לא מצליח לנגן סרטים ב-5.1/7.1 דרך KODI
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
כך זה אצל כולם כדי לאפשר הפצה מהירה - גם הזרמה ישירה מאתר, יש צורך לחסוך בגודל הקובץ, ולכן מוותרים על 5.1 ומשדרים בסטריאו. לעתים אפשר למצוא גם את הקבצים הגדולים בשימוש בפלגין PULSAR או XBMCTORRENTS. דרך GENESIS רוב הסיכויים שגם לא יהיה 5.1 וגם לא ב HD.
תסביר...
אולי אתה מתכוון שלמשתמש הפשוט זה יותר פשוט?
אני בכל אופן תמיד אעדיף איכות על נוחות. כמעט בכל הפעמים שניסיתי את ג'נסיס נתקלתי בוידאו מקוטע, במעבר בין מקורות שונים עד מציאת האחד שלא נתקע...
על HD אין מה לדבר בכלל ובטח לא על 5.1
אולי אתה מתכוון שלמשתמש הפשוט זה יותר פשוט?
אני בכל אופן תמיד אעדיף איכות על נוחות. כמעט בכל הפעמים שניסיתי את ג'נסיס נתקלתי בוידאו מקוטע, במעבר בין מקורות שונים עד מציאת האחד שלא נתקע...
על HD אין מה לדבר בכלל ובטח לא על 5.1
תחביב יקר
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
אני מוכרח להוסיף
שהרבה פעמים יורדים על GENESIS אבל הניסיון שלי איתו מעולה. כמעט אף פעם אין קירטועים וכבר יצא לי לראות כמה וכמה סרטים דרכו וגם מלא פרקים של סדרות. הכל ב-HD (בניגון למה שאמרו פה שזה כנראה לא יהיה ב-HD).
לדעתי העובדה שהסרטים ב-HD הרבה יותר מהותית מסאונד רב ערוצי (שהוא גם ככה חצי עבודה בעיניים). נכון, צריך סאונד איכותי, נניח עם מקרן קול או רמקולים טובים שומעים בסים טובים וכד', אבל ממש לא קריטי וממש לא חשוב לי לשמוע סאונד היקפי בסרטים. איכות התמונה חשובה הרבה יותר..
לדעתי העובדה שהסרטים ב-HD הרבה יותר מהותית מסאונד רב ערוצי (שהוא גם ככה חצי עבודה בעיניים). נכון, צריך סאונד איכותי, נניח עם מקרן קול או רמקולים טובים שומעים בסים טובים וכד', אבל ממש לא קריטי וממש לא חשוב לי לשמוע סאונד היקפי בסרטים. איכות התמונה חשובה הרבה יותר..
·אני ניסיתי PULSAR וTORRENTER ולא מצאתי קבצים ב5.1 כולם לוקח הרבה זמן לנגן וגם בMP3 , איפה אני אמור למצוא את הקבצים עם אודיו ? יש דרך לדעת לפני טעינת הקובץ ?staticx כתב:כך זה אצל כולם כדי לאפשר הפצה מהירה - גם הזרמה ישירה מאתר, יש צורך לחסוך בגודל הקובץ, ולכן מוותרים על 5.1 ומשדרים בסטריאו. לעתים אפשר למצוא גם את הקבצים הגדולים בשימוש בפלגין PULSAR או XBMCTORRENTS. דרך GENESIS רוב הסיכויים שגם לא יהיה 5.1 וגם לא ב HD....
תודה.