הוט אנלוגי בבאר שבע
אחרי הרבה הרבה זמן שהוט יצאו בהודעה שהם מתחילים את כיבוי הכבלים האנלוגיים שלהם, הם הגיעו לבאר שבע וכיבו ביום שני בבוקר האחרון את הכבלים האנלוגיים. האזורים שכובו הם שכונת ד' ורחוב רינגלבלום. את המכה הרגישו בעיקר הסטודנטים ומשפחות אשר התחברו באופן פיראטי להוט. כיום המוצא היחיד בשביל לקלוט שידורים, או התחברות לחברות הOTT או חברות הלווין והכבלים
או לעידן+.
ידוע לכם על עוד מקומות שכובו כבר?
או לעידן+.
ידוע לכם על עוד מקומות שכובו כבר?
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
מזכיר לי את ״חבילת הסטונדט״ של הוט מימי בבן-גוריון. כבלים אנלוגיים חינם לכל מי שעשה אינטרנט 
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
חחח... מזכיר נשכחות מימי הלימודיםmrunderhill כתב:מזכיר לי את ״חבילת הסטונדט״ של הוט מימי בבן-גוריון. כבלים אנלוגיים חינם לכל מי שעשה אינטרנט...
לפי הידוע לי עידן פלוס נקלט נהדר בב"ש (תדר 514).
על פי עדויות שונות מאזורים שונים בבאר שבע, חוץ מהאזורים שהזכרתם - למשל גם בשכונה א' וברמות, השידור האנלוגי של הוט הפסיק! אז כנראה שבכל העיר. לא מצאתי הודעה רשמית מטעם הוט...
נראה שהוט החלה במהלך בזק להשלים את כיבוי השידור האנלוגי.
שמעתי מלקוחות בראשון לציון שהם קיבלו אתמול הודעה, לפיה ביום שני הקרוב יכובה השידור האנלוגי בעיר, ושמי שצריך ממירים נוספים בבית עליו לפנות לשירות הלקוחות.
נראה שהוט החלה במהלך בזק להשלים את כיבוי השידור האנלוגי.
שמעתי מלקוחות בראשון לציון שהם קיבלו אתמול הודעה, לפיה ביום שני הקרוב יכובה השידור האנלוגי בעיר, ושמי שצריך ממירים נוספים בבית עליו לפנות לשירות הלקוחות.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
תכלס בתור העיר עם שיעורי הפיראטיות הכי גבוהים אני תוהה למה באר-שבע לא היתה הראשונה שנותקה...
דבר באמת תמוהה לחלוטין, מי ששולט בהוט עושה מהלכים בתקופה של השנתיים האחרונות בשביל לחסוך עלויות, הם התחילו בעובדים בהעברתם לחברות קבלניות ועכשיו כיבוי מהיר של כמעט חצי עיר מאנלוגי, אני לא בנאדם של קונספירציות, אבל אני חושב שהוט בדרך להיות חברה צרה כמו גולן טלקום, צימצום כוח אדם של תחזוקה שנתית בשביל להפעיל את העיר, יכול לחסוך להוט המון כסף. כזה שסביר להניח הקודקוד רוצה. ואם נבחון את הידיעות מהעיתונות הוט שולטת בכמות הקנסות לעומת המתחרה הישנה יס והמתחרות בסלולר.
גם יכול להיות שהוט צריכה באופן ריגולטורי להחזיר למדינה את התדרים הללו אחרי שנגמר לה הרישיון (מקווה שיש כזה בכלל).
ואז לא צריך להיכנס לקונספירציות.. ולדעת שלפחות הוט דואגת למלא את החוזה עם המדינה ולהחזיר בזמן את התדרים למדינה.
גם יכול להיות שהוט צריכה באופן ריגולטורי להחזיר למדינה את התדרים הללו אחרי שנגמר לה הרישיון (מקווה שיש כזה בכלל).
ואז לא צריך להיכנס לקונספירציות.. ולדעת שלפחות הוט דואגת למלא את החוזה עם המדינה ולהחזיר בזמן את התדרים למדינה.
השידור בתדרים האנלוגיים סתם שותה רוחב פס עצום שאפשר לפנות לטובת השידורים הדיגיטליים ששם בדחיסת וידאו משדרים הרבה יותר ערוצים ושירותי תוכן ובנוסף להאיץ את מהירות האינטרנט וככה הוט תופסים שתי ציפורים במכה אחת - גם משחררים משאב יקר של רוחב פס, וגם חונקים את הפיראטיות.
הוט אנלוגי בבאר שבע
אכן זה נכון שבשכונת רמות הם ניתקו , וחבר אמר לי שגם בישוב עומר, ניתקו.
וכעת אני בדילמה איך עדיף לי לעשות על מנת לראות בכל החדרים בבית של 2 קומות. האם לרכוש ממיר עידן לכל מכשיר טלויזיה? או שיש לכם הצעה יותר טובה ?
אודה לכולם על העזרה...
בברכה
וכעת אני בדילמה איך עדיף לי לעשות על מנת לראות בכל החדרים בבית של 2 קומות. האם לרכוש ממיר עידן לכל מכשיר טלויזיה? או שיש לכם הצעה יותר טובה ?
אודה לכולם על העזרה...
בברכה
בשכונה ב' בבאר שבע כיבו את השירות האנלוגי לפני כמה שנים.
אם היה תלוי בהוט, הם היו מכבים את השירות האנלוגי בכל הארץ כבר לפני 10 שנים או יותר.
הם לא יכלו כי משרד התקשורת אסר עליהם אז לעשות את זה וחייב אותם לעשות את זה בהדרגה.
זה כמו עצם בגרון בשבילם. התמיכה בציוד המיושן לא שווה את זה מבחינת עלות והם היו מתים להיפטר מזה.
משום מה התהליך נמשך הרבה יותר זמן ממה ששיערתי בהתחלה...
אם היה תלוי בהוט, הם היו מכבים את השירות האנלוגי בכל הארץ כבר לפני 10 שנים או יותר.
הם לא יכלו כי משרד התקשורת אסר עליהם אז לעשות את זה וחייב אותם לעשות את זה בהדרגה.
זה כמו עצם בגרון בשבילם. התמיכה בציוד המיושן לא שווה את זה מבחינת עלות והם היו מתים להיפטר מזה.
משום מה התהליך נמשך הרבה יותר זמן ממה ששיערתי בהתחלה...