זיוף מאמזון?!
היי, בסוף שבוע שעבר הזמנתי מאמזון גרמניה את הסינייזר IE80.
היום בבוקר האוזניות הגיעו אליי, אך יש לי ספק שמדובר בזיוף.
איכות הסאונד היא מעולה, אך שמכוונים את נוב הבאס לא מרגישים כלל הבדל בבאס, על האריזה אין שום קוד qr לבדיקת מקוריות, הכיתוב על הכבל "ie80" בולט מעט ולא בקו ישר עם הכבל.
כל שאר הבדיקות שמצאתי באינטרנט מצביעות על מקוריות חוץ ממה שפרטתי.
אך מדוע כפתור הבאס לא עובד?! נסיתי על אוזן אחת לשים מקסימום ובאוזן השנייה מינימום ולא הבחנתי בכלום.
מישהו עוד הזמין את הדגם הנל מאמזון? מה עושים? אם בבוקר הייתי שמח אז עכשיו אני מבואס אש.
תודה מראש
היום בבוקר האוזניות הגיעו אליי, אך יש לי ספק שמדובר בזיוף.
איכות הסאונד היא מעולה, אך שמכוונים את נוב הבאס לא מרגישים כלל הבדל בבאס, על האריזה אין שום קוד qr לבדיקת מקוריות, הכיתוב על הכבל "ie80" בולט מעט ולא בקו ישר עם הכבל.
כל שאר הבדיקות שמצאתי באינטרנט מצביעות על מקוריות חוץ ממה שפרטתי.
אך מדוע כפתור הבאס לא עובד?! נסיתי על אוזן אחת לשים מקסימום ובאוזן השנייה מינימום ולא הבחנתי בכלום.
מישהו עוד הזמין את הדגם הנל מאמזון? מה עושים? אם בבוקר הייתי שמח אז עכשיו אני מבואס אש.
תודה מראש
@Nemesis
· מביקורות באינטרנט סיבוב הדבר הזה גורם לאוזנית לרעוד עד כדי כך שתרגיש רטט סביב האוזן.
גם אם אני משמיע להם שירים עם באס 808 על פול ויליום עם או בלי סיבוב הנוב אני לא מרגיש שום השפעה על האוזן.
מוזר ביותר 😐
· מביקורות באינטרנט סיבוב הדבר הזה גורם לאוזנית לרעוד עד כדי כך שתרגיש רטט סביב האוזן.
גם אם אני משמיע להם שירים עם באס 808 על פול ויליום עם או בלי סיבוב הנוב אני לא מרגיש שום השפעה על האוזן.
מוזר ביותר 😐
·ואוו, תודה רבה!!Nemesis כתב:אני בד"כ מקשיב עם מגבר, אבל לא נגעתי בכיוונון.
כשבדקתי בשבילך בהתחלה לא טרחתי לחבר את המגבר, חיברתי ישירות למחשב הנייד.
אחרי שאמרת שבביקורות אמרו שההבדלים גדולים חיברתי דרך ה- DAC/מגבר....
חיברתי את הFIIO (E6) שסתם שכב אצלי במגירה, ההבדל שהבחנתי לא היה כמו לשמוע מוזיקה מסאבוופר איכותי אלה שפשוט הרגשתי יותר אוויר נדחס באוזן.(אוליי פשוט הגיע הזמן לעשות בורן אין...)
אבל השאלה שמסקרנת אותי היא למה? זה אוזניות עם התנגדות קטנה יחסית, קל להניע אותם...
שאלה נוספת, האם יש אטמים מקוסטמים להזמנה לאזניות האלה? אף צורה מאף סוג מהאטמים שבאים יחד עם האוזניות לא התאימו לאוזן שלי בצורה מושלמת.
ושוב תודה, הסרת לי את הספק שמדובר בזיוף
לא יעזור, בשביל באס טוב צריך ממברנה גדולה.
הנצילות מוגדרת לתדר מסויים, צריך לראות את כל גרף הנצילות.
יכול להיות שבתדרים נמוכים הנצילות יורדת עוד יותר, מה שיגרום לדרישת זרם גבוה שהמחשב הנייד לא יכול לספק.
יכול גם להיות שאני מדבר שטויות
לגבי Custom, יש חברות שלוקחות את האוזניות ומייצרות Shell Custom, אבל יש מדווחים שלעיתים זה פוגע באיכות השמע.
הנצילות מוגדרת לתדר מסויים, צריך לראות את כל גרף הנצילות.
יכול להיות שבתדרים נמוכים הנצילות יורדת עוד יותר, מה שיגרום לדרישת זרם גבוה שהמחשב הנייד לא יכול לספק.
יכול גם להיות שאני מדבר שטויות
לגבי Custom, יש חברות שלוקחות את האוזניות ומייצרות Shell Custom, אבל יש מדווחים שלעיתים זה פוגע באיכות השמע.
@Nemesis
·מה שכן נגן אני חייב לקנות, פלאפון ומגבר = סירבול, לא נוח ולא יתן לי את אותו סאונד כמו שנגן יתן(FIIO X1 לדוגמה).
מה הכוונה לShell Custom? ליצור תבנית מותאמת אישית לאוזניות שהאוזניות יושחלו פנימה או שזה דורש פירוק האוזנייה והרכבתה בתבנית אחרת?
תודה =]
·מה שכן נגן אני חייב לקנות, פלאפון ומגבר = סירבול, לא נוח ולא יתן לי את אותו סאונד כמו שנגן יתן(FIIO X1 לדוגמה).
מה הכוונה לShell Custom? ליצור תבנית מותאמת אישית לאוזניות שהאוזניות יושחלו פנימה או שזה דורש פירוק האוזנייה והרכבתה בתבנית אחרת?
תודה =]
Custom Shell הוא מעטפת מותאמת אישית לפי תבנית האוזניים. לא יודע עד כמה יהיו נוחים Custom Tips שמאחוריהם משתרך עוד כל גוף האוזנייה.
אבל נראה ש-ACS עושים Custom Tips עבור ה- IE8.
http://www.hearingprotection.co.uk/imag ... phones.pdf
אולי יהיו מוכנים גם עבור ה-IE80.
לגבי טלפון, חיברתי כרגע ל- HTC One M8. פחות מורגש מה-FIIO, אבל עדיין נראה שיש לו מספיק כח לדחוף אותן.
קח בחשבון שה- M8 יוצא דופן לטובה בנושא מוזיקה.
אבל נראה ש-ACS עושים Custom Tips עבור ה- IE8.
http://www.hearingprotection.co.uk/imag ... phones.pdf
אולי יהיו מוכנים גם עבור ה-IE80.
לגבי טלפון, חיברתי כרגע ל- HTC One M8. פחות מורגש מה-FIIO, אבל עדיין נראה שיש לו מספיק כח לדחוף אותן.
קח בחשבון שה- M8 יוצא דופן לטובה בנושא מוזיקה.
@Nemesis
·הם נמצאים בארץ? כמה עסק כזה יכול לעלות?
אני מתלבט אם ללכת על ההימור הזה או לא, אני לא אשקר ואגיד שהאטימות של IE80 היא לא בשמיים אך בנוסף יש הימור של פגיעה בסאונד כמו שאמרת.
שמעת אוליי על סיליקונים קצת יותר ברמה גבוהה מאשר מה סינייזר מספקת? לא אכפת לי מהיכן העיקר שהיה משלוח לארץ.
·הם נמצאים בארץ? כמה עסק כזה יכול לעלות?
אני מתלבט אם ללכת על ההימור הזה או לא, אני לא אשקר ואגיד שהאטימות של IE80 היא לא בשמיים אך בנוסף יש הימור של פגיעה בסאונד כמו שאמרת.
שמעת אוליי על סיליקונים קצת יותר ברמה גבוהה מאשר מה סינייזר מספקת? לא אכפת לי מהיכן העיקר שהיה משלוח לארץ.
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
@DubStyle
שמע, אני קניתי אותן מאמזון גרמניה ואין לי ספק שהן מקוריות. ראיתי לפני כן בארץ אזניות שמישהו מוכר ביד 2 שהוא הביא מחנות בארה"ב (עאלק חיסול מלאי, היה שם) והן היו ככל הנראה מזויפות.
אם קנית מאמזון ארה"ב וממוכר צד 3 שהוא לא אמזון (למרות שהוא באתר של אמזון), יש סיכוי שזה מזוייף. אם זה ישירות מאמזון, אני לא מאמין שזה זיוף.
אצלי הבאס קצת מתחת ל 50% וזה באס חזק גם כשאני משתמש בטלפון (LG G2) בתור מקור. ממגבר זה אפילו קצת יותר חזק. מעבר לזה, הבאס הופך לממש מרעיד.
שמע, אני קניתי אותן מאמזון גרמניה ואין לי ספק שהן מקוריות. ראיתי לפני כן בארץ אזניות שמישהו מוכר ביד 2 שהוא הביא מחנות בארה"ב (עאלק חיסול מלאי, היה שם) והן היו ככל הנראה מזויפות.
אם קנית מאמזון ארה"ב וממוכר צד 3 שהוא לא אמזון (למרות שהוא באתר של אמזון), יש סיכוי שזה מזוייף. אם זה ישירות מאמזון, אני לא מאמין שזה זיוף.
אצלי הבאס קצת מתחת ל 50% וזה באס חזק גם כשאני משתמש בטלפון (LG G2) בתור מקור. ממגבר זה אפילו קצת יותר חזק. מעבר לזה, הבאס הופך לממש מרעיד.
אני לא מרגיש באס כזה חזק ב100% ובקושי מצליח לשמוע הבדל בין100 ל 0 עם הגלקסי 4 שלי.freedom_il כתב:@DubStyle
אצלי הבאס קצת מתחת ל 50% וזה באס חזק גם כשאני משתמש בטלפון (LG G2) בתור מקור. ממגבר זה אפילו קצת יותר חזק. מעבר לזה, הבאס הופך לממש מרעיד....
אשמח למענה לגבי מה ששאלתי, אני מצטט:
"הם נמצאים בארץ? כמה עסק כזה יכול לעלות?
אני מתלבט אם ללכת על ההימור הזה או לא, אני לא אשקר ואגיד שהאטימות של IE80 היא לא בשמיים אך בנוסף יש הימור של פגיעה בסאונד כמו שאמרת. "
בנוסף מצאתי באיביי את זה: http://www.ebay.com/itm/Clear-Triple-Fl ... 417501e690 , מצויין שהם לIE8, האם הם יתאימו לIE80? הדבר הזה יכול לשפר את האטימות באוזניות?
ועוד שאלה אשר אני שואל את עצמי, איזה גורם משפיע יש באוזניות אשר אחראי על האטימות? הסיליקונים בלבד או שיש גם קשר למבנה האוזניה?
תודה =]
·
- freedom_il
-
- חבר ותיק

עוד לא אמרת מאיפה קנית ולא סגרנו את הנושא של הזיוף...
מה שמשפיע על אטימות גם קשור למבנה האזנייה, בד"כ שילוב של גודל הטבעת הפנימית של האזניה ("שטח הפנים" החיצוני של הספיקר) וגודל ה tip. ה IE80 די טובות בקטע הזה אז קשה לי להבין מה קורה לך עם הבאס.
מה שמשפיע על אטימות גם קשור למבנה האזנייה, בד"כ שילוב של גודל הטבעת הפנימית של האזניה ("שטח הפנים" החיצוני של הספיקר) וגודל ה tip. ה IE80 די טובות בקטע הזה אז קשה לי להבין מה קורה לך עם הבאס.
- freedom_il
-
- חבר ותיק

@DubStyle
אז זה טוב. ככה זה צריך להיות. השינוי בבאס הוא כמעט רק בבאס וזה מה שיפה באזניות האלה (בניגוד ל IE8). עריכה: כתבתי IE 8
אני משתמש בראשי סיליקון הרגילים הכי גדולים שבאו עם האזניות ואפשר להגיד שהם מתאימים לי בדיוק ואפילו טיפה קטנים. אם יש לך תעלת אזניים טיפה יותר גדולה משלי, אתה צריך לקנות משהו יותר גדול ואוטם כדי להרגיש את הבאס, ככל הנראה.
אגב א double flange האלה ששמת בלינק יותר מדגישים את הגבוהים והמידים ופחות את הבאסים בד"כ אבל אתה יודע, כל מקרה לגופו...
אז זה טוב. ככה זה צריך להיות. השינוי בבאס הוא כמעט רק בבאס וזה מה שיפה באזניות האלה (בניגוד ל IE8). עריכה: כתבתי IE 8
אני משתמש בראשי סיליקון הרגילים הכי גדולים שבאו עם האזניות ואפשר להגיד שהם מתאימים לי בדיוק ואפילו טיפה קטנים. אם יש לך תעלת אזניים טיפה יותר גדולה משלי, אתה צריך לקנות משהו יותר גדול ואוטם כדי להרגיש את הבאס, ככל הנראה.
אגב א double flange האלה ששמת בלינק יותר מדגישים את הגבוהים והמידים ופחות את הבאסים בד"כ אבל אתה יודע, כל מקרה לגופו...
- freedom_il
-
- חבר ותיק

@freedom_il
·תודה רבה =]
כל מי שיש ברשותו זוג IE80 אני ממליץ בחום לזרוק את האטמים שמגיעים יחד עם האוזניות.
הלבשתי אליהם זוג אטמים מהאזניות הקודמות שלי(CX300II) ואין לי דרך לתאר עד כמה גוש סיליקון קטן שיפר את הסאונד פלאים!
שלא לדבר על האטימות, חזרתי כרגע מבילוי ומ50% בערך לא שמעתי פשוט כלום מהסביבה!
אני אזמין השבוע את האטמים אשר המלצתה אליהם, אם הם כאלה מוצלחים כמו שאתה מתאר האטימות אמורה להשתפר עוד יותר, לדעתי.
ושוב, תודה רבה לכולם על השקעתכם וזמנכם
·תודה רבה =]
כל מי שיש ברשותו זוג IE80 אני ממליץ בחום לזרוק את האטמים שמגיעים יחד עם האוזניות.
הלבשתי אליהם זוג אטמים מהאזניות הקודמות שלי(CX300II) ואין לי דרך לתאר עד כמה גוש סיליקון קטן שיפר את הסאונד פלאים!
שלא לדבר על האטימות, חזרתי כרגע מבילוי ומ50% בערך לא שמעתי פשוט כלום מהסביבה!
אני אזמין השבוע את האטמים אשר המלצתה אליהם, אם הם כאלה מוצלחים כמו שאתה מתאר האטימות אמורה להשתפר עוד יותר, לדעתי.
ושוב, תודה רבה לכולם על השקעתכם וזמנכם