עזרה עם רסיבר onkyo tx-nr636
שלום רב
1. לפני כחודשיים עברתי לבית חדש כאשר בין הטלויזיה לארון התקשורת בו נמצאים הממרים הרסיבר ושאר המכשירים יש כ 10 מטר כבל HDMI מסוכך מוזהב 28AWG הטוב ביותר שמצאתי בארץ.
2. ברגע שאני מחבר את הרסיבר התמונה קופצת ולא טובה כלל ובמספר ערוצים כגון: GAME לא משדרת כלל. לאחר חיפוש בנושא הבנתי שהרסיבר לא בנוי לעבוד במרחקים כאלו וישנה ירידה משמעותית ככל האורך הכבל עולה.
3.האם למישהו יש פתרון כי כרגע אני לא משתמש בו בכלל למעט מוסיקה ב WIFI.
4. תודה לכל העוזרים.
1. לפני כחודשיים עברתי לבית חדש כאשר בין הטלויזיה לארון התקשורת בו נמצאים הממרים הרסיבר ושאר המכשירים יש כ 10 מטר כבל HDMI מסוכך מוזהב 28AWG הטוב ביותר שמצאתי בארץ.
2. ברגע שאני מחבר את הרסיבר התמונה קופצת ולא טובה כלל ובמספר ערוצים כגון: GAME לא משדרת כלל. לאחר חיפוש בנושא הבנתי שהרסיבר לא בנוי לעבוד במרחקים כאלו וישנה ירידה משמעותית ככל האורך הכבל עולה.
3.האם למישהו יש פתרון כי כרגע אני לא משתמש בו בכלל למעט מוסיקה ב WIFI.
4. תודה לכל העוזרים.
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
28AWG זה לא כזה טוב...
כל רסיבר שבדקתי עובד בצורה תקינה עם כבלים באורכים של 10 ומעלה שמגיעים עם 26AWG ויש כאלו גם 24AWG בנוים מנחושת באחוז גבוהה וחמרן כסיכוך... עלות בהתאם אבל איכותי מאוד ומחברים ללא פלסטיק ייצוק אלא מתכת...
כל רסיבר שבדקתי עובד בצורה תקינה עם כבלים באורכים של 10 ומעלה שמגיעים עם 26AWG ויש כאלו גם 24AWG בנוים מנחושת באחוז גבוהה וחמרן כסיכוך... עלות בהתאם אבל איכותי מאוד ומחברים ללא פלסטיק ייצוק אלא מתכת...
- TamirElazari
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 174
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
חבר לפטופ לכבל ותראה אם עובד בלי בעייה וחלק לעומת הממיר.
אם זה רק הממיר,זה כנראה הפרעות EMI שרוכבות על הכבל, אני קניתי כבל עם 2 עיגולי "פריט" עליו (ferit), נראה לי זה נקרא משרן בעברית,ובנוסף כל מה שJEXY ציין, וזה פתר לי את הבעיה.
אם זה רק הממיר,זה כנראה הפרעות EMI שרוכבות על הכבל, אני קניתי כבל עם 2 עיגולי "פריט" עליו (ferit), נראה לי זה נקרא משרן בעברית,ובנוסף כל מה שJEXY ציין, וזה פתר לי את הבעיה.
ראשית תודה לכולם על התגובות.
1. ברשותי את הכבל הנ"ל http://www.daganm.co.il/rec/1414-%D7%9B ... %99-%D7%9E.
2. ניסתי גם את המעביר על cat6 היה יותר גרוע.
1. ברשותי את הכבל הנ"ל http://www.daganm.co.il/rec/1414-%D7%9B ... %99-%D7%9E.
2. ניסתי גם את המעביר על cat6 היה יותר גרוע.
- TamirElazari
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 174
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
ניסיתי מקור hdmi אחר?
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
פתרון מצויין ולא יקר שמגביר את הסיגנל הדיגיטלי המקורי באמצעות שבב שיושב בתוך הקונקטור, בלי המרה ל-CAT6 ושאר ירקות.ariane כתב:נסה אולי כבל עם שבב בטכנולוגיית RedMere שנמכרים בחנות Monoprice.com. הם לא יקרים ולפי דבריהם מוליכים עד 20 מטרים. הם גם דקים מאוד יחסית לכבלים רגילים....