לא מצליח לנגן סרטים ב-5.1/7.1 דרך KODI
-
vashdi
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 208
שלום,
למרות כל נסיונותיי וההגדרות בתוכנה, כל סרט שאני מנסה נגן מופיע כ-AAC ו-2 ערוצים.
היכן יכולה להיות טמונה הבעיה ?
תודה לעונים.
למרות כל נסיונותיי וההגדרות בתוכנה, כל סרט שאני מנסה נגן מופיע כ-AAC ו-2 ערוצים.
היכן יכולה להיות טמונה הבעיה ?
תודה לעונים.
-
vashdi
-
- חבר פעיל מאוד

מחדד את השאלה,
בניגון סרטים מהכונן הקשיח הם מנוגנים ב-5.1.
דרך ה -GENESIS כל הסרטים מנוגנים ב-2 ערוצים. האם זה כך אצל כולם ?
האם יש דרך לשנות את המצב בהגדרות אחרות ?
בניגון סרטים מהכונן הקשיח הם מנוגנים ב-5.1.
דרך ה -GENESIS כל הסרטים מנוגנים ב-2 ערוצים. האם זה כך אצל כולם ?
האם יש דרך לשנות את המצב בהגדרות אחרות ?
- staticx
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
כך זה אצל כולם כדי לאפשר הפצה מהירה - גם הזרמה ישירה מאתר, יש צורך לחסוך בגודל הקובץ, ולכן מוותרים על 5.1 ומשדרים בסטריאו. לעתים אפשר למצוא גם את הקבצים הגדולים בשימוש בפלגין PULSAR או XBMCTORRENTS. דרך GENESIS רוב הסיכויים שגם לא יהיה 5.1 וגם לא ב HD.
- stealth
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 183
אני עד היום לא הבנתי למה THE_WIZ דוחף את Genesis לחבילה שלו... זה תוסף דיי גרוע בהשוואה לפולסר המבוסס טורנטים
תחביב יקר
- mp3lll
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
·stealth כתב:אני עד היום לא הבנתי למה THE_WIZ דוחף את Genesis לחבילה שלו... זה תוסף דיי גרוע בהשוואה לפולסר המבוסס טורנטים...
מסודר ונוח יותר.
- stealth
-
- חבר פעיל מאוד

תסביר...
אולי אתה מתכוון שלמשתמש הפשוט זה יותר פשוט?
אני בכל אופן תמיד אעדיף איכות על נוחות. כמעט בכל הפעמים שניסיתי את ג'נסיס נתקלתי בוידאו מקוטע, במעבר בין מקורות שונים עד מציאת האחד שלא נתקע...
על HD אין מה לדבר בכלל ובטח לא על 5.1
אולי אתה מתכוון שלמשתמש הפשוט זה יותר פשוט?
אני בכל אופן תמיד אעדיף איכות על נוחות. כמעט בכל הפעמים שניסיתי את ג'נסיס נתקלתי בוידאו מקוטע, במעבר בין מקורות שונים עד מציאת האחד שלא נתקע...
על HD אין מה לדבר בכלל ובטח לא על 5.1
תחביב יקר
-
vashdi
-
- חבר פעיל מאוד

אני דווקא מאוד מרוצה מהג'נסיס.
רוב הסרטים אכן מנוגנים ב-HD. רק עניין הסאונד היה הבעייה היחידה.
עכשיו אני מבין שאני לא היחיד.....
תודה רבה לעונים.
רוב הסרטים אכן מנוגנים ב-HD. רק עניין הסאונד היה הבעייה היחידה.
עכשיו אני מבין שאני לא היחיד.....
תודה רבה לעונים.
- m3csl
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 901
תשתמש בטורנטים, זו האופציה היחידה לקבל 5.1 ומעלה
It's Five O'Clock Somewhere
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
אני מוכרח להוסיף
שהרבה פעמים יורדים על GENESIS אבל הניסיון שלי איתו מעולה. כמעט אף פעם אין קירטועים וכבר יצא לי לראות כמה וכמה סרטים דרכו וגם מלא פרקים של סדרות. הכל ב-HD (בניגון למה שאמרו פה שזה כנראה לא יהיה ב-HD).
לדעתי העובדה שהסרטים ב-HD הרבה יותר מהותית מסאונד רב ערוצי (שהוא גם ככה חצי עבודה בעיניים). נכון, צריך סאונד איכותי, נניח עם מקרן קול או רמקולים טובים שומעים בסים טובים וכד', אבל ממש לא קריטי וממש לא חשוב לי לשמוע סאונד היקפי בסרטים. איכות התמונה חשובה הרבה יותר..
לדעתי העובדה שהסרטים ב-HD הרבה יותר מהותית מסאונד רב ערוצי (שהוא גם ככה חצי עבודה בעיניים). נכון, צריך סאונד איכותי, נניח עם מקרן קול או רמקולים טובים שומעים בסים טובים וכד', אבל ממש לא קריטי וממש לא חשוב לי לשמוע סאונד היקפי בסרטים. איכות התמונה חשובה הרבה יותר..
- moshebit
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 988
·אני ניסיתי PULSAR וTORRENTER ולא מצאתי קבצים ב5.1 כולם לוקח הרבה זמן לנגן וגם בMP3 , איפה אני אמור למצוא את הקבצים עם אודיו ? יש דרך לדעת לפני טעינת הקובץ ?staticx כתב:כך זה אצל כולם כדי לאפשר הפצה מהירה - גם הזרמה ישירה מאתר, יש צורך לחסוך בגודל הקובץ, ולכן מוותרים על 5.1 ומשדרים בסטריאו. לעתים אפשר למצוא גם את הקבצים הגדולים בשימוש בפלגין PULSAR או XBMCTORRENTS. דרך GENESIS רוב הסיכויים שגם לא יהיה 5.1 וגם לא ב HD....
תודה.
- stealth
-
- חבר פעיל מאוד

אם זה מציג לך רשימה אז תבחר את הקבצים הגדולים יותר.. הם אלה בד"כ עם סאונד 5.1
תחביב יקר