הוט אנלוגי בבאר שבע

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
nimrodg פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1299
נתן תודות: 33 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #1 

אחרי הרבה הרבה זמן שהוט יצאו בהודעה שהם מתחילים את כיבוי הכבלים האנלוגיים שלהם, הם הגיעו לבאר שבע וכיבו ביום שני בבוקר האחרון את הכבלים האנלוגיים. האזורים שכובו הם שכונת ד' ורחוב רינגלבלום. את המכה הרגישו בעיקר הסטודנטים ומשפחות אשר התחברו באופן פיראטי להוט. כיום המוצא היחיד בשביל לקלוט שידורים, או התחברות לחברות הOTT או חברות הלווין והכבלים
או לעידן+.
ידוע לכם על עוד מקומות שכובו כבר?

mrunderhill
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2261
נתן תודות: 74 פעמים
קיבל תודות: 124 פעמים

שליחה #2 

מזכיר לי את ״חבילת הסטונדט״ של הוט מימי בבן-גוריון. כבלים אנלוגיים חינם לכל מי שעשה אינטרנט 8)

hrog55
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

בשכונה יא גם..

NegativeIQ
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4485
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 578 פעמים

שליחה #4 

mrunderhill כתב:מזכיר לי את ״חבילת הסטונדט״ של הוט מימי בבן-גוריון. כבלים אנלוגיים חינם לכל מי שעשה אינטרנט 8)
...
חחח... מזכיר נשכחות מימי הלימודים :)

לפי הידוע לי עידן פלוס נקלט נהדר בב"ש (תדר 514).

yaron78
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 312
נתן תודות: 28 פעמים
קיבל תודות: 65 פעמים

שליחה #5 

על פי עדויות שונות מאזורים שונים בבאר שבע, חוץ מהאזורים שהזכרתם - למשל גם בשכונה א' וברמות, השידור האנלוגי של הוט הפסיק! אז כנראה שבכל העיר. לא מצאתי הודעה רשמית מטעם הוט...

נראה שהוט החלה במהלך בזק להשלים את כיבוי השידור האנלוגי.
שמעתי מלקוחות בראשון לציון שהם קיבלו אתמול הודעה, לפיה ביום שני הקרוב יכובה השידור האנלוגי בעיר, ושמי שצריך ממירים נוספים בבית עליו לפנות לשירות הלקוחות.

NegativeIQ
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4485
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 578 פעמים

שליחה #6 

תכלס בתור העיר עם שיעורי הפיראטיות הכי גבוהים אני תוהה למה באר-שבע לא היתה הראשונה שנותקה...

nimrodg פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1299
נתן תודות: 33 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #7 

דבר באמת תמוהה לחלוטין, מי ששולט בהוט עושה מהלכים בתקופה של השנתיים האחרונות בשביל לחסוך עלויות, הם התחילו בעובדים בהעברתם לחברות קבלניות ועכשיו כיבוי מהיר של כמעט חצי עיר מאנלוגי, אני לא בנאדם של קונספירציות, אבל אני חושב שהוט בדרך להיות חברה צרה כמו גולן טלקום, צימצום כוח אדם של תחזוקה שנתית בשביל להפעיל את העיר, יכול לחסוך להוט המון כסף. כזה שסביר להניח הקודקוד רוצה. ואם נבחון את הידיעות מהעיתונות הוט שולטת בכמות הקנסות לעומת המתחרה הישנה יס והמתחרות בסלולר.
גם יכול להיות שהוט צריכה באופן ריגולטורי להחזיר למדינה את התדרים הללו אחרי שנגמר לה הרישיון (מקווה שיש כזה בכלל).
ואז לא צריך להיכנס לקונספירציות.. ולדעת שלפחות הוט דואגת למלא את החוזה עם המדינה ולהחזיר בזמן את התדרים למדינה.

גיל37
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2890
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 293 פעמים

שליחה #8 

השידור בתדרים האנלוגיים סתם שותה רוחב פס עצום שאפשר לפנות לטובת השידורים הדיגיטליים ששם בדחיסת וידאו משדרים הרבה יותר ערוצים ושירותי תוכן ובנוסף להאיץ את מהירות האינטרנט וככה הוט תופסים שתי ציפורים במכה אחת - גם משחררים משאב יקר של רוחב פס, וגם חונקים את הפיראטיות.

המתופף
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 365
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

הוט אנלוגי בבאר שבע

שליחה #9 

אכן זה נכון שבשכונת רמות הם ניתקו , וחבר אמר לי שגם בישוב עומר, ניתקו.
וכעת אני בדילמה איך עדיף לי לעשות על מנת לראות בכל החדרים בבית של 2 קומות. האם לרכוש ממיר עידן לכל מכשיר טלויזיה? או שיש לכם הצעה יותר טובה ?
אודה לכולם על העזרה...
בברכה

BeniPeher
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
שם מלא: Beni Peher
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

חחחחחחחחחחחח

שליחה #10 

עשכיו ניזכרו? בחיפה חיבו מזמן לפני שנתיים שלוש ...

shinshin
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 359
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #11 

בשכונה ב' בבאר שבע כיבו את השירות האנלוגי לפני כמה שנים.

אם היה תלוי בהוט, הם היו מכבים את השירות האנלוגי בכל הארץ כבר לפני 10 שנים או יותר.
הם לא יכלו כי משרד התקשורת אסר עליהם אז לעשות את זה וחייב אותם לעשות את זה בהדרגה.
זה כמו עצם בגרון בשבילם. התמיכה בציוד המיושן לא שווה את זה מבחינת עלות והם היו מתים להיפטר מזה.
משום מה התהליך נמשך הרבה יותר זמן ממה ששיערתי בהתחלה...

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”