עזרה עם רסיבר onkyo tx-nr636
-
אוהד1983
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 21
שלום רב
1. לפני כחודשיים עברתי לבית חדש כאשר בין הטלויזיה לארון התקשורת בו נמצאים הממרים הרסיבר ושאר המכשירים יש כ 10 מטר כבל HDMI מסוכך מוזהב 28AWG הטוב ביותר שמצאתי בארץ.
2. ברגע שאני מחבר את הרסיבר התמונה קופצת ולא טובה כלל ובמספר ערוצים כגון: GAME לא משדרת כלל. לאחר חיפוש בנושא הבנתי שהרסיבר לא בנוי לעבוד במרחקים כאלו וישנה ירידה משמעותית ככל האורך הכבל עולה.
3.האם למישהו יש פתרון כי כרגע אני לא משתמש בו בכלל למעט מוסיקה ב WIFI.
4. תודה לכל העוזרים.
1. לפני כחודשיים עברתי לבית חדש כאשר בין הטלויזיה לארון התקשורת בו נמצאים הממרים הרסיבר ושאר המכשירים יש כ 10 מטר כבל HDMI מסוכך מוזהב 28AWG הטוב ביותר שמצאתי בארץ.
2. ברגע שאני מחבר את הרסיבר התמונה קופצת ולא טובה כלל ובמספר ערוצים כגון: GAME לא משדרת כלל. לאחר חיפוש בנושא הבנתי שהרסיבר לא בנוי לעבוד במרחקים כאלו וישנה ירידה משמעותית ככל האורך הכבל עולה.
3.האם למישהו יש פתרון כי כרגע אני לא משתמש בו בכלל למעט מוסיקה ב WIFI.
4. תודה לכל העוזרים.
- ariane
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 374
נסה אולי כבל עם שבב בטכנולוגיית RedMere שנמכרים בחנות Monoprice.com. הם לא יקרים ולפי דבריהם מוליכים עד 20 מטרים. הם גם דקים מאוד יחסית לכבלים רגילים.
- JEXY
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
28AWG זה לא כזה טוב...
כל רסיבר שבדקתי עובד בצורה תקינה עם כבלים באורכים של 10 ומעלה שמגיעים עם 26AWG ויש כאלו גם 24AWG בנוים מנחושת באחוז גבוהה וחמרן כסיכוך... עלות בהתאם אבל איכותי מאוד ומחברים ללא פלסטיק ייצוק אלא מתכת...
כל רסיבר שבדקתי עובד בצורה תקינה עם כבלים באורכים של 10 ומעלה שמגיעים עם 26AWG ויש כאלו גם 24AWG בנוים מנחושת באחוז גבוהה וחמרן כסיכוך... עלות בהתאם אבל איכותי מאוד ומחברים ללא פלסטיק ייצוק אלא מתכת...
- TamirElazari
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 174
חבר לפטופ לכבל ותראה אם עובד בלי בעייה וחלק לעומת הממיר.
אם זה רק הממיר,זה כנראה הפרעות EMI שרוכבות על הכבל, אני קניתי כבל עם 2 עיגולי "פריט" עליו (ferit), נראה לי זה נקרא משרן בעברית,ובנוסף כל מה שJEXY ציין, וזה פתר לי את הבעיה.
אם זה רק הממיר,זה כנראה הפרעות EMI שרוכבות על הכבל, אני קניתי כבל עם 2 עיגולי "פריט" עליו (ferit), נראה לי זה נקרא משרן בעברית,ובנוסף כל מה שJEXY ציין, וזה פתר לי את הבעיה.
- ahersko
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
מתאמי HDMI ל CAT6 ותעביר את ה HDMI על כבל רשת.
לא זול אבל פתרון.
יש גם מהדרים (מגדילי טווח) ל HDMI
לא זול אבל פתרון.
יש גם מהדרים (מגדילי טווח) ל HDMI
-
אוהד1983
-
- חבר שרק התחיל

ראשית תודה לכולם על התגובות.
1. ברשותי את הכבל הנ"ל http://www.daganm.co.il/rec/1414-%D7%9B ... %99-%D7%9E.
2. ניסתי גם את המעביר על cat6 היה יותר גרוע.
1. ברשותי את הכבל הנ"ל http://www.daganm.co.il/rec/1414-%D7%9B ... %99-%D7%9E.
2. ניסתי גם את המעביר על cat6 היה יותר גרוע.
- TamirElazari
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 174
ניסיתי מקור hdmi אחר?
- epony
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
פתרון מצויין ולא יקר שמגביר את הסיגנל הדיגיטלי המקורי באמצעות שבב שיושב בתוך הקונקטור, בלי המרה ל-CAT6 ושאר ירקות.ariane כתב:נסה אולי כבל עם שבב בטכנולוגיית RedMere שנמכרים בחנות Monoprice.com. הם לא יקרים ולפי דבריהם מוליכים עד 20 מטרים. הם גם דקים מאוד יחסית לכבלים רגילים....
-
אוהד1983
-
- חבר שרק התחיל

מישהו התנסה עם כבל מסוג REDMERE??
- dondi
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1968
לי יש את המגבר שלך עם כבל red mere באורך 12 מטר שמחובר למקרן והכל עובד תקיןאוהד1983 כתב:מישהו התנסה עם כבל מסוג REDMERE??...
את הכבל קניתי באמזון ונשלח לארץ