הסיבה למה עדיין לא רכשתי PS4

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73346
שם מלא: ערן
נתן תודות: 647 פעמים
קיבל תודות: 3169 פעמים

שליחה #1 

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9357
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 742 פעמים

שליחה #2 

כדאי שתישאר בינתיים עם משחקי PC, ערן. במילא זו הפלטפורמה העדיפה למשחקים.

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6304
נתן תודות: 577 פעמים
קיבל תודות: 932 פעמים

שליחה #3 

צודק בחלק מהטיעונים, אכן.
אבל אפשר לומר שיש ל PS4 מספיק (בקושי) כותרים עד ליציאה של כותרים AAA נוספים.
אני גם הייתי מצפה להשקה הרבה יותר מאסיבית, אבל מצד שני ערכי ההפקה הפכו לכל כך גדולים ויקרים,
עד שאפשר להבין שמשחקי AAA לא קיימים בהמוניהם.
מספיק שכל חודש או חודשיים ייצא כותר איכותי, וזה כבר אמור להספיק לרוב האוכלוסייה.
נקווה שבכל זאת המפתחות השונות ימשיכו לעבוד חזק על כותרים חדשים.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #4 

נכון, אין עדיין הרבה משחקים טובים ל- PS4 (לדעתי גם ל X-ONE אין עדיין) אבל מבחינתי זה בסדר גמור. גם במצב הנוכחי, יש יותר משחקים מאשר הזמן הפנוי שלי. לכן קניתי אותו. (גם ברגע זה ממש יש לי עוד כמה כותרים שנמצאים ב HOLD בגלל חוסר זמן)
מ- PC כפלטפורמה למשחקים פרשתי לפני כמה שנים לצמיתות. עבורי לפחות, הפלטפורמה הזו פשוט לא אטרקטיבית בשום אספקט.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

mrunderhill
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2261
נתן תודות: 74 פעמים
קיבל תודות: 124 פעמים

שליחה #5 

אני קיבלתי את שלי כמתנת יום הולדת (למרות שהתעקשתי והייתי נגד! באמת!). כרגע אני מסכים עם הטענה, ובאמת העלתי את זה לא מזמן.
מצד שני, את DA:INQUISTION עוד לא סיימתי וכבר הוא טוען ששיחקתי יותר מ100 שעות מאז שקיבלתי אותו לפני שלושה חודשים ככה, אז לדעתי אין באמת צורך אמיתי בעשרות משחקים כל שנה.

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #6 

toxin כתב:כדאי שתישאר בינתיים עם משחקי PC, ערן. במילא זו הפלטפורמה העדיפה למשחקים לטעמי.
...
FIXED

mgold
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 451
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #7 

לא מסכים עם הקביעה שלהם בסרטון.
בתור בעלים של PS4 כבר כשנה לדעתי בסה"כ יש הרבה
כותרים מצויינים. חשוב לא לשכוח שאנחנו עדיין בזמנים של
Cross Platform ולכן המפתחות עדיין מתעסקות בפיתוח
לדור הקודם, וזה מגיע על חשבון חוויה בדור הנוכחי, ביצועים,
באגים, עיכובים למניהם וכו'. אני אישית משחק לרוב בסופ"שים כי במהלך השבוע אין כ"כ זמן, ואני מרגיש מאוד
מסופק מאיכות הכותרים ומקצב היציאה שלהם.
שלשום התחלתי את The Order 1886 והיום נחת אצלי
Battlefield Hardline שימתין בתוך הניילון עד שיגיע התור שלו :)

alcd
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3685
נתן תודות: 284 פעמים
קיבל תודות: 161 פעמים

שליחה #8 

משחק הוא משחק, התעסקות עם דרייברים \ התקנות \ שידרוגים וכו זה לא בדיוק לעניין

אכן לPC יש יתרונות, אבל קונסולה - קונה אחת לכמה שנים ובלי כאב ראש, שמת דיסק וזהו...

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #9 

alcd כתב:משחק הוא משחק, התעסקות עם דרייברים \ התקנות \ שידרוגים וכו זה לא בדיוק לעניין

אכן לPC יש יתרונות, אבל קונסולה - קונה אחת לכמה שנים ובלי כאב ראש, שמת דיסק וזהו...
...
סתם הדלקת עכשיו את toxin להגיב ולהסביר למה PC יותר טוב מקונסולות! :-) :-) :-)

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #10 

כבר היה לנו פוסט אחר שקשור לעניין, גל ואמרתי לך שאין לי ממש חשק להיכנס למלחמת CONSOLES VS PC.
שלא תבין לא נכון, היה לי PS3 לתקופה מסוימת, אבל די התייאשתי. אני אחד שאוהב גרפיקה ברמה גבוהה ביותר במשחקים שאני משחק ואת זה לא הPS3 הצליח לעשות ולא הPS4 יוכל לספק לי לטווח הארוך. כבר עכשיו הקונסולות נאבקות עם הרזולוציות והפרטים הגרפיים.
אצלי מחשב הגיימינג משמש גם כ HTPC על הדרך. חיברתי אליו שלט XBOX360 ומבחינתי זו הקונסולה האולטמטיבית. שכל אחד יעשה את ההחלטה שלו ושיהנה ממנה.

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #11 

toxin כתב:כבר היה לנו פוסט אחר שקשור לעניין, גל ואמרתי לך שאין לי ממש חשק להיכנס למלחמת CONSOLES VS PC.
שלא תבין לא נכון, היה לי PS3 לתקופה מסוימת, אבל די התייאשתי. אני אחד שאוהב גרפיקה ברמה גבוהה ביותר במשחקים שאני משחק ואת זה לא הPS3 הצליח לעשות ולא הPS4 יוכל לספק לי לטווח הארוך. כבר עכשיו הקונסולות נאבקות עם הרזולוציות והפרטים הגרפיים.
אצלי מחשב הגיימינג משמש גם כ HTPC על הדרך. חיברתי אליו שלט XBOX360 ומבחינתי זו הקונסולה האולטמטיבית. שכל אחד יעשה את ההחלטה שלו ושיהנה ממנה.
...
סתם התלוצצתי חבר. :lol:
אמרתי לך כבר בעבר שאין לי BEEF עם אף אחד - כל אחד ומה שהוא אוהב, אני תמיד מפרגן.
אף פעם לא הבנתי את הקטע של המחנות MS נגד סוני, או PC נגד קונסולה - איש איש וההעדפה שלו, העיקר שכולם נהנים, מה זה משנה?
·

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #12 

הגזמת, ידעתי שאתה מתלוצץ. (Y)
אני יכול להבין את זה שכל מחנה נלהב לשכנע את השני מה יותר טוב. זה כמו מחנה אפל נגד אנדרואיד. כל אחד בטוח ששלו יותר טוב.
כמו שאמרת, אם הבן אדם נהנה זה לא באמת משנה במה הוא משתמש.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #13 

תכל'ס, בחיים לא הבנתי את כל הקטע של המחנות וכל הקטע של "הפן-בויז".. (בכל תחום שהוא, לא רק במשחקים)
בכל דור קונסולות, עוד מימיי האטארי 2600, תמיד היתה לי העדפה לקונסולה מסויימת על פני השאר, אבל זה בעיקר נבע ממשחקים מסויימים שהיו במכשיר (פלוס עוד כמה פיצ'רים כמו גרפיקה, שלטים וכו')..
אבל, מבלי להיכנס לשום מלחמה - נשים רגע בצד את העובדה הבלתי מעורערת שמחשב חזק יותר מכל קונסולה שהיא ותמיד היה. מבחינת משחקים נטו, למחשב אין הרבה מה להציע לי. לא זכור לי משחק אחד בלעדי ל- PC מהשנים האחרונות שאמרתי לעצמי "וואו, איזה באסה שאין לי מחשב נורמאלי להריץ את זה". לא יודע מה קדם למה ואם אני בכלל צודק בהרגשה שלי, אך אני מרגיש שהסטודיואים נוטשים לאט לאט את הפלטפורמה הזו ומתמקדים בעיקר בקונסולות. בשנים האחרונות מצאתי שרוב האקסקלוסיביים שייכים לסוני ולכן (בין ביתר) אני מעדיף אותם.
*שימו לב את ההדגשה למילה "לי" קודם. בכוונה הדגשתי אותה כי ברור לי שמישהו אחר ימצא את המשחקים שאני אוהב כלא מעניינים והעדפה שלו יכולה להיות רק משחקי PC קלאסיים.

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #14 

נכון להיום, שחר, דווקא בדור הקונסולות הנוכחי כמות האקסלוסיביים קטנה באופן משמעותי משנים עברו. רוב המשחקים של שני הקונסולות עברו פורט אל ה PC או שיעברו בשלב מסוים. ברור לך שכמות המשחקים שיוצאים ל PC בכל שנה היא גדולה בהרבה משני הקונסולות. כך שמבחינתי, כרגע, אין שום יתרון כלשהי של הקונסולות על ה PC.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #15 

הדור הנוכחי צעיר יחסית ועדיין לא יצאו הרבה משחקים ועוד פחות אם מדברים על אקסקלוסיביים. בזה אתה צודק. אבל בדור היוצא, כלומר PS3 עבורי, היו עשרות כותרים שמעולם לא הגיעו למחשב. כך גם יהיה עם הדור הנוכחי בעוד זמן מה. הדגשתי גם קודם שאני מדבר עבורי ולגבי משחקים שמעניינים אותי. אז ייתכן שיוצאים עשרות משחקים בלעדיים ל PC, הם פשוט לא מדברים אליי. בדיוק כפי שהמשחקים הבלעדיים לקונסולות לא מדברים אליך (כנראה).

עמית_לגו
עורך חדשות HT
עורך חדשות HT
תגובות: 1728
שם מלא: עמית לגו
נתן תודות: 286 פעמים
קיבל תודות: 393 פעמים

שליחה #16 

@toxin
מסכים איתך מאוד. היה לי בזמנו רצון לרכוש PS4, במקום זאת רכשתי כרטיס מסך עצבני (GTX 980) ושלט של PS4.
חוץ מהעובדה שבFPS עכבר ומקלדת תמיד ינצחו, הDS4 פשוט עובד לי מעולה עם DS4Tool במשחקים כמו ACU.
כמעט כל משחק שיוצא לקונסולות יוצא גם לPC, וכשמשווים גרפיקה הPC תמיד יקח.
כל הכתבות שלי
עמית לגו

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #17 

כרטיס מסך ב-2000 ש"ח, זו חתיכת השקעה, עמית (Y)
שחר, זמן החיים של דור הקונסולות הנוכחי יהיה הרבה יותר קצר מהדור הקודם. כשה PS3 יצא הוא השיג את המחשב והיה לו יתרון גם מבחינה גרפית וגם מבחינת משחקים. בגלל הוא החזיק כמעט עשור בשוק. היום המצב שונה. שני החברות הוציאו קונסולות מבוססות X86 אבל העיכוב הזה גרם לכך שהמחשב השיג אותם בכוח עיבוד גרפי עוד כשהם יצאו לשוק בשנה שעברה. כבר היום הקונסולות נאבקות עם 1080P. לא יודע מה יהיה עם משחקים בעוד שנה-שנתיים. מה שנשאר זה רק יתרון במשחקים שגם הוא, כמו שכתבתי כבר, הצטמצם מאוד והיום כמעט כל משחק יוצא לכל הפלטפורמות ביחד. האקסלוסיביים נדחים כל הזמן ואלו שכבר יצאו, לא קיבלו ביקורות הכי טובות.

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #18 

toxin כתב:כרטיס מסך ב-2000 ש"ח, זו חתיכת השקעה, עמית (Y)
שחר, זמן החיים של דור הקונסולות הנוכחי יהיה הרבה יותר קצר מהדור הקודם. כשה PS3 יצא הוא השיג את המחשב והיה לו יתרון גם מבחינה גרפית וגם מבחינת משחקים. בגלל הוא החזיק כמעט עשור בשוק. היום המצב שונה. שני החברות הוציאו קונסולות מבוססות X86 אבל העיכוב הזה גרם לכך שהמחשב השיג אותם בכוח עיבוד גרפי עוד כשהם יצאו לשוק בשנה שעברה. כבר היום הקונסולות נאבקות עם 1080P. לא יודע מה יהיה עם משחקים בעוד שנה-שנתיים. מה שנשאר זה רק יתרון במשחקים שגם הוא, כמו שכתבתי כבר, הצטמצם מאוד והיום כמעט כל משחק יוצא לכל הפלטפורמות ביחד. האקסלוסיביים נדחים כל הזמן ואלו שכבר יצאו, לא קיבלו ביקורות הכי טובות.
...
מה אתה מנסה לומר בדבריך?
שוב לטעון שה PC טוב יותר? הקונסולות נחותות יותר?
טרם הפנמת שגרפיקה מזיזה לנו כקליפת השום, גם סביר שלא תפנים...
ההשוואות שלך לא רלוונטיות כלל.
נו, שיהיה...

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #19 

חיכיתי לראות מתי תגיע, גל :)
לא מנסה לשכנע אף אחד. סה"כ זה דיון ואני מביע את דעתי האישית בלבד. אל תיקח ללב.

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #20 

toxin כתב:חיכיתי לראות מתי תגיע, גל :)
לא מנסה לשכנע אף אחד. סה"כ זה דיון ואני מביע את דעתי האישית בלבד. אל תיקח ללב.
...
זו פעם ראשונה שאני רואה שכתבת שזו דעתך האישית, בהחלט שווה ציטוט.
אגב, אתה זוכר שזה פורום קונסולות, נכון?
אני מניח שכלום לא זז בפורום ה PC? :wink:

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”