עברית בסקין Aeon Nox 5
בברירת המחדל הסקין לא תומך באותיות עבריות.
אני לא מעוניין להפוך את כל המערכת לעברית, אלא לשמור על הפונטים הקיימים ורק להוסיף את התמיכה בעברית.
כל המידע שמצאתי היה נראה לי ישן ולא רלוונטי ל-kodi.
אני מפספס משהו?
אני לא מעוניין להפוך את כל המערכת לעברית, אלא לשמור על הפונטים הקיימים ורק להוסיף את התמיכה בעברית.
כל המידע שמצאתי היה נראה לי ישן ולא רלוונטי ל-kodi.
אני מפספס משהו?
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
אתה רוצה להיות עם שפת התוכנה באנגלית כלומר ממשק אנגלי, אבל שתומך בתקצירים וכותרות בעברית (שלא יופיעו בג׳יבריש) ?
זה הכל תלוי בפונט שאתה משתמש בו
אם למשל הסקין משתמש כברירת מחדל בפונט tomer.ttf ובתוך הפונט אין את תגליפי האותיות העבריות, מן הסתם זה לא יוצג
חייב להשתמש בפונט שמכיל את כל התגליפים של עברית ואנגלית כאחד.
לכן אתה יכול לחפש לך פונט או להטמיע את אריאל במקום...
השינוי נעשה דרך תיקיית הסקין, וקובץ הfonts.xml של הסקין
לא פשוט אבל לא מורכב מידי
מציע לך להשתמש בסקין שכבר מותאם..
או להעיף מבט בסקין שאני ערכתי התאמתי את כולו לעברית
זה הכל תלוי בפונט שאתה משתמש בו
אם למשל הסקין משתמש כברירת מחדל בפונט tomer.ttf ובתוך הפונט אין את תגליפי האותיות העבריות, מן הסתם זה לא יוצג
חייב להשתמש בפונט שמכיל את כל התגליפים של עברית ואנגלית כאחד.
לכן אתה יכול לחפש לך פונט או להטמיע את אריאל במקום...
השינוי נעשה דרך תיקיית הסקין, וקובץ הfonts.xml של הסקין
לא פשוט אבל לא מורכב מידי
מציע לך להשתמש בסקין שכבר מותאם..
או להעיף מבט בסקין שאני ערכתי התאמתי את כולו לעברית
- TheWiz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3253
- נתן תודות: 247 פעמים
- קיבל תודות: 1436 פעמים
AmitMa: אני גם משתמש באנגלית אבל עם תמיכה בעברית. אפשר לעשות את זה עם הסקינים שלי שמותאמים לעברית. יש שם 7 פונטים שאתה יכול לבחור ביניהם.
טוב, אז מצאתי. התקנתי את הסקין אבל נתקלתי בבעיה אחרת. הפונט בתפריט הראשי ממש מכוער ונראה לא מותאם.
בחלק גם לא מוצגת כל המילה ,לדוגמא: במקום pictures מופיעה picture... (עם 3 נקודות).
החלפתי בין הפונטים, אבל בכולם הפונט בתפריט הראשי נשאר אותו הדבר.
אני על openelec בגרסא 5 RC2.
בחלק גם לא מוצגת כל המילה ,לדוגמא: במקום pictures מופיעה picture... (עם 3 נקודות).
החלפתי בין הפונטים, אבל בכולם הפונט בתפריט הראשי נשאר אותו הדבר.
אני על openelec בגרסא 5 RC2.
- TheWiz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3253
- נתן תודות: 247 פעמים
- קיבל תודות: 1436 פעמים
AmitMa: אין פתרון לכך מלבד הגדרה ידנית של הפונטים וגודלם בקובץ Font.xml
הי, מצטער להתלבש על השרשור אבל יש לי שאלה די דומה. אני מעונין להשתמש ב-Aeon Nox כאשר הממשק הוא באנגלית אבל עם פונט התומך בעברית. כרגע אני משתמש בגירסה המותאמת מהמקור הישראלי אבל הבחנתי בבעיה עם יישור הטקסט בתפריט חיפוש הכתוביות. כאשר נכנסים לתפריט שמות האתרים לחיפוש מופיעים באופן חלקי כלומר סוג של מייושרים יותר מידי לימין. האם יש דרך לפתור את העניין? או שאולי עשיתי משהו לא נכון מבחינת ההגדרות?
המון תודה על העזרה,
מיכאל.
המון תודה על העזרה,
מיכאל.
כן, הוא שונה, בעיקר ברמת ההדגשה. לי אישית זה פחות מפריע.AmitMa כתב:leshets, ואיך הכתב בתפריט הראשי? נראה טוב? שונה מהאורגינל? יש לך אולי צילום מסך?...
אוכל להעלות תמונת מסך בהמשך אבל לא עשיתי שום שינוי מה- skin המקורי לכן לא נראה לי שזה יהיה שונה ממה שאתה רואה.
אלו ההבדלים בין הפונטים.leshets כתב:
כן, הוא שונה, בעיקר ברמת ההדגשה. לי אישית זה פחות מפריע.......
אוכל להעלות תמונת מסך בהמשך אבל לא עשיתי שום שינוי מה- skin המקורי לכן לא נראה לי שזה יהיה שונה ממה שאתה רואה....
אצלי זה מקרה מיוחד? אשזה ככה גם אצלך (וזה מציק לי יותר ממה שמפריע לך)?
@AmitMa
·
האמת היא שאתה צודק. גם אצלי הטקסט בתפריט הראשי היה עולה אחד על השני. פשוט אני משתמש בפחות קטגוריות לכן אני פחות סובל מהגלישה הזאת. למרות זאת שמתי לב לעוד כמה גלישות של טקסט על טקסט. לדוגמה בתוסף ה-xbmctorrent יש בעיה בהצגת שמות הסרטים. אעלה תמונות מסך בהמשך.
·
האמת היא שאתה צודק. גם אצלי הטקסט בתפריט הראשי היה עולה אחד על השני. פשוט אני משתמש בפחות קטגוריות לכן אני פחות סובל מהגלישה הזאת. למרות זאת שמתי לב לעוד כמה גלישות של טקסט על טקסט. לדוגמה בתוסף ה-xbmctorrent יש בעיה בהצגת שמות הסרטים. אעלה תמונות מסך בהמשך.