (5 שנים מול 3 שנים) נתן את הבכורה לסוני :)

אני מקווה שאני לא אצטער על ה5 אינץ' שויתרתי.

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #9 

לא, אני לא חושב שהוא עדיף.

m0sh פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #10 

עכשיו אני לא בטוח לאיזה דגמים אתה מתכוון....אתה מדבר W8 מול W7?

לגבי ההבדלים :
"
This is one area where the Sony Bravia W82 trumps over the step-down W7 model, offering motion-compensated frame interpolation (MCFI) and black frame insertion (BFI) in various permutation and intensity through the supplied [Motionflow] control"

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #11 

m0sh כתב:
...
...
·

דיברתי על הפאנל של הW8 כ"הרבה" יותר טוב מ"W7"
ממה שהבנתי, זה אכן פאנל שונה וה"W8" עדיף...

מה שהשאיר במירוץ את ה W8 מול ה55H6400.
על ה 4K ויתרתי.

המחיר של הסוני היה נמוך יותר וזמן האחריות (5 שנים מול 3 שנים) נתן את הבכורה לסוני :)

אני מקווה שאני לא אצטער על ה5 אינץ' שויתרתי.
...
המסכים של סוני מצויינים .
לדעתי היית צריך ללכת על מסך גדול יותר . 5 אינצ' זה משמעותי .

בהצלחה (Y)
·
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

m0sh פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #12 

בטח שזה משמעותי, גם המחיר!

בכל מקרה, כאן יושבת הטלויזיה של 40 אינץ'
יכול להיות ש55 תהיה גדולה מדי (יכול מאד להיות שלא)

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #13 

m0sh כתב:לגבי ההבדלים :
"
This is one area where the Sony Bravia W82 trumps over the step-down W7 model, offering motion-compensated frame interpolation (MCFI) and black frame insertion (BFI) in various permutation and intensity through the supplied [Motionflow] control"
...
בדגמים שמוכרים בארץ זה קיים גם ב-W7, אם אתה מחובבי החלקת תנועה. BFI (בלי אינטרפולצית תנועה) יכול להיות שימושי, אבל קצת מחשיך/מהבהב יותר מדי.

לגבי הגודל, תמדוד כמה מקום יש ותראה.

m0sh פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #14 

jtk כתב:
...
...
בדגמים שמוכרים בארץ זה קיים גם ב-W7, אם אתה מחובבי החלקת תנועה. BFI (בלי אינטרפולצית תנועה) יכול להיות שימושי, אבל קצת מחשיך/מהבהב יותר מדי.

לגבי הגודל, תמדוד כמה מקום יש ותראה.
...
·אז זהו שלא, אני לא באמת יותר מדי מבין בעניין הזה...מה משפיע ה 200 HZ מול ה 800HZ

לפי מה שאתה אומר W7 מדבר אלי יותר.

http://vsbee.com/tvs/comparisons/Sony_B ... DL-50W705B

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #15 

לא יודע מה התדר הטבעי של הפאנלים בכל אחד מהמסכים, אבל לפי האתר של ישפר ב- W705 יש מנגנון החלקה של 400 "הרץ" ואילו ב W829 יש מנגנון של 800 "הרץ". (אגב, ב- W805 יש גם מנגנון של 400 "הרץ"). אם שמים את ההבדל של התלת מימד בצד, אני לא יודע מהם (ואם יש בכלל) עוד הבדלים בינהם.
מהם ההבדלים במחיר?
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #16 

m0sh כתב:·אז זהו שלא, אני לא באמת יותר מדי מבין בעניין הזה...מה משפיע ה 200 HZ מול ה 800HZ
...
המספר הזה שמפרסמים אומר בערך כלום:
http://www.hometheater.co.il/vp2230025#2230025
jacko-il כתב:לא יודע מה התדר הטבעי של הפאנלים בכל אחד מהמסכים
...
120Hz.
אבל לפי האתר של ישפר ב- W705 יש מנגנון החלקה של 400 "הרץ" ואילו ב W829 יש מנגנון של 800 "הרץ". (אגב, ב- W805 יש גם מנגנון של 400 "הרץ").
...
אין שום הבדל מהבחינה הזאת. גם ב-W7 יש את כל אפשרויות ההחלקה למיניהן. אפשרויות ה-Motionflow הן: Clear, Clear Plus, Impulse, Smooth, Standard, True Cinema, Off.

כשה-Scene mode נמצא ב-Game, אפשרות ה-Motionflow היחידה היא Impulse, או Off.
נערך לאחרונה על ידי jtk ב 19/05/2015 17:53, נערך פעם 1 בסך הכל.

m0sh פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #17 

jacko-il כתב:לא יודע מה התדר הטבעי של הפאנלים בכל אחד מהמסכים, אבל לפי האתר של ישפר ב- W705 יש מנגנון החלקה של 400 "הרץ" ואילו ב W829 יש מנגנון של 800 "הרץ". (אגב, ב- W805 יש גם מנגנון של 400 "הרץ"). אם שמים את ההבדל של התלת מימד בצד, אני לא יודע מהם (ואם יש בכלל) עוד הבדלים בינהם.
מהם ההבדלים במחיר?
...
·אני חושב שההבדל הוא פלוס מינוס 800-1000 שקל אבל אל תתפוס אותי במילה

במקרה שלי זה כבר מאוחר מדי בכל מקרה.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #18 

@m0sh
·
שום דבר לא מאוחר מידי כל עוד לא פתחת את הקופסא של המוצר. תמיד אפשר לבטל/לשנות עסקה. לא אומר שזו ההמלצה שלי, סתם מיידע אותך ששום דבר לא מאוחר מידי במידה ובאמת אתה מעוניין בכלל לשנות.

@jtk
.
יפה ששני הפאנלים 120Hz טבעיים.
לא הבנתי את ההתייחסות שלך לנושא מנגנון החלקת התמונה. זה שיש את אותן אפשרויות לא אומר שמקבלים את אותה תוצאה בפועל. ההגדרות נקראות אותו הדבר אך הביצועים בפועל יהיו שונים. (רוב האנשים שאני מכיר בכל מקרה מכבים את זה, בין אם זה 200 ובין אם זה 2000). למען האמת כל עוד אין ארטיפקטים מוגזמים/מוזרים אני אישית מעדיף לשים קצת במינון נמוך, זה עוזר בהסרת טשטושים ומריחות שיש בתנועה מהירה..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

m0sh פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #19 

jacko-il כתב:@m0sh
·
שום דבר לא מאוחר מידי כל עוד לא פתחת את הקופסא של המוצר. תמיד אפשר לבטל/לשנות עסקה. לא אומר שזו ההמלצה שלי, סתם מיידע אותך ששום דבר לא מאוחר מידי במידה ובאמת אתה מעוניין בכלל לשנות.

...
·אז המלצתך הסופית בשבילי היא לשנות ל705?

אין הבדל בין 400 ל800 הזה?

אני אומר ה"זה" כי תכלס אני לא מתעסק בדברים האלו, בחיים לא שיניתי הגדרות גם של צבעים כמו שראיתי שאנשים עושים, זה לא שאין לי מושג אבל עדיין אני לא מקצוען...

m0sh פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #20 

jtk כתב:
...
...
אין שום הבדל מהבחינה הזאת. גם ב-W7 יש את כל אפשרויות ההחלקה למיניהן. אפשרויות ה-Motionflow הן: Clear, Clear Plus, Impulse, Smooth, Standard, True Cinema, Off.

כשה-Scene mode נמצא ב-Game, אפשרות ה-Motionflow היחידה היא Impulse, או Off.
...
·וגם אתה בעצם אומר לי ללכת על ה705 ?

תודה רבה.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”