כתוביות בעברית - תת רמה
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
אז תדרוש את הכסף שלך חזרה... אה, זה חינם.
תשמע אנשים עושים תרגומים בהתנדבות אז באמת שאי-אפשר לבוא אליהם בטענות. אני פחות מכיר את הנושא של גוגל טרנסלייט בכתוביות (נתקלתי בזה בדיוק פעם אחת), אבל גם כשזה מתורגם ע"י בן-אדם ראיתי כבר מקרים של כתוביות מזעזעות, מלאות מר"נים, טקסט ארוך שממלא את כל המסך, מה לא, ועדיין קיבלתי את זה בהבנה כי אני יודע שאף-אחד לא "חייב" לי שום-דבר.
אם אתה רוצה את הזכות להתלונן, תקנה את הסרט בארץ עם כתוביות רשמיות. אם לא אז זה יצטרך להיות פשוט ניסוי וטעייה עד שמוצאים כתוביות נורמליות, או פשוט להסתדר עם כתוביות באנגלית.
תשמע אנשים עושים תרגומים בהתנדבות אז באמת שאי-אפשר לבוא אליהם בטענות. אני פחות מכיר את הנושא של גוגל טרנסלייט בכתוביות (נתקלתי בזה בדיוק פעם אחת), אבל גם כשזה מתורגם ע"י בן-אדם ראיתי כבר מקרים של כתוביות מזעזעות, מלאות מר"נים, טקסט ארוך שממלא את כל המסך, מה לא, ועדיין קיבלתי את זה בהבנה כי אני יודע שאף-אחד לא "חייב" לי שום-דבר.
אם אתה רוצה את הזכות להתלונן, תקנה את הסרט בארץ עם כתוביות רשמיות. אם לא אז זה יצטרך להיות פשוט ניסוי וטעייה עד שמוצאים כתוביות נורמליות, או פשוט להסתדר עם כתוביות באנגלית.
אישית אני לא מבין למה opensubtitles מאפשרים העלאה של תרגומים מגוגל אליהם. הם אתר מצויין ונפוץ ועדיף שלא יהיה תרגום מאשר תרגום כזה כי זה סתם מטעה וגורם לאנשים לחשוב שיש תרגום, כשהם פותחים אותו הם מגלים שמדובר בגוגל.
·NegativeIQ כתב:אז תדרוש את הכסף שלך חזרה... אה, זה חינם.
אם אתה רוצה את הזכות להתלונן, תקנה את הסרט בארץ עם כתוביות רשמיות. אם לא אז זה יצטרך להיות פשוט ניסוי וטעייה עד שמוצאים כתוביות נורמליות, או פשוט להסתדר עם כתוביות באנגלית....
רוב הכתוביות טובות.
הבעיה שהוא מתלונן נובעת מאנשים שאין להם סבלנות שיצא תרגום מעשה ידי אדם.
ולכן הם מתרגמים אוטומטי עם גוגל טראנסלט וזה מגיע גם לאתר opensubtitles.
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9357
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 742 פעמים
ל OPENSUBS אין ביקורת על תרגומים שמועלים אליהם לאתר. כל אחד יכול להעלות את התרגום שלו בלי סינונים.
דני, אי אפשר להגדיר בתוסף הזה שיוריד לך באופן אוטומטי תרגומים מאתרי התרגום הישראליים?
דני, אי אפשר להגדיר בתוסף הזה שיוריד לך באופן אוטומטי תרגומים מאתרי התרגום הישראליים?
·toxin כתב:ל OPENSUBS אין ביקורת על תרגומים שמועלים אליהם לאתר. כל אחד יכול להעלות את התרגום שלו בלי סינונים.
דני, אי אפשר להגדיר בתוסף הזה שיוריד לך באופן אוטומטי תרגומים מאתרי התרגום הישראליים?...
אי אפשר זה עובד עם subtitles.org.
אפשר לא להשתמש בהורדה האוטומטית המובנת בג'נסיס,
ולהשתמש בתוספים של אתרי הכתוביות המועדפים עליך ב xbmc.
-
kalda01
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3099
- שם מלא: דני קלמר
- נתן תודות: 48 פעמים
- קיבל תודות: 41 פעמים
באמת פעם הבאה אני אבקש רשות להביע דיעה ותודה על הטפת המוסר.NegativeIQ כתב:אז תדרוש את הכסף שלך חזרה... אה, זה חינם.
אם אתה רוצה את הזכות להתלונן, תקנה את הסרט בארץ עם כתוביות רשמיות. אם לא אז זה יצטרך להיות פשוט ניסוי וטעייה עד שמוצאים כתוביות נורמליות, או פשוט להסתדר עם כתוביות באנגלית....
סך הכל רציתי לדעת מה מקור הכתוביות הירודות כדי שאדע להימנע מהמקור שלהם.
אם זה מנוגד לחוקי הפורום לשאול שאלות כאלה אז אתם מוזמנים להעיף את הפוסט ,
וגם אין חובה לענות.
דרך אגב, אני אשמח אם תפנה אותי היכן קונים בארץ גירסה רשמית של סדרות עם תרגום בעברית.
·
לדעתי לביקורת שלילית יש מקום ואפילו חשוב לא הכל זה גן של שושנים ואפילו אם הוא ניתן בחינם ואף אחד לא עושה טובה כשהוא מתרגם שטויות כדי לצאת לידי חובה רק כדי שיהיה תרגום .
אם זאת גם יש דרך וצורה להעלות את הנושא ואפילו שהשאלה נשאלה בצורה כביכול תמימה היה בה ניחוח של זלזול .
עדיין אנשים פה משקיעים המון זמן יקר מזמנם הפרטי לתת מענה להדיוטים כמוני ויהיו השיקולים שלהם אשר יהיו כבודם במקומו מונח.
אגב אני ב xbmc תחת מערכת - הגדרות - וידאו - כתוביות - שירות טלוויזיה ברירת מחדל
הגדרתי לו שיקח כתוביות מסבסנטר למשל בדיוק מאותה הסיבה שהעלית
אם זאת גם יש דרך וצורה להעלות את הנושא ואפילו שהשאלה נשאלה בצורה כביכול תמימה היה בה ניחוח של זלזול .
עדיין אנשים פה משקיעים המון זמן יקר מזמנם הפרטי לתת מענה להדיוטים כמוני ויהיו השיקולים שלהם אשר יהיו כבודם במקומו מונח.
אגב אני ב xbmc תחת מערכת - הגדרות - וידאו - כתוביות - שירות טלוויזיה ברירת מחדל
הגדרתי לו שיקח כתוביות מסבסנטר למשל בדיוק מאותה הסיבה שהעלית
-
kalda01
-
- חבר מביא חבר

אם יבוא פה אדם אחד ויטען שהוא מפיק תועלת ונהנה מהתרגומים שנעשו באמצעות גוגל טרנסלייט,
אני לוקח חזרה את הכותרת "***" שנתתי לתרגומים הללו. אם מישהו נפגע אז סליחה.
לי אישית זה גורם עוגמת נפש ואני סך הכל ביקשתי לדעת איך לחסוך מעצמי את קבלת התרגומים האלה באופן אוטומטי.
אני לוקח חזרה את הכותרת "***" שנתתי לתרגומים הללו. אם מישהו נפגע אז סליחה.
לי אישית זה גורם עוגמת נפש ואני סך הכל ביקשתי לדעת איך לחסוך מעצמי את קבלת התרגומים האלה באופן אוטומטי.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9465
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1149 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
אתמול ראיתי סרט והיתה שם טעות תרגום ממש מגוכחת אז נזכרתי בשרשור הזה:
בסצנה הזו אחת הדמויות מתארת אנשים שדומים לאיזו דמות שהם מחפשים, אחד המאפיינים הוא כמובן גזע - אז הדמות אומרת Caucasian ובתרגום זה הפך ל "קווקזים"..
אולי נפתח שירשור מיוחד להעלות טעויות תרגום מגוכחות?
לגופו של ענין - אני מסכים שאין מה לבוא בטענות. ירידה באיכות התרגום זה מחיר שמשלמים על הורדה פיראטית של תכנים. מי שרוצה תרגום איכותי של סדרות - שיתחבר לכבלים / לווין
בסצנה הזו אחת הדמויות מתארת אנשים שדומים לאיזו דמות שהם מחפשים, אחד המאפיינים הוא כמובן גזע - אז הדמות אומרת Caucasian ובתרגום זה הפך ל "קווקזים"..
אולי נפתח שירשור מיוחד להעלות טעויות תרגום מגוכחות?
לגופו של ענין - אני מסכים שאין מה לבוא בטענות. ירידה באיכות התרגום זה מחיר שמשלמים על הורדה פיראטית של תכנים. מי שרוצה תרגום איכותי של סדרות - שיתחבר לכבלים / לווין
-
kalda01
-
- חבר מביא חבר

יש הבדל גדול בין טעות תרגום מגוכחת ככל שתהיה פה ושם, לבין תרגומים שנעשו בגוגל טרנסלייט,
שם אין כל הבדל בין זכר לנקבה ומבנה משפטים הזוי.
אני באמת מצטער שאני לא מעריך ונותן קרדיט לאלו שמעלים תרגומים מהסוג הזה. סורי.
שם אין כל הבדל בין זכר לנקבה ומבנה משפטים הזוי.
אני באמת מצטער שאני לא מעריך ונותן קרדיט לאלו שמעלים תרגומים מהסוג הזה. סורי.
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9357
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 742 פעמים
oris 74 , יש כבר אחד כזה: https://www.facebook.com/AffordableMedium
דני, האמת שאני לפעמים לא מבין אנשים שסומכים על הורדה אוטומטית של תרגומים. באמת זה עד כדי כך קשה להיכנס לאתר subtitle לבד ולהוריד כל תרגום שאתה רוצה? שם אין תרגומי גוגל טרנסלייט כי הם עוברים סינון לפני שהם עולים לאתר.
דני, האמת שאני לפעמים לא מבין אנשים שסומכים על הורדה אוטומטית של תרגומים. באמת זה עד כדי כך קשה להיכנס לאתר subtitle לבד ולהוריד כל תרגום שאתה רוצה? שם אין תרגומי גוגל טרנסלייט כי הם עוברים סינון לפני שהם עולים לאתר.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
אני יכול לראות כמה מקרי קיצון שאנשים ירצו כתוביות גוגל טרנסלייט - תתארו לכם מצב של סרט זר בשפה שאתם לא מבינים בה מילה ואלה הכתוביות היחידות שזמינות, אולי אם אין לכם סבלנות תורידו, לפחות יהיה לכם מושג כללי מה קורה בסרט. באותה מידה זה יכול להיות גם עם מישהו שבכלל לא מבין אנגלית.
בכל אופן זה לא מה שהתעצבנתי עליו, מה שמרתיח אותי זה שאנשים מתלוננים גם על כתוביות שהם לא טרנסלייט, שכתבו אותם אנשים ועשו טעויות, ובאמת די מעצבן אותי שבן-אדם יושב ובזמנו הפנוי ללא שכר כותב תרגום ובסוף מתלוננים.
בכל אופן זה לא מה שהתעצבנתי עליו, מה שמרתיח אותי זה שאנשים מתלוננים גם על כתוביות שהם לא טרנסלייט, שכתבו אותם אנשים ועשו טעויות, ובאמת די מעצבן אותי שבן-אדם יושב ובזמנו הפנוי ללא שכר כותב תרגום ובסוף מתלוננים.