המלצה לרסיבר 2-2.5K ש"ח + סאב עד 1K עבור רמוקלים מסדרת 12 bose lifestyle
-
ido-g
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 40
ברשותי 5 רמוקלים ממערכת bose lifestyle 12.
המגבר+סאב תקולים (על תיקון רצו באיזור ה 4000 שח).
אני מחפש רסיבר וסאב שיעבדו טוב עם הרמוקלים האלו במסגרת התקציב הנ"ל.
קיבלתי המלצה על ה rx-v677 של ימאהה (2000 שח באמזון כולל משלוח) ואני עדיין מחפש סאב והמלצות נוספות לרסיברים.
אשמח לשמוע את דעתכם.
תודה מראש,
עידו
המגבר+סאב תקולים (על תיקון רצו באיזור ה 4000 שח).
אני מחפש רסיבר וסאב שיעבדו טוב עם הרמוקלים האלו במסגרת התקציב הנ"ל.
קיבלתי המלצה על ה rx-v677 של ימאהה (2000 שח באמזון כולל משלוח) ואני עדיין מחפש סאב והמלצות נוספות לרסיברים.
אשמח לשמוע את דעתכם.
תודה מראש,
עידו
- dudis
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1798
לא חושב שאפשר לחבר את הרמקולים האלו ישירות לרסיבר
-
ido-g
-
- חבר שרק התחיל

בחנות של bose אמרו לי שזה אפשרי והמליצו לי על הימאהה כתחליף לתיקון.
- JEXY
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
אפשר לחבר את הרמקולים ישירות לרסיבר רק תגדיר SMALL בהגדרות רמקולים...
לגבי סאבוופר הנה: http://www.hometheater.co.il/vt223466.html
לגבי סאבוופר הנה: http://www.hometheater.co.il/vt223466.html
- epony
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
אני הייתי הופך את התקציבים: לך על רסיבר ב-$200 מהדיוטי פרי וסאב רציני ב-2,500-3,000 ש"ח שייתן לסאטליטים האלה גב.
- dudis
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1798
מוזר ,יש לי רמקולים BOSE AM10 עם סאב פאסיבי ,דיברתי עם החנות של בוס אם אפשר לזרוק את הסאב ולחבר את הרמקולים ישירות לרסיבר והתשובה הייתה בשום פנים ואופן זה אסור?
-
ido-g
-
- חבר שרק התחיל

בהנחה שאני נשאר עם התקציבים הנוכחיים - הרסיבר הזה מומלץ ? יש עוד רסיבירים שכדאי לשקול ?
יש המלצות לסאבים נוספים ?
ושאלה נוספת - בהקשר למה ש epony רשם,לסאטליטים האלה מומלץ סאב יותר איכותי ויקר מ 1K (תוך כדי הקטנת התקציב לרסיבר) ?
אשמח לשמוע תגובות
יש המלצות לסאבים נוספים ?
ושאלה נוספת - בהקשר למה ש epony רשם,לסאטליטים האלה מומלץ סאב יותר איכותי ויקר מ 1K (תוך כדי הקטנת התקציב לרסיבר) ?
אשמח לשמוע תגובות
- DanielGe
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 340
@ido-g
·
אם נעשה איררכיה לחשיבות הרמקולים בקולנוע ביתי אז הסאבוופר והסנטר יתמודדו ראש בראש (כל אחד והאסכולה שלו).
לדעתי, החלפת הסאב הוא השיפור המורגש ביותר באוזן ובחווית הצפיה.
אל תתפתה להטות את כף התקציב לטובת הרסיבר, בסכומים האלה ההבדל מאוד זניח. עדיף שתשקיע על רסיבר חדש מהדיוטי פרי ב200$ ואת שאר התקציב תנתב לסאבוופר איכותי. בעתיד סנטר וכו׳.
·
אם נעשה איררכיה לחשיבות הרמקולים בקולנוע ביתי אז הסאבוופר והסנטר יתמודדו ראש בראש (כל אחד והאסכולה שלו).
לדעתי, החלפת הסאב הוא השיפור המורגש ביותר באוזן ובחווית הצפיה.
אל תתפתה להטות את כף התקציב לטובת הרסיבר, בסכומים האלה ההבדל מאוד זניח. עדיף שתשקיע על רסיבר חדש מהדיוטי פרי ב200$ ואת שאר התקציב תנתב לסאבוופר איכותי. בעתיד סנטר וכו׳.
-
ido-g
-
- חבר שרק התחיל

אז נניח שאני מותח את התקציב של הסאב לאיזור ה 2000 - מה מומלץ ?
ולגבי הרסיבר - הימאהה שציינתי מומלץ ב 2000 שח או שאפשר להתלבט לגבי עוד כמה דגמים שאתם ממליצים ?
ולגבי הרסיבר - הימאהה שציינתי מומלץ ב 2000 שח או שאפשר להתלבט לגבי עוד כמה דגמים שאתם ממליצים ?
- DanielGe
-
- חבר פעיל מאוד

ב2000 שקל הייתי הולך על סאב יד שניה טוב.
לגבי רסיבר, מה חשוב לך ברסיבר? כמה מקורות הולכים להתחבר אליו? אתה צריך יציאה גם למקרן וגם לטלויזה? וואייפי? בלוטוט?
לגבי רסיבר, מה חשוב לך ברסיבר? כמה מקורות הולכים להתחבר אליו? אתה צריך יציאה גם למקרן וגם לטלויזה? וואייפי? בלוטוט?
-
ido-g
-
- חבר שרק התחיל

קצת קשה לי להסביר מה חשוב לי כי אני פחות מביו בתחום אבל השימושים שלי יהיו בעיקר סרטים סדרות ומוזיקה.
חיבור למחשב וטלויזיה - WIFI ו פיצרים אחרים יכולים להיות תוספת נחמדה אבל בעיקר שיגבה את הרמוקלים שציינתי כמו שצריך.
לגבי הסאב - אשמח להמלצות לסאבים חדשים עד 2000 שח - גם פה חשוב שיהיה גיבוי טוב לרמקולים.
חיבור למחשב וטלויזיה - WIFI ו פיצרים אחרים יכולים להיות תוספת נחמדה אבל בעיקר שיגבה את הרמוקלים שציינתי כמו שצריך.
לגבי הסאב - אשמח להמלצות לסאבים חדשים עד 2000 שח - גם פה חשוב שיהיה גיבוי טוב לרמקולים.
- DanielGe
-
- חבר פעיל מאוד

בתור התחלה תלך על הרסיבר ב200$ מהדיוטי פרי כפי שנאמר לך קודם.
לגבי סאב- ב2000 שקל יהיה למצוא משהו חדש ומדהים שממש תרגיש את ההבדל. אל תמהר לפסול יד שנייה.
בתור התחלה תתחיל לקרוא על רסיברים, פורמטים שונים, פונקציות מתקדמות וכו׳
לגבי סאב- ב2000 שקל יהיה למצוא משהו חדש ומדהים שממש תרגיש את ההבדל. אל תמהר לפסול יד שנייה.
בתור התחלה תתחיל לקרוא על רסיברים, פורמטים שונים, פונקציות מתקדמות וכו׳