האם יש דרך לחבר את הממיר החדש של סלקום לשרת ביתי וממנו למשוך תכנים?
שלום לכולם.
מחר אמורים להתקין לי ממיר אחד של סלקום. מכיוון שרוב התכנים הם כ vod אין למעשה צפיה בערוצים "רגילה", מעבר לעידן+.
האם יש תוכנה\תוסף שניתן איתה למשוך את התכנים ולהזרים לקליינטים שונים בבית (ברור לי שבכל פעם ניתן יהיה לראות רק בטלויזיה אחת)?
מחר אמורים להתקין לי ממיר אחד של סלקום. מכיוון שרוב התכנים הם כ vod אין למעשה צפיה בערוצים "רגילה", מעבר לעידן+.
האם יש תוכנה\תוסף שניתן איתה למשוך את התכנים ולהזרים לקליינטים שונים בבית (ברור לי שבכל פעם ניתן יהיה לראות רק בטלויזיה אחת)?
·mp3lll כתב:שם אין לך תרגום, ערוצי ילדים מדובבים וכו.
תהיו ראלים לא יזיק....
+1
יש לי בבית בכל טלוויזיה גם xbmc והסיבה שלקחתי גם את השירות של סלקום זה חבילות הילדים שאין להם פתרון וחבילת הספורט, אני לא חובב מושבע של ספורט אבל אני כן רוצה לראות פה ושם איזה משחק כדורגל מאירופה וזה נותן פתרון מצויין.
עניין נוסף, וצריך להודות בזה, כל שירותי הצפיה הישירה לא ממש יציבים לאחרונה כולל בעיות עם תרגומים. והבעיות האלה יוצרות רעש מיותר עם ההנהלה, עם סלקום לפחות יש בסיס שאמור לעבוד יציב וזה יחוזק עם xbmc.
עניין נוסף, וצריך להודות בזה, כל שירותי הצפיה הישירה לא ממש יציבים לאחרונה כולל בעיות עם תרגומים. והבעיות האלה יוצרות רעש מיותר עם ההנהלה, עם סלקום לפחות יש בסיס שאמור לעבוד יציב וזה יחוזק עם xbmc.
- nirmitlamed
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 360
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
מצטרף לדעה של dondi,
אני לא מבין למה הרבה אנשים קוטלים את סלקום במיוחד שאני בטוח שאף אחד לא משלם להם על כך. בואו נסתכל מה היתרונות בממיר של סלקום לעומת xbmc:
ספריית סרטים: תוכן יחסית מעודכן, איכות hd וכמובן הכל חוקי.
סדרות: אותו הדבר, מקבלים מגוון רחב של סדרות בין אם בעברית או באנגלית, איכות hd והכל חוקי.
תוכניות: תוכניות בעברית ובאנגלית, רק תבחרו.
תוכן לילדים: תכניות מערוצי הטלוויזיה ותכניות פופולאריות מהעולם בכלל שכולל דיבוב בעברית.
ספורט: בין אם מדובר בערוץ ספורט לצפייה בשידורים חיים לבין אם צפייה בתכנים ששודרו. כמובן גם מדובר על שידורים בעברית.
מוזיקה: קליפים מובילים בין אם מדובר בקליפים בעברית או באנגלית
מדע וטבע: תכנים לצפייה ישירות מנשיונאל ג׳אוגרפיק, כמובן אני מאמין שמדובר בתכנים בעברית.
ערוצי טלוויזיה עידן +: לא ברור אם הם משדרים מאותו מקום שאנחנו יכולים לצפות באינטרנט או שמדובר בשרת שלהם/אחר שהוא יציב יותר.
בשורה התחתונה, אתם מקבלים תכנים חוקיים לגמרי, דיבוב בעברית לילדים, ערוץ ספורט שיעבוד כמו שצריך באיכות טובה, תרגום לתכניות באנגלית וכזה שתמיד עובד ולא כמו xbmc. יש לכם תמיכה טלפונית במידה ותהיה בעיה. רוב התכנים יהיו באיכות מאוד גבוהה. והדבר הכי טוב, אתם לא צריכים לעשות כלום מלבד לחבר את הממיר לטלוויזיה ולהתחיל להשתמש, להבדיל מ- xbmc\kodi שדורש מכם תחזוקה שוטפת ולהיות תלויים במפתחי התוספים. להרבה מאוד אנשים מדובר בעסקה משתלמת מאוד שחוסכת להם הרבה מאוד כסף.
אני לא מבין למה הרבה אנשים קוטלים את סלקום במיוחד שאני בטוח שאף אחד לא משלם להם על כך. בואו נסתכל מה היתרונות בממיר של סלקום לעומת xbmc:
ספריית סרטים: תוכן יחסית מעודכן, איכות hd וכמובן הכל חוקי.
סדרות: אותו הדבר, מקבלים מגוון רחב של סדרות בין אם בעברית או באנגלית, איכות hd והכל חוקי.
תוכניות: תוכניות בעברית ובאנגלית, רק תבחרו.
תוכן לילדים: תכניות מערוצי הטלוויזיה ותכניות פופולאריות מהעולם בכלל שכולל דיבוב בעברית.
ספורט: בין אם מדובר בערוץ ספורט לצפייה בשידורים חיים לבין אם צפייה בתכנים ששודרו. כמובן גם מדובר על שידורים בעברית.
מוזיקה: קליפים מובילים בין אם מדובר בקליפים בעברית או באנגלית
מדע וטבע: תכנים לצפייה ישירות מנשיונאל ג׳אוגרפיק, כמובן אני מאמין שמדובר בתכנים בעברית.
ערוצי טלוויזיה עידן +: לא ברור אם הם משדרים מאותו מקום שאנחנו יכולים לצפות באינטרנט או שמדובר בשרת שלהם/אחר שהוא יציב יותר.
בשורה התחתונה, אתם מקבלים תכנים חוקיים לגמרי, דיבוב בעברית לילדים, ערוץ ספורט שיעבוד כמו שצריך באיכות טובה, תרגום לתכניות באנגלית וכזה שתמיד עובד ולא כמו xbmc. יש לכם תמיכה טלפונית במידה ותהיה בעיה. רוב התכנים יהיו באיכות מאוד גבוהה. והדבר הכי טוב, אתם לא צריכים לעשות כלום מלבד לחבר את הממיר לטלוויזיה ולהתחיל להשתמש, להבדיל מ- xbmc\kodi שדורש מכם תחזוקה שוטפת ולהיות תלויים במפתחי התוספים. להרבה מאוד אנשים מדובר בעסקה משתלמת מאוד שחוסכת להם הרבה מאוד כסף.
התקשרתי אליהם בשביל לדעת מה השידורי ספורט החיים שהם מציעים. אמרו לי כל יום משחק אחד לפחות. שאלתי אם אפשר לראות לוח שידורים, אמרו לי שלא. איך אני אמור לקבל החלטה על זה, אם לא נותנים לי לראות לוח שידורים לפחות שבוע קדימה?
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
Nirmitlamed
לא שאני נגד, רק לתקן אותך על 2 טעויות:
מבחינת סרטים וסדרות - אין סיכוי לסלקום לנצח את קודי, זה שיש שם סרטים חוקיים זה טוב ולא טוב באותו האופן, בקודי יש לך תוספים שעובדים מצוין עם כל הסרטים בעולם... או מקסימום תוריד בחצי שעה בטורנט וגמרת תסיפור.
מבחינת עידן פלוס, זה לא שרתים ולא צפייה ישירה, זה עידן פלוס.
זה נקלט על ידי אנטנה ומפוענח על ידי הממיר.
זה בדיוק כמו שתקנה לבד ממיר עידן פלוס, או טלויזיה עם ממיר מובנה(רוב החדשות).
תחשוב על כל שהם לא נותנים לך אף ערוץ.
הערוצים קיימים ״באוויר״ בחינם, שים אנטנה ותקלוט... כל הסיפור אצלהם זה הvod
לא שאני נגד, רק לתקן אותך על 2 טעויות:
מבחינת סרטים וסדרות - אין סיכוי לסלקום לנצח את קודי, זה שיש שם סרטים חוקיים זה טוב ולא טוב באותו האופן, בקודי יש לך תוספים שעובדים מצוין עם כל הסרטים בעולם... או מקסימום תוריד בחצי שעה בטורנט וגמרת תסיפור.
מבחינת עידן פלוס, זה לא שרתים ולא צפייה ישירה, זה עידן פלוס.
זה נקלט על ידי אנטנה ומפוענח על ידי הממיר.
זה בדיוק כמו שתקנה לבד ממיר עידן פלוס, או טלויזיה עם ממיר מובנה(רוב החדשות).
תחשוב על כל שהם לא נותנים לך אף ערוץ.
הערוצים קיימים ״באוויר״ בחינם, שים אנטנה ותקלוט... כל הסיפור אצלהם זה הvod
- nirmitlamed
-
- חבר פעיל מאוד

@tomer953
·
לגבי תכנים חוקיים אין מה לעשות, אי אפשר להשוות תכנים לא חוקיים שמורידים למחשב לעומת חוקיים שמשלמים עליהם. בכל מקרה זה גם לא מתאים לכל אחד שלא בא לו להתעסק עם הורדת סרטים. שאגב לא לשכוח שצפייה ישירה ב- pulsar או ב- genesis לא תמיד עובד חלק, או שבאמצע הסרט מפסיק.
כל ״הרעיון״ של סלקום זה שאתה מקבל תכנים באיכות גבוהה מקומי ובינלאומי בלי להתעסק בקרביים של התוכנה ולדאוג לתרגום מסונכרן או לקוות שלא תהיה איזו קריסה לתוסף או שפתאום יפסיקו את הפיתוח של תוסף כלשהו.
xbmc\kodi הוא אופציה מעולה למי שמבין קצת במחשבים ואין לו בעיה לתחזק את התוכנה במידה של שינויים. אבל רוב האנשים הם לא כאלו. הם מעדיפים שהכל יהיה מוכן להם, רק שיעבוד. פה אני חושב שזה פתרון פתרון מושלם וברגע שיכנסו מתחרות חדשות נוספות, התכנים אף יגדלו, הטכנולוגיה תשתפר ואפילו המחיר אולי ירד.
·
לגבי תכנים חוקיים אין מה לעשות, אי אפשר להשוות תכנים לא חוקיים שמורידים למחשב לעומת חוקיים שמשלמים עליהם. בכל מקרה זה גם לא מתאים לכל אחד שלא בא לו להתעסק עם הורדת סרטים. שאגב לא לשכוח שצפייה ישירה ב- pulsar או ב- genesis לא תמיד עובד חלק, או שבאמצע הסרט מפסיק.
כל ״הרעיון״ של סלקום זה שאתה מקבל תכנים באיכות גבוהה מקומי ובינלאומי בלי להתעסק בקרביים של התוכנה ולדאוג לתרגום מסונכרן או לקוות שלא תהיה איזו קריסה לתוסף או שפתאום יפסיקו את הפיתוח של תוסף כלשהו.
xbmc\kodi הוא אופציה מעולה למי שמבין קצת במחשבים ואין לו בעיה לתחזק את התוכנה במידה של שינויים. אבל רוב האנשים הם לא כאלו. הם מעדיפים שהכל יהיה מוכן להם, רק שיעבוד. פה אני חושב שזה פתרון פתרון מושלם וברגע שיכנסו מתחרות חדשות נוספות, התכנים אף יגדלו, הטכנולוגיה תשתפר ואפילו המחיר אולי ירד.
@dondi
·
גם לערוצי הילדים וגם לערוצי הספורט יש פתרונות.
לערוץ הילדים יש תוסף מצויין ששמו Kidsil שמאגד בתוכו הרבה מאוד סדרות וסרטים.
ערוצי ספורט פחות מסודר אם כי לאחרונה נוסף התוסף Israsport. בנוסף יש כמויות אין סופיות של תוכן לייב בסטרימינג ולמשל אם מעניין אותך ליגת האלופות או NBA תוכל לראות כל משחק שתרצה כולל זמני השידור שלו (EPG). רק תבחר מה שמתאים לך.
לדעתי אינך מנצל את היכולות של KODI כמו שצריך.
·
גם לערוצי הילדים וגם לערוצי הספורט יש פתרונות.
לערוץ הילדים יש תוסף מצויין ששמו Kidsil שמאגד בתוכו הרבה מאוד סדרות וסרטים.
ערוצי ספורט פחות מסודר אם כי לאחרונה נוסף התוסף Israsport. בנוסף יש כמויות אין סופיות של תוכן לייב בסטרימינג ולמשל אם מעניין אותך ליגת האלופות או NBA תוכל לראות כל משחק שתרצה כולל זמני השידור שלו (EPG). רק תבחר מה שמתאים לך.
לדעתי אינך מנצל את היכולות של KODI כמו שצריך.
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
תראו
אני הראשון שיוריד את הכובע בפני שירות VOD באיכות טובה ובמחיר שפוי. זה דבר שלדעתי המדינה נואשת לו. ברגע שיהיה כזה - מלא ינהרו לשם. במתכונת הנוכחית נראה לי שסלקום עדיין לא שם (בטח לא לפי היצע הספורט עד כמה שהבנתי כאן).
כבר עדיף לקחת את ה-VOD של סמסונג בטלוויזיות החכמות - דמי מנוי של 30 ש"ח בחודש נותנים לך גישה למלא סרטים באיכות HD ועם כתוביות.
כבר עדיף לקחת את ה-VOD של סמסונג בטלוויזיות החכמות - דמי מנוי של 30 ש"ח בחודש נותנים לך גישה למלא סרטים באיכות HD ועם כתוביות.
תקראו קצת בין השורות זה לא כמו שזה נראה/נשמע (לקוח מאתר סלקוםTV):
https://www.cellcomtv.co.il/support/
https://www.cellcomtv.co.il/support/
נערך לאחרונה על ידי reab4u ב 30/12/2014 14:40, נערך פעם 1 בסך הכל.
· שצריך תשתית אינטרנט בנפרד כלומר בין 70 ל120 שקל ועוד ספקית בין 20 ל 50 שקל וצריך לשלם על השירות 99 שקלalon24 כתב:@reab4u
אתה יודע לצטט, יפה מאוד!
מה בעצם רצית לומר?...
כלומר בשביל להינות מתכנים שכמו שסלקום מציינת לא כולם באיכות HD ואין אף ערוץ בשידור חי למעט עידן + שגם עליו סלקום לא נותנת אחריות על איכות ונוחות שימוש, וכולם תלויים אך ורק במהירות האינטרנט והיציבות שלו של הראוטר המתאם ו/או הWIFI בבית
צריך לשלם בין 200 ל 250 שקל בשביל "להינות" ממה שהם מציעים בעצם מה שהם לא מציעים כי הם לא נותנים מידע איזו כמות תכנים יש להם אלא רק ז'אנרים (כמובן שאני מתייחס למשתמש הבסיסי זה שלא מבין במחשבים ושיש אולי אינטרנט במהירות 5 מגה משנת 2005)
את kidsil אני מכיר והוא עדיין לא נותן פתרון מתאים.
ואתם מתעקשים ללכת לכיוון התכנים ומה שיש ובעיקר מה שאין.
העניין פה הוא בעיקר נוחות (ותכנים לילדים)
אני יודע מה אני מקבל, באיזו איכות, ותמיד מה שאקבל יהיה באותה איכות.
ב xbmc האיכות משתנה, התוספים משתנים, לפעמים עובד ופתאום לא עובד, התרגומים קיימים ולפעמים לא. האיכות שלהם נעה ממזעזעת ( התרגומים של גוגל טרנסלט) לבין איכות טובה. ובעיקר צריך סבלנות ויכולת להכיל את הפתרון הזה.
וכמובן תחזוקה שוטפת.
אני אישית עדיין אמשיך להשתמש בxbmc, וזה בנוסף לממיר החדש ואצרוך תכנים גם וגם, וביננו , כשאני רוצה לראות סרט באיכות טובה על המקרן שלי, אני מארגן מראש קובץ iso של 40 ג׳יגה.
כל נושא ההזרמות מטורנטים לפי דעתי ממש לא במקום יציב.
ואתם מתעקשים ללכת לכיוון התכנים ומה שיש ובעיקר מה שאין.
העניין פה הוא בעיקר נוחות (ותכנים לילדים)
אני יודע מה אני מקבל, באיזו איכות, ותמיד מה שאקבל יהיה באותה איכות.
ב xbmc האיכות משתנה, התוספים משתנים, לפעמים עובד ופתאום לא עובד, התרגומים קיימים ולפעמים לא. האיכות שלהם נעה ממזעזעת ( התרגומים של גוגל טרנסלט) לבין איכות טובה. ובעיקר צריך סבלנות ויכולת להכיל את הפתרון הזה.
וכמובן תחזוקה שוטפת.
אני אישית עדיין אמשיך להשתמש בxbmc, וזה בנוסף לממיר החדש ואצרוך תכנים גם וגם, וביננו , כשאני רוצה לראות סרט באיכות טובה על המקרן שלי, אני מארגן מראש קובץ iso של 40 ג׳יגה.
כל נושא ההזרמות מטורנטים לפי דעתי ממש לא במקום יציב.
- nirmitlamed
-
- חבר פעיל מאוד

@dondi
·
אתה צודק, אבל נקווה שסלקום יפתחו את הפרוייקט הזה בדרך טובה, , כדי שנשמע על לקוחות מרוצים.
·
אתה צודק, אבל נקווה שסלקום יפתחו את הפרוייקט הזה בדרך טובה, , כדי שנשמע על לקוחות מרוצים.