הרמקולים מאמזון הגיעו, אבל למה שבורים..?!

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
Acejin פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 271
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #1 

תזכורת קטנה לנושא הקודם:
רמקולים בוסטון אקוסטיק 5.1

הרמקולים הגיעו בתחילת שבוע, ולצערי רמקול אחד הגיע מעוך, הרשת החיצונית נכנסה פנימה.
דיברתי עם אמזון ואמרו לי שאין להם אפשרות לשלוח יחידה חלופית כי המוצר אזל מהמלאי, הציעו לי להחזיר את המוצר בתמורה להחזר מלא. מצאתי רמקול אחד באמזון ארה"ב שאני יכול להביא ב-350 ש"ח, אבל מעצבן אותי שאמזון לא מוכנים לזכות אותי על הסכום של הרמקול ומציעים אך ורק החזרה של המוצר.

מה כדאי לעשות, ועד כמה המצב של הרמקול נראה קריטי? עדיין לא חיברתי את המערכת.
אני יותר נוטה לכיוון של החזרה כי מעצבן אותי שאמזון אפילו לא הציעו החזר חלקי על הרמקול המעוך.

תמונה

HT-Assaf
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1241
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 143 פעמים

שליחה #2 

דרך אגב, כדי להחזיר אתה תצטרך לשלם מחיר של בערך 1000 שקל לחברת שילוח ולבקש החזר מאמזון. (משקל 30 פאונד).

מוזר מה שאתה אומר, בדרך כלל אם אתה אומר שאתה מוכן להשאיר את המוצר אצלך הם מוכנים לתת לך זיכוי של 10%. אבל במקרה שלך 10% זה כנראה לא יוצא 350 שקל.
אולי תנסה עוד פעם, כל פעם עונה נציג (הודי) אחר שלהם.

Acejin פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

@HT-Assaf
·
הציעו לי זיכוי של 30 ליש"ט, אבל לא הסכמתי כמובן. בדקתי כבר את המשלוח לאנגליה, מחיר הובלה יעלה 350 ש"ח דרך EMS. אמזון כמובן תכסה את כל עלות המשלוח על חשבונה.

אני מאוד רוצה להשאיר את הסט הזה של הרמקולים, אבל מתסכל אותי שאני אצטרך לשלם מכיסי שלא בצדק על רמקול חדש, אם הייתי יכול לרכוש את הרמקולים מאמזון אחר כבר מזמן הייתי שולח את המוצר בחזרה, אבל לצערי לא מצאתי אף חנות שניתן להזמין דרכה את הרמקולים האלה.

רמקולים אחרים באותו מחיר יהיה מאוד קשה למצוא, מה גם שמאוד אהבתי את העיצוב והמימדים של הרמקולים.

לא יודע מה לעשות :?

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9065
נתן תודות: 1584 פעמים
קיבל תודות: 1354 פעמים

שליחה #4 

מבאס שהגיע מעוך... ומוזר. גם האריזה פגומה ?
לא נראה שיש פגיעה ברמקול עצמו אלא רק בגריל. הייתי מנסה לשלוף אותו וליישר את מה שעקום עם דחיפה מהצד השני.
אם צריך ליישר עוד קצת אז להשתמש בפטיש פלסטיק בעדינות.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

HT-Assaf
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1241
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 143 פעמים

שליחה #5 

אוקי חשבתי שקנית מאמזון ארה"ב שהמשלוח יותר יקר. וגם אתה רוצה לשלוח את זה ב-EMS שזה הרבה יותר זול מ-UPS או DHL.
גם הנציג באמזון די כבול, אין לו את הרמקולים במלאי וכנראה הוא לא יכול להציע יותר מ-10% זיכוי כחלק מהמדיניות.

אתה יכול עדיין לחשוב קצת, יש לך איזה חודש להחזיר את המוצר, אולי המוצר יחזור למלאי.

אם אתה מחליט להחזיר, אחרי שאתה משלם ל-EMS ושולח תנסה לבקש לפחות החזר דמי משלוח מאמזון לפני שהמוצר מגיע אליהם.

Acejin פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

@avihuli
·
הקרטון הגיע נקי לחלוטין. אני כמעט בטוח שהרמקול יצא מעוך מהמחסן של היצרן ולא כתוצאה מהמשלוח לארץ.
אתה מתכוון לנתק את החלק של הגריל מהרמקול ולנסות לדחוף אותו החוצה?

תודה!

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #7 

בדיוק. אבל לדחוף בעדינות מהחלק הכי מעוך (זה שקרוב לחלק הפלסטיק שעוטף את הגריל).
שם כנראה נמצא המרכז של המכה ומשם המעיכה התפשטה לצדדים.
זה מעין עבודת פחחות קטנה.. :wink:
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

of1978
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304
נתן תודות: 115 פעמים
קיבל תודות: 209 פעמים

שליחה #8 

אם זה המצב אני הייתי שולח הכל חזרה מקבל זיכוי ומחכה לבלאק פריידי שמתקרב בצעדי ענק :)
תוכל למצוא מבצעים הרבה יותר טובים.
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason

Acejin פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

@avihuli
·
חחח.. פחחות לרמקול, אני אבדוק את זה.
אני כבר חושב לקנות את הסט הזה בארץ במידה ואני אקבל מחיר טוב.

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #10 

ת'אמת - לא עקבתי אחרי המחיר ששילמת עליו אבל אם הבאת מאמזון אז אני מניח ששילמת זול לכן לא הייתי ממהר להחזיר.
אם יש לך קצת חוש טכני זה ממש שטויות לתקן את המעיכה הזו לרמה שלא יהיה ניתן לראות אותה בכלל.
ובלי קשר הייתי מבקש אחרי התיקון, זיכוי מאמזון על "עוגמת הנפש" לכאורה.. :wink:
.

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #11 

שלח בדואר רגיל, למה באקספרס.

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7408
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 503 פעמים

רמקול מעוך

שליחה #12 

קח שיפוד מברזל ותיישר אותו לא צריך להחזיר שומעים ברמקול? כן ,יופי

Acejin פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #13 

ניסיתי להוציא את החלק של הגריל, אבל מדובר במשימה בלתי אפשרית.
ביום ראשון אני אשלח את הרמקולים בחזרה לאמזון. אני שולח באקספרס כי גם ככה אני מקבל החזר על המשלוח, וחוץ מזה, אני מעדיף שיגיע אליהם כמה שיותר מהר כדי לקבל זיכוי ולקנות בארץ.

תודה לכם!

ariel-ro
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3493
נתן תודות: 88 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #14 

הגריל של הרמקול מתפרק?
במידה וכן, למה לא לבקש מהם לדאוג לך לגריל חדש? מול היצרן או משהו כזה? אולי לבקש מהם החזר על עלות רמקול חדש שאתה תקנה.
בטוח אפשר להגיע איתם להבנה.

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #15 

Acejin - עוד 2 ניסיונות אחרונים:
1. אתה צריך למשוך את החלק של הגריל בלבד ולא את הפלסטיק. אני מציע שתיקח אטב משרדי גדול ותכופף אותו לצורת U.
תשחיל בין 2-3 ורים באחת מהפינות ותמשוך בעדינות - לא בכוח כי זה עלול לקרוע את המתכת. ככה תמשוך לאט לאט בכל פינה ואז זה ייצא לך.

2. אם לא עובד (למרות שקשה לי להאמין שלא), ראיתי את הלינק ששמת בשרשור המקורי - זה מאוד זול יחסית. כיוון שיש 5 רמקולים זהים, מה שאני מציע הוא לקחת את הזיכוי מאמזון בגין הרמקול התקול (אסטתית בלבד) ולהשתמש ב- 4 בלבד בקדמיים ובאחוריים.
לצורך הסנטר - תוכל לקנות רמקול אחר דומה.

אגב כמה שילמת על הכל וכמה עולה כזה בארץ ?
.

amirss
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1065
נתן תודות: 46 פעמים
קיבל תודות: 35 פעמים

שליחה #16 

אתה יכול לסדר את זה קוסמטית באמצעות חוט דייגים,
תעשה ליפוף לחוט 2-3 פעמים תשחיל את החוט בפינות שהתעקמו ומשוך בעדינות כל פעם בחלק אחר ,

אל תשתמש בחוט ברזל,סבירות גבוהה שהציפוי יתקלף .

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #17 

amirss - סחתיין על הרעיון. פשוט אבל גאוני וישיג את אותה תוצאה... (Y)
אהבתי... :)
.

movieman
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5010
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 413 פעמים

שליחה #18 

avihuli כתב:Acejin - עוד 2 ניסיונות אחרונים:
1. אתה צריך למשוך את החלק של הגריל בלבד ולא את הפלסטיק. אני מציע שתיקח אטב משרדי גדול ותכופף אותו לצורת U.
תשחיל בין 2-3 ורים באחת מהפינות ותמשוך בעדינות - לא בכוח כי זה עלול לקרוע את המתכת. ככה תמשוך לאט לאט בכל פינה ואז זה ייצא לך.

2. אם לא עובד (למרות שקשה לי להאמין שלא), ראיתי את הלינק ששמת בשרשור המקורי - זה מאוד זול יחסית. כיוון שיש 5 רמקולים זהים, מה שאני מציע הוא לקחת את הזיכוי מאמזון בגין הרמקול התקול (אסטתית בלבד) ולהשתמש ב- 4 בלבד בקדמיים ובאחוריים.
לצורך הסנטר - תוכל לקנות רמקול אחר דומה.

אגב כמה שילמת על הכל וכמה עולה כזה בארץ ?
...
בינגו !!
לקחת לי את המילים מהפה .

·

Acejin פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #19 

תודה לכולם על כל העצות היצירתיות.

להוציא את הגריל מהרמקול בלתי אפשרי. משיכה של הגריל חיצונית לצערי גם לא מתאפשרת, אני לא יודע אם אפשר לראות בתמונה או לא, אבל החורים מתחת לגריל מכוסים בשכבה שלא מאפשרת להעביר בינהם חפצים כאלה ואחרים.

חבל שלא הסכימו לזכות אותי על עלות של רמקול אחד, בכל אופן, יום ראשון אני אשלח את הרמקולים בחזרה לאמזון וכנראה אקנה אותם בארץ.

שוב, תודה!

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7408
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 503 פעמים

שליחה #20 

כמה עלו לך עד הבית
Sony 1040
Monitor mass

שלח תגובה