האם יש דרך לחבר את הממיר החדש של סלקום לשרת ביתי וממנו למשוך תכנים?

נטפליקס, אמאזון פריים, דיסני+, יס+ סלקוםTV, פרטנרTV, סטינג טיוי, הוט נקסט+, HBO-max, peacock, paramount plus
mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20680
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 970 פעמים

שליחה #21 

dondi כתב:את kidsil אני מכיר והוא עדיין לא נותן פתרון מתאים.
ואתם מתעקשים ללכת לכיוון התכנים ומה שיש ובעיקר מה שאין.
העניין פה הוא בעיקר נוחות (ותכנים לילדים)
אני יודע מה אני מקבל, באיזו איכות, ותמיד מה שאקבל יהיה באותה איכות.
ב xbmc האיכות משתנה, התוספים משתנים, לפעמים עובד ופתאום לא עובד, התרגומים קיימים ולפעמים לא. האיכות שלהם נעה ממזעזעת ( התרגומים של גוגל טרנסלט) לבין איכות טובה. ובעיקר צריך סבלנות ויכולת להכיל את הפתרון הזה.
וכמובן תחזוקה שוטפת.

אני אישית עדיין אמשיך להשתמש בxbmc, וזה בנוסף לממיר החדש ואצרוך תכנים גם וגם, וביננו , כשאני רוצה לראות סרט באיכות טובה על המקרן שלי, אני מארגן מראש קובץ iso של 40 ג׳יגה.
כל נושא ההזרמות מטורנטים לפי דעתי ממש לא במקום יציב.
...
·

סוף סוף מישהו כותב בצורה נורמאלית.

iChrist
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 507
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #22 

1.יש שם רק ערוצי עידן ספורט, לכל אלה שאמרו שיש שם ערוצי ספורט.. יש שם רק VOD של ספורט, מה הטעם במשחק כדורגל Offline?
2.שטויות, יש שם רק 40 תכניות וחלקם לא בHD.
3.כל מי שאומר שזה חוקי, שטויות כולנו פיראטיים איפשהו.
4.חבילות ילדים בעברית זה הדבר היחידי שנותן יתרון לסלקום על XBMC, אבל לא כולם צריכים את זה, אפשר להתחיל ללמד את הילדים אנגלית או לחליפין לקנות להם DVD's

M2
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1673
נתן תודות: 380 פעמים
קיבל תודות: 56 פעמים

שליחה #23 

kukuriko כתב:@dondi
·
גם לערוצי הילדים וגם לערוצי הספורט יש פתרונות.
לערוץ הילדים יש תוסף מצויין ששמו Kidsil שמאגד בתוכו הרבה מאוד סדרות וסרטים.
ערוצי ספורט פחות מסודר אם כי לאחרונה נוסף התוסף Israsport. בנוסף יש כמויות אין סופיות של תוכן לייב בסטרימינג ולמשל אם מעניין אותך ליגת האלופות או NBA תוכל לראות כל משחק שתרצה כולל זמני השידור שלו (EPG). רק תבחר מה שמתאים לך.
לדעתי אינך מנצל את היכולות של KODI כמו שצריך.
...
אפשר קישור בבקשה ל Israsport?

Chura
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4777
נתן תודות: 162 פעמים
קיבל תודות: 278 פעמים

שליחה #24 

reab4u כתב:
...
...
· שצריך תשתית אינטרנט בנפרד כלומר בין 70 ל120 שקל ועוד ספקית בין 20 ל 50 שקל וצריך לשלם על השירות 99 שקל

כלומר בשביל להינות מתכנים שכמו שסלקום מציינת לא כולם באיכות HD ואין אף ערוץ בשידור חי למעט עידן + שגם עליו סלקום לא נותנת אחריות על איכות ונוחות שימוש, וכולם תלויים אך ורק במהירות האינטרנט והיציבות שלו של הראוטר המתאם ו/או הWIFI בבית

צריך לשלם בין 200 ל 250 שקל בשביל "להינות" ממה שהם מציעים בעצם מה שהם לא מציעים כי הם לא נותנים מידע איזו כמות תכנים יש להם אלא רק ז'אנרים (כמובן שאני מתייחס למשתמש הבסיסי זה שלא מבין במחשבים ושיש אולי אינטרנט במהירות 5 מגה משנת 2005)
...
·

מידי פעם אני לא מבין איך אנשים חושבים.
הכל נכון, אבל להכניס את עלות האינטרנט לעלות השירות זה השוואה לא נכונה.
בשביל xbmc אתה משתמש בכוח המחשבה ולא משלם על אינטרנט ?
לסלקום יש פתרון אחלה, אבל לא חושב שמישהו שפה בפורום צריך את זה.
הם פונים לקהל אחר לגמרי, שלא מתעסק עם מחשב, שרוצה משהו שיעבוד, תמיד.
אני מניח שכרגע התוכן לא בשמיים בכמויות, אבל תנו להם צ׳אנס לגדול, לא יודע.
iChrist כתב:1.יש שם רק ערוצי עידן ספורט, לכל אלה שאמרו שיש שם ערוצי ספורט.. יש שם רק VOD של ספורט, מה הטעם במשחק כדורגל Offline?
2.שטויות, יש שם רק 40 תכניות וחלקם לא בHD.
3.כל מי שאומר שזה חוקי, שטויות כולנו פיראטיים איפשהו.
4.חבילות ילדים בעברית זה הדבר היחידי שנותן יתרון לסלקום על XBMC, אבל לא כולם צריכים את זה, אפשר להתחיל ללמד את הילדים אנגלית או לחליפין לקנות להם DVD's
...
·

1. יש ערוץ ספורט לייב אחד ראיתי אצל חבר, אבל מאחר ואני לא מבין כלום בספורט לא יודע מה הוא שווה.
הוא מוצג בתוך עמוד כזה עם כל מיני תכנים וחדשות, חביב דווקא.

tomer1749
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1310
נתן תודות: 82 פעמים
קיבל תודות: 128 פעמים

שליחה #25 

הפיתרון הכי טוב היום הוא סלקום בשילוב XBMC/Plex.
קצת הגזימו כאן:
אני לא יודע אם בממיר ערוצי עידן+ נקלטים כמו בממירי עידן+ פשוטים, אך סלקום מבטיחים אפליקציה לאנדרואיד+iOS (מה עם מק ווינדוס ותוכנת שלט? תוסף לXBMC? ואז לא צריך ממיר) שמאפשרת ׳צפיה מכל מקום׳. בתוך ההגדרה של צפיה מכל מקום אני מאמין שנכללים ערוצי עידן+ ולמכשירי iOS ולרוב האנרואידים אין את האנטנה המתאימה.
שירות המוסיקה הנוסף הוא יתרון נחמד שאין לYes וHot.
לגבי הספורט לפי מה שכותבים פה המצב נראה רע אבל אני מאמין שכשיגיעו לקוחות וזה יתחיל להתקדם המצב ישתפר, ושנראה עוד ב2015 אפליקציה לוינדוס.

לגבי עמוד התמיכה-נראה שלפחות בממירים הם מתבססים בצורה גמורה על האנטנה וזה אכן דבר מאכזב לאנשים שאין להם קליטה. מה שכן אם משהו יתחיל לזוז פה לא ייקח הרבה זמן עד שכל ערוצי עידן+ יהיו זמינים לכל הארץ באינטרנט בחינם, וכאן זה יפתור לכולנו ולסלקום את יציבות ערוצי עידן+, אבל זה הכל דברים שיקחו זמן ובסוף יהיה טוב.
הסיכום הוא לא להתבכיין ולהבין שזה משהו חדש שלוקח לו זמן להתקדם (גם באייטיונס סרטים הישראלי היו לא יותר מ300 סרטים בתחילת החנות בארץ והיום יש שם כמה אלפים).

דבר נוסף שמאכזב אותי-בApple TV יש ערוצים מקומיים, אם אני אעבור לארה״ב למשל יופיעו לי עוד המון ערוצים של ארה״ב. חבל שסלקום לא השיגה ערוץ בApple TV בארץ ויכלה גם לחזק כאן את הApple TV וגם לתת לאנשים 2 במחיר 1, 2 הצדדים היו מרוויחים.

dondi פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1968
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

שליחה #26 

לאחר נסיון של מספר ימים להלן ההתרשמות שלי:
1. ערוץ הספורט- יש במהלך היום תכנים בשידור חוזר, בעיקר כדורסל, בימים שיש משחקים מרכזיים בערב הם משודרים בשידור חי בערוץ ( ביום ראשון אמור להיות משחק של ברצלונה ) כמובן הכל ב hd
2. התכנים לילדים - בתור מישהו שלא מחובר ליס או הוט כבר שנתיים עם ילדים קטנים אני חייב להודות שהתכנים האלה המדובבים הינם שדרוג ענק לקטנים. עד היום עיקר התכנים היו מיוטיוב. עכשיו יש להם סדרות שלמות מדובבות והם הרבה יותר נהנים ( וגם אנחנו מהשקט )
3. הסרטים - יש כ 60 סרטים, את כולם כמעט כבר ראיתי אבל מבחינת מבחר ותכנים הסרטים דיי חדשים ומוכרים ( לא סרטים סוג ז שאף אחד לא שמע עליהם )
4. סדרות - קיים מבחר נחמד של סדרות אבל גם אלו שמשודרים אצלם אין את העונה האחרונה אלא רק עונות קודמות.
5. סלקום ווליום - מאד שימושי וכשזה זמין אנחנו דווקא משתמשים בזה לא מעט.
6 איכות - האיכות היא 1080i אבל רואים ממש טוב, גם על המקרן שהוא רגיש יותר לתוכן לא איכותי.
7. עידן פלוס - מחובר עם אנטנה שאצלי נמצאת קרוב לחלון במקום מוסתר והממיר מתחבר לקיר כמו כל ממיר של יס או הוא ( לא משתמש באנטנה שלהם ) האיכות טובה מאד.

בס״ה אני מרוצה מהחיבור, אני מניח שהתכנים עוד יתעבו עם הזמן

tomer1749
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1310
נתן תודות: 82 פעמים
קיבל תודות: 128 פעמים

שליחה #27 

dondi כתב:לאחר נסיון של מספר ימים להלן ההתרשמות שלי:
1. ערוץ הספורט- יש במהלך היום תכנים בשידור חוזר, בעיקר כדורסל, בימים שיש משחקים מרכזיים בערב הם משודרים בשידור חי בערוץ ( ביום ראשון אמור להיות משחק של ברצלונה ) כמובן הכל ב hd
2. התכנים לילדים - בתור מישהו שלא מחובר ליס או הוט כבר שנתיים עם ילדים קטנים אני חייב להודות שהתכנים האלה המדובבים הינם שדרוג ענק לקטנים. עד היום עיקר התכנים היו מיוטיוב. עכשיו יש להם סדרות שלמות מדובבות והם הרבה יותר נהנים ( וגם אנחנו מהשקט )
3. הסרטים - יש כ 60 סרטים, את כולם כמעט כבר ראיתי אבל מבחינת מבחר ותכנים הסרטים דיי חדשים ומוכרים ( לא סרטים סוג ז שאף אחד לא שמע עליהם )
4. סדרות - קיים מבחר נחמד של סדרות אבל גם אלו שמשודרים אצלם אין את העונה האחרונה אלא רק עונות קודמות.
5. סלקום ווליום - מאד שימושי וכשזה זמין אנחנו דווקא משתמשים בזה לא מעט.
6 איכות - האיכות היא 1080i אבל רואים ממש טוב, גם על המקרן שהוא רגיש יותר לתוכן לא איכותי.
7. עידן פלוס - מחובר עם אנטנה שאצלי נמצאת קרוב לחלון במקום מוסתר והממיר מתחבר לקיר כמו כל ממיר של יס או הוא ( לא משתמש באנטנה שלהם ) האיכות טובה מאד.

בס״ה אני מרוצה מהחיבור, אני מניח שהתכנים עוד יתעבו עם הזמן
...
·
3. מבאס רצח.
4. לא נשמע שונה מYes או הוט. חוץ מהסדרות המאוד פופולריות הרוב תמיד נמצא מאחור.

אני חושב שאם סלקום יבצעו עם הזמן את כל מה שאמרתי בהודעות הקודמות הם יכולים להגיע למספר לקוחות כמו של יס והוט תוך מעט מאוד זמן

שלח תגובה

חזור אל “סטרימינג טלויזיה מהרשת”