לגבי קניית Anker-40W 5V-8A
לגבי מטען של Anker באמזון מוכר ממש זול ב95 ש"ח ללא משלוח , בטח עם משלוח אם היה לישראל זה 150 ש"ח כולל הכל , אז מצאתי בEBAY שני מוכרים שתואמים לסכום אם היה אפשר באמזון , הפחד הוא שזה אחד מוכר מהונג קונג והאם שניהם מקורים ולא זיוף :
מוכר:הונג קונג HK
מחיר : 137 ש"ח
קישור : http://m.ebay.com/itm/111399030210?nav=SEARCH
מוכר : בריטניה UK
מחיר : 150 ש"ח
קישור : http://www.ebay.com/itm/Anker-40W-5-Por ... 1415283302
לינק נוסף שמצאתי עכשיו : http://www.newegg.com/Product/Product.a ... 6875893019
הם שולחים FREE SHIPPING ונחשבים אמינים ?
איזה מוכר עדיף יותר וכמובן שהמוצר מקורי כמו מחברת Anker ?
ואיך Anker אמינים בנתונים שכל פורט מוציא 2.4 AMPER מקסימום גם אם כל המכשירים המחוברים לחשמל פורטים צורכים כל אחד 2.4 הוא יתן לכולם ?
תודה רבה לעוזרים.
מוכר:הונג קונג HK
מחיר : 137 ש"ח
קישור : http://m.ebay.com/itm/111399030210?nav=SEARCH
מוכר : בריטניה UK
מחיר : 150 ש"ח
קישור : http://www.ebay.com/itm/Anker-40W-5-Por ... 1415283302
לינק נוסף שמצאתי עכשיו : http://www.newegg.com/Product/Product.a ... 6875893019
הם שולחים FREE SHIPPING ונחשבים אמינים ?
איזה מוכר עדיף יותר וכמובן שהמוצר מקורי כמו מחברת Anker ?
ואיך Anker אמינים בנתונים שכל פורט מוציא 2.4 AMPER מקסימום גם אם כל המכשירים המחוברים לחשמל פורטים צורכים כל אחד 2.4 הוא יתן לכולם ?
תודה רבה לעוזרים.
נערך לאחרונה על ידי moshebit ב 19/11/2014 21:09, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46430
- הצטרף: ינואר 2005
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5086 פעמים
הכי בטוח לרכוש מהיצרן דרך eBay/Amazon או שאר המשווקים המורשים. אם אין אפשרות, פנה ליצרן ושאל אותו כיצד יודעים שהמוצר מקורי.
·יש לך קישור ליצרן שמוכר את המוצר בEBAY כי אני מצאתי רק מוכרים אחרים ולא את השם של היצרן עצמו מוכר ,ziv_r כתב:הכי בטוח לרכוש מהיצרן דרך eBay/Amazon או שאר המשווקים המורשים. אם אין אפשרות, פנה ליצרן ושאל אותו כיצד יודעים שהמוצר מקורי....
וגם אני פונה באתר של ANKER במייל תמיכה ולשאול איך אני מזהה אם המוצר מקורי , ואני שואל את המוכר בEBAY לפני או רק שזה מגיע אני יוכל לבדוק את זה ובמידה וזה מזויף לקבל החזר ?
תודה רבה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46430
- הצטרף: ינואר 2005
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5086 פעמים
·זיב אני לחצתי בחנות ואז בצד לחצתי על charger ומצא לי דרכם את המוכר בשם הזה : 3xcstoreziv_r כתב:http://bit.ly/1F1gmKu...
הקטע הוא שרוב המוצרים על המוכר רשום : ANKERDIRECT ,
זה אומר שזה לא המוכר הרשמי דרכם , אז למה הוא נמצא תחת החנות שלהם ? רק הוא מוכר לישראל כי הם לא שולחים לישראל .
