מתבלט בין מספר טלויזיות בבקשה תעזרו!
@jacko-il
אני די בטוח שיצרנים ירצו להדגיש שיש אפשרויות שונות, כך שיוספו אפשרויות חדשות לבחירה בתפריטים.
אם ההנחה היא שלא, אז מה בדיוק קונים כאן? מספר גבוה יותר בפרסום? אין פרטים על ההבדל מהיצרן, אין סקירות שאומרות שיש הבדל (חוץ מהתייחסות לפחות אפשרויות Motionflow ב-W7, מה שלא המצב בארץ), שום משתמש פורום לא דיווח על הבדל באפשרויות הזמינות או שהבחין בתוצאה שונה בפועל.
ולמה אתה אומר שרוב האנשים מכבים את זה? אני משתמש ב-Smooth ברוב המקרים.
בקרדיטים.
אם הם מסוג ה-scrolling.
אני די בטוח שיצרנים ירצו להדגיש שיש אפשרויות שונות, כך שיוספו אפשרויות חדשות לבחירה בתפריטים.
אם ההנחה היא שלא, אז מה בדיוק קונים כאן? מספר גבוה יותר בפרסום? אין פרטים על ההבדל מהיצרן, אין סקירות שאומרות שיש הבדל (חוץ מהתייחסות לפחות אפשרויות Motionflow ב-W7, מה שלא המצב בארץ), שום משתמש פורום לא דיווח על הבדל באפשרויות הזמינות או שהבחין בתוצאה שונה בפועל.
ולמה אתה אומר שרוב האנשים מכבים את זה? אני משתמש ב-Smooth ברוב המקרים.
בקרדיטים.
אם הם מסוג ה-scrolling.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
אני אומר שרוב האנשים מכבים את זה כי בזה אני נתקל רוב הזמן. אני חושב שגם אם נעשה סקר כאן בפורום זו התמונה (ללא החלקה!) שתעלה מהנתונים. ייתכן מאד שאני טועה, אבל כך נראה לי המצב.
גם אני משתמש ונהנה מהחלקת תמונה, אם זה במינון הנכון, גם ציינתי זאת קודם.
לגבי המספרים, אני לא מבין למה לדעתך חייב להיות הבדל בתפריט הגדרות כדי לבדל יכולת של מנגנון.
m0sh,
לא המצלתי על כלום סופית. רק ציינתי שטתה יכול להחליף עדיין אם תרצה. אתה משלם לדעתי בעיקר על התלת מימד ב W8. אם יש הבדל בפיצ'רים אחרים, אז הוא בכל מקרה לא מצדיק, לדעתי, את תוספת המחיר.
לגבי המספרים, אני לא מבין למה לדעתך חייב להיות הבדל בתפריט הגדרות כדי לבדל יכולת של מנגנון.
m0sh,
לא המצלתי על כלום סופית. רק ציינתי שטתה יכול להחליף עדיין אם תרצה. אתה משלם לדעתי בעיקר על התלת מימד ב W8. אם יש הבדל בפיצ'רים אחרים, אז הוא בכל מקרה לא מצדיק, לדעתי, את תוספת המחיר.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
הבנתי, תודה רבה, אני אבדוק.jacko-il כתב:אני אומר שרוב האנשים מכבים את זה כי בזה אני נתקל רוב הזמן. אני חושב שגם אם נעשה סקר כאן בפורום זו התמונה (ללא החלקה!) שתעלה מהנתונים. ייתכן מאד שאני טועה, אבל כך נראה לי המצב.
m0sh,
לא המצלתי על כלום סופית. רק ציינתי שטתה יכול להחליף עדיין אם תרצה. אתה משלם לדעתי בעיקר על התלת מימד ב W8. אם יש הבדל בפיצ'רים אחרים, אז הוא בכל מקרה לא מצדיק, לדעתי, את תוספת המחיר....
·
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
·jtk כתב:זאת היתה בדיחה......
חח רק בקריאה חוזרת נפל האסימון.. כנראה עייפות מיום עבודה
m0sh,
ממליץ לך אבל לבדוק בעצמך. פיזית בחנות. ואולי אפילו לוודא עם ישפאר.. (בהנחה שהם ידעו בכלל)
בסוף, אתה זה שצריך לשלם על המסך ולחיות איתו. אתה זה שצריך להיות מרוצה.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
·אני בקשר הדוק עם אדם יקר מישפאר כל חיי, הוא חלק מהמשפחה והוא כמובן אומר לי שעם הניסיון של ה30-40 שנה שלו זה הכי טוב שיש (וכמובן מדבר על 800הרץ)jacko-il כתב:·......
חח רק בקריאה חוזרת נפל האסימון.. כנראה עייפות מיום עבודהיצאתי טמבל.
m0sh,
ממליץ לך אבל לבדוק בעצמך. פיזית בחנות. ואולי אפילו לוודא עם ישפאר.. (בהנחה שהם ידעו בכלל)
בסוף, אתה זה שצריך לשלם על המסך ולחיות איתו. אתה זה שצריך להיות מרוצה.
אגב, אין לי מטר עם אינצים אבל ה40 אינץ הינה 64 מטר גובה כולל סטנד והמקום אצלי הוא 80 סנטימטר......
את כל הציוד שלי אני מביא דרכו (מכונת כביסה, תנור, כיריים, מקרר) מעולם לא הייתי מאוכזב משום מוצר שהוא הביא לי.
שלום לכולם
אז כך , ההבדלים בין סדרת W7 לסדרת W8 הם כדלקמן :
ראשית הבהרה , דגם KDL-50W829 זהה לחלוטין לדגם KDL-50W828 , דגם 829 אינו נמכר בישראל ומיועד למכירה בUK ,בארץ הדגם הוא KDL-50W828BBI.
ההבדלים העיקריים בין 2 סדרות אלו הם
800 hz בדגם 828 / 400 hz בדגם 705
תלת מימד בדגם 828 / ללא תלת מימד בדגם 705
עיצוב נירוסה מוברשת בדגם 828 / עיצוב זהה בדגם 705 אך מפלסטיק .
בכל אופן שני הדגמים הינם דגמים איכותיים ביותר מסדרות היוקרה של סוני והם דגמים מצויינים כשלעצמם
קניה מהנה
אז כך , ההבדלים בין סדרת W7 לסדרת W8 הם כדלקמן :
ראשית הבהרה , דגם KDL-50W829 זהה לחלוטין לדגם KDL-50W828 , דגם 829 אינו נמכר בישראל ומיועד למכירה בUK ,בארץ הדגם הוא KDL-50W828BBI.
ההבדלים העיקריים בין 2 סדרות אלו הם
800 hz בדגם 828 / 400 hz בדגם 705
תלת מימד בדגם 828 / ללא תלת מימד בדגם 705
עיצוב נירוסה מוברשת בדגם 828 / עיצוב זהה בדגם 705 אך מפלסטיק .
בכל אופן שני הדגמים הינם דגמים איכותיים ביותר מסדרות היוקרה של סוני והם דגמים מצויינים כשלעצמם
קניה מהנה
טוב, לישפאר בכל מקרה אין יותר 705...
קיבלתי את ה828 ומקרן קול של סוני 60W
ואני מבסוט
המסך בדיוק בגודל ומזל שלא לקחתי 55 כי הוא היה קצת גדול מדי ומסתיר את המדף הראשון.
נראה טוב אבל לא הספקתי להתעמק...ננסה את הגדרות הצבעים של תומר הערב.
קיבלתי את ה828 ומקרן קול של סוני 60W
ואני מבסוט
המסך בדיוק בגודל ומזל שלא לקחתי 55 כי הוא היה קצת גדול מדי ומסתיר את המדף הראשון.
נראה טוב אבל לא הספקתי להתעמק...ננסה את הגדרות הצבעים של תומר הערב.