למי שקיבל משלוח מאמזון, הם מתאמים לפני?
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10914
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
אלי לא התקשרו.
הגיעו, ולא היה אף אחד בבית.
השאירו פתק לבוא לקחת את החבילות מסניף השליחים של הדואר.
הגיעו, ולא היה אף אחד בבית.
השאירו פתק לבוא לקחת את החבילות מסניף השליחים של הדואר.
- eyalgro
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 291
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 46 פעמים
זה מאד תלוי... בד״כ לא מתאמים... אצלי הרבה פעמים החוצפנים גם משנים באתר המעקב סטטוס למשהו בסגנון - נעשה נסיון ליצור קשר טלפוני עם הנמען, הושארה הודעה, נא ליצור קשר בטל. לתאום מסירה, למרות שבפועל, מעולם לא ניסו להתקשר אליי...
למזלי השליח שלהם קבוע כבר שנתיים ומכיר אותי היטב, הוא מתקשר אליי כמה דקות לפני ההגעה כדי שאצא לפגוש אותו, ובמידה שאני לא בבית ומאשר לו, הוא משאיר לי את החבילה במקום מוסתר שתואם מראש...
המלצה שלי, וזה נכון לגבי כל חברות השליחויות... אם השליח קבוע, תתיידד עימו, תצ׳פר אותו מדי פעם באיזה טיפ נחמד, ותראה איך אתה מקבל שרות VIP...
למזלי השליח שלהם קבוע כבר שנתיים ומכיר אותי היטב, הוא מתקשר אליי כמה דקות לפני ההגעה כדי שאצא לפגוש אותו, ובמידה שאני לא בבית ומאשר לו, הוא משאיר לי את החבילה במקום מוסתר שתואם מראש...
המלצה שלי, וזה נכון לגבי כל חברות השליחויות... אם השליח קבוע, תתיידד עימו, תצ׳פר אותו מדי פעם באיזה טיפ נחמד, ותראה איך אתה מקבל שרות VIP...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
למה אני צריך לתת טיפ כדי לקבל שירות שגם ככה מגיע לי?eyalgro כתב:המלצה שלי, וזה נכון לגבי כל חברות השליחויות... אם השליח קבוע, תתיידד עימו, תצ׳פר אותו מדי פעם באיזה טיפ נחמד, ותראה איך אתה מקבל שרות VIP......
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
·pixies כתב:למה אני צריך לתת טיפ כדי לקבל שירות שגם ככה מגיע לי?.........
כיוון שצריך לשלם בקשיש כדי לקבל שירות, כך זה עובד בכל מדינה מתוקנת, לא?
מזכיר לי שלפני זמן מה בשבוע אחד הגיעו אלי (לעבודה) 3 חבילות בעזרת דואר שליחים (אמאזון ו-buy2).
השליח הציע ברוב טובו שפעם הבאה הוא ירכז לי את כל החבילות לפעם בשבוע, כי לא הגיוני שהוא יגיע 3 פעמים בשבוע לאותו מקום.
הרי אף אחד לא שילם על משלוח בדואר שליחים. פשוט עושים לי טובה, אז למה אני מתלונן, נכון?
@Nemesis
אצלי, לפחות בכל הפעמיים שהזמנתי, יצרו איתי קשר מספר דקות לפני הגעתם - ללא תיאום מראש.
לכן ברוב המקרים לא הייתי נוכח, ולכן הייתי צריך להתקשר לרשות הדואר ותאם מועד חדש.
אגב, בנוגע לטיפ, אני מסכים שמאחר וכך הדבר נהוג אז צריך לתת, אך קח בחשבון שאתה משלם מיסים שחלק מהם מופרש לטובת הדואר.
כמו-כן, נושא הטיפים הינו למעשה טריק בכדי שמעסיקים נמנעים מלשלם שכר הגון ובכך מטילים את ההשמה על מקבלי השירות.
לא זכור לי שאי פעם מישהו נתן טיפ לעובד הום-סנטר שעזר מעל ומעבר...
אצלי, לפחות בכל הפעמיים שהזמנתי, יצרו איתי קשר מספר דקות לפני הגעתם - ללא תיאום מראש.
לכן ברוב המקרים לא הייתי נוכח, ולכן הייתי צריך להתקשר לרשות הדואר ותאם מועד חדש.
אגב, בנוגע לטיפ, אני מסכים שמאחר וכך הדבר נהוג אז צריך לתת, אך קח בחשבון שאתה משלם מיסים שחלק מהם מופרש לטובת הדואר.
כמו-כן, נושא הטיפים הינו למעשה טריק בכדי שמעסיקים נמנעים מלשלם שכר הגון ובכך מטילים את ההשמה על מקבלי השירות.
לא זכור לי שאי פעם מישהו נתן טיפ לעובד הום-סנטר שעזר מעל ומעבר...
- spon83
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 995
- נתן תודות: 166 פעמים
- קיבל תודות: 108 פעמים
בסניף עכו גם לא מתאמים
הם רק משאירים פתק בתיבת הדואר (שאצלי נמצאת בסניף) ומשנים באתר את סטטוס המעקב ל: "נעשה נסיון ליצור קשר טלפוני עם הנמען, הושארה הודעה, נא ליצור קשר בטל. לתאום מסירה"
ברור שאף אחד לא התקשר אליי (הטלפון רשום בד"כ על החבילה)!
כבר העלאתי את הנושא במוקד שירות הלקוחות שלהם (גם בפייסבוק) ואני חודשים "מחכה" לממצאי הבדיקה מול הסניף.
שלא לדבר על זה שפעם מסרו חבילה שרשומה על שמי למישהו בפתח תקוה רק בגלל שמספר תא הדואר שלנו זהה.
הם רק משאירים פתק בתיבת הדואר (שאצלי נמצאת בסניף) ומשנים באתר את סטטוס המעקב ל: "נעשה נסיון ליצור קשר טלפוני עם הנמען, הושארה הודעה, נא ליצור קשר בטל. לתאום מסירה"
ברור שאף אחד לא התקשר אליי (הטלפון רשום בד"כ על החבילה)!
כבר העלאתי את הנושא במוקד שירות הלקוחות שלהם (גם בפייסבוק) ואני חודשים "מחכה" לממצאי הבדיקה מול הסניף.
שלא לדבר על זה שפעם מסרו חבילה שרשומה על שמי למישהו בפתח תקוה רק בגלל שמספר תא הדואר שלנו זהה.
-
nice_guy
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 606
- נתן תודות: 115 פעמים
- קיבל תודות: 43 פעמים
Amazon מקפידים על תאריך ההספקה?
הייתי אמור לקבל את הרסיבר היום, אבל חברת השילוח קיבלה את המכשיר לשילוח ב EXPORT שלה , רק אתמול.
מהתכתבות קצרה עם חברת השילוח, זה יקח עוד 7-10 ימים
.
האם זה קרה למישהו?
הייתי אמור לקבל את הרסיבר היום, אבל חברת השילוח קיבלה את המכשיר לשילוח ב EXPORT שלה , רק אתמול.
מהתכתבות קצרה עם חברת השילוח, זה יקח עוד 7-10 ימים
האם זה קרה למישהו?
- eyalgro
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 291
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 46 פעמים
· אני בספק אם השליח נהנה מנתח מהמיסוי... בנוסף, השארת חבילה במיקום מסויים ללא נוכחות הנמען וללא חתימתו זה משהו שאסור והשליח לוקח פה סיכון... מכיוון שזה נוח עבורי ואנחנו מכירים תקופה ארוכה, אני חושב שמן הראוי לצ׳פר אותו מדי פעם...pixies כתב:למה אני צריך לתת טיפ כדי לקבל שירות שגם ככה מגיע לי?.........
לא מדובר על כל משלוח וגם לא מדובר על סכומי עתק...
- firebird
- חבר ותיק

- תגובות: 1488
- שם מלא: firebird
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
מה שאני עושה בחבילות שחשוב לי לקבל בדיוק בזמן.
לעקוב אחרי מספר החבילה של IPARCEL באתר של IPARCEL ולא באמאזון
אחרי שהחבילה מגיעה למכס שולח מייל לSUPPORT של IPARCEL ( האימייל מופיע באותו דף של מעקב החבילה.) ומבקש מספר מעקב לוקאלי.
תוך דקות בדר"כ אני מקבל מייל אם מספר המעקב של דואר שליחים ואז מתקשר למוקד דואר שליחים לתיאום מסירה.
לעקוב אחרי מספר החבילה של IPARCEL באתר של IPARCEL ולא באמאזון
אחרי שהחבילה מגיעה למכס שולח מייל לSUPPORT של IPARCEL ( האימייל מופיע באותו דף של מעקב החבילה.) ומבקש מספר מעקב לוקאלי.
תוך דקות בדר"כ אני מקבל מייל אם מספר המעקב של דואר שליחים ואז מתקשר למוקד דואר שליחים לתיאום מסירה.
אין מסך מושלם! כן, אני יודע שפעם היה ......

מהניסיון שלי כאשר זה במכס יהיה כתוב "Consolidation Arrived - Pending Customs Clearance and inbound scan"
אבל אם אתה אומר שזה רק אתמול הגיע אליהם אין סיכוי שזה במכס כי זה אפילו לא נשלח.
מהרגע שזה יתעדכן לנשלח לוקח בערך יומיים-שלושה עד שזה במכס
אבל אם אתה אומר שזה רק אתמול הגיע אליהם אין סיכוי שזה במכס כי זה אפילו לא נשלח.
מהרגע שזה יתעדכן לנשלח לוקח בערך יומיים-שלושה עד שזה במכס