המלצה לרסיבר 2-2.5K ש"ח + סאב עד 1K עבור רמוקלים מסדרת 12 bose lifestyle
ברשותי 5 רמוקלים ממערכת bose lifestyle 12.
המגבר+סאב תקולים (על תיקון רצו באיזור ה 4000 שח).
אני מחפש רסיבר וסאב שיעבדו טוב עם הרמוקלים האלו במסגרת התקציב הנ"ל.
קיבלתי המלצה על ה rx-v677 של ימאהה (2000 שח באמזון כולל משלוח) ואני עדיין מחפש סאב והמלצות נוספות לרסיברים.
אשמח לשמוע את דעתכם.
תודה מראש,
עידו
המגבר+סאב תקולים (על תיקון רצו באיזור ה 4000 שח).
אני מחפש רסיבר וסאב שיעבדו טוב עם הרמוקלים האלו במסגרת התקציב הנ"ל.
קיבלתי המלצה על ה rx-v677 של ימאהה (2000 שח באמזון כולל משלוח) ואני עדיין מחפש סאב והמלצות נוספות לרסיברים.
אשמח לשמוע את דעתכם.
תודה מראש,
עידו
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
אפשר לחבר את הרמקולים ישירות לרסיבר רק תגדיר SMALL בהגדרות רמקולים...
לגבי סאבוופר הנה: http://www.hometheater.co.il/vt223466.html
לגבי סאבוופר הנה: http://www.hometheater.co.il/vt223466.html
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
אני הייתי הופך את התקציבים: לך על רסיבר ב-$200 מהדיוטי פרי וסאב רציני ב-2,500-3,000 ש"ח שייתן לסאטליטים האלה גב.
בהנחה שאני נשאר עם התקציבים הנוכחיים - הרסיבר הזה מומלץ ? יש עוד רסיבירים שכדאי לשקול ?
יש המלצות לסאבים נוספים ?
ושאלה נוספת - בהקשר למה ש epony רשם,לסאטליטים האלה מומלץ סאב יותר איכותי ויקר מ 1K (תוך כדי הקטנת התקציב לרסיבר) ?
אשמח לשמוע תגובות
יש המלצות לסאבים נוספים ?
ושאלה נוספת - בהקשר למה ש epony רשם,לסאטליטים האלה מומלץ סאב יותר איכותי ויקר מ 1K (תוך כדי הקטנת התקציב לרסיבר) ?
אשמח לשמוע תגובות
@ido-g
·
אם נעשה איררכיה לחשיבות הרמקולים בקולנוע ביתי אז הסאבוופר והסנטר יתמודדו ראש בראש (כל אחד והאסכולה שלו).
לדעתי, החלפת הסאב הוא השיפור המורגש ביותר באוזן ובחווית הצפיה.
אל תתפתה להטות את כף התקציב לטובת הרסיבר, בסכומים האלה ההבדל מאוד זניח. עדיף שתשקיע על רסיבר חדש מהדיוטי פרי ב200$ ואת שאר התקציב תנתב לסאבוופר איכותי. בעתיד סנטר וכו׳.
·
אם נעשה איררכיה לחשיבות הרמקולים בקולנוע ביתי אז הסאבוופר והסנטר יתמודדו ראש בראש (כל אחד והאסכולה שלו).
לדעתי, החלפת הסאב הוא השיפור המורגש ביותר באוזן ובחווית הצפיה.
אל תתפתה להטות את כף התקציב לטובת הרסיבר, בסכומים האלה ההבדל מאוד זניח. עדיף שתשקיע על רסיבר חדש מהדיוטי פרי ב200$ ואת שאר התקציב תנתב לסאבוופר איכותי. בעתיד סנטר וכו׳.
קצת קשה לי להסביר מה חשוב לי כי אני פחות מביו בתחום אבל השימושים שלי יהיו בעיקר סרטים סדרות ומוזיקה.
חיבור למחשב וטלויזיה - WIFI ו פיצרים אחרים יכולים להיות תוספת נחמדה אבל בעיקר שיגבה את הרמוקלים שציינתי כמו שצריך.
לגבי הסאב - אשמח להמלצות לסאבים חדשים עד 2000 שח - גם פה חשוב שיהיה גיבוי טוב לרמקולים.
חיבור למחשב וטלויזיה - WIFI ו פיצרים אחרים יכולים להיות תוספת נחמדה אבל בעיקר שיגבה את הרמוקלים שציינתי כמו שצריך.
לגבי הסאב - אשמח להמלצות לסאבים חדשים עד 2000 שח - גם פה חשוב שיהיה גיבוי טוב לרמקולים.
בתור התחלה תלך על הרסיבר ב200$ מהדיוטי פרי כפי שנאמר לך קודם.
לגבי סאב- ב2000 שקל יהיה למצוא משהו חדש ומדהים שממש תרגיש את ההבדל. אל תמהר לפסול יד שנייה.
בתור התחלה תתחיל לקרוא על רסיברים, פורמטים שונים, פונקציות מתקדמות וכו׳
לגבי סאב- ב2000 שקל יהיה למצוא משהו חדש ומדהים שממש תרגיש את ההבדל. אל תמהר לפסול יד שנייה.
בתור התחלה תתחיל לקרוא על רסיברים, פורמטים שונים, פונקציות מתקדמות וכו׳