לגבי קניית Anker-40W 5V-8A

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
moshebit פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 988
הצטרף: מאי 2013
נתן תודות: 65 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #1 

לגבי מטען של Anker באמזון מוכר ממש זול ב95 ש"ח ללא משלוח , בטח עם משלוח אם היה לישראל זה 150 ש"ח כולל הכל , אז מצאתי בEBAY שני מוכרים שתואמים לסכום אם היה אפשר באמזון , הפחד הוא שזה אחד מוכר מהונג קונג והאם שניהם מקורים ולא זיוף :

מוכר:הונג קונג HK
מחיר : 137 ש"ח
קישור : http://m.ebay.com/itm/111399030210?nav=SEARCH

מוכר : בריטניה UK
מחיר : 150 ש"ח
קישור : http://www.ebay.com/itm/Anker-40W-5-Por ... 1415283302

לינק נוסף שמצאתי עכשיו : http://www.newegg.com/Product/Product.a ... 6875893019
הם שולחים FREE SHIPPING ונחשבים אמינים ?

איזה מוכר עדיף יותר וכמובן שהמוצר מקורי כמו מחברת Anker ?
ואיך Anker אמינים בנתונים שכל פורט מוציא 2.4 AMPER מקסימום גם אם כל המכשירים המחוברים לחשמל פורטים צורכים כל אחד 2.4 הוא יתן לכולם ?

תודה רבה לעוזרים.
נערך לאחרונה על ידי moshebit ב 19/11/2014 21:09, נערך פעם 1 בסך הכל.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46430
הצטרף: ינואר 2005
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5086 פעמים

שליחה #2 

הכי בטוח לרכוש מהיצרן דרך eBay/Amazon או שאר המשווקים המורשים. אם אין אפשרות, פנה ליצרן ושאל אותו כיצד יודעים שהמוצר מקורי.

moshebit פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 988
הצטרף: מאי 2013
נתן תודות: 65 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #3 

ziv_r כתב:הכי בטוח לרכוש מהיצרן דרך eBay/Amazon או שאר המשווקים המורשים. אם אין אפשרות, פנה ליצרן ושאל אותו כיצד יודעים שהמוצר מקורי.
...
·יש לך קישור ליצרן שמוכר את המוצר בEBAY כי אני מצאתי רק מוכרים אחרים ולא את השם של היצרן עצמו מוכר ,
וגם אני פונה באתר של ANKER במייל תמיכה ולשאול איך אני מזהה אם המוצר מקורי , ואני שואל את המוכר בEBAY לפני או רק שזה מגיע אני יוכל לבדוק את זה ובמידה וזה מזויף לקבל החזר ?

תודה רבה.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46430
הצטרף: ינואר 2005
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5086 פעמים

שליחה #4 


moshebit פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 988
הצטרף: מאי 2013
נתן תודות: 65 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #5 

...
·זיב אני לחצתי בחנות ואז בצד לחצתי על charger ומצא לי דרכם את המוכר בשם הזה : 3xcstore
הקטע הוא שרוב המוצרים על המוכר רשום : ANKERDIRECT ,
זה אומר שזה לא המוכר הרשמי דרכם , אז למה הוא נמצא תחת החנות שלהם ? רק הוא מוכר לישראל כי הם לא שולחים לישראל .

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”