זיוף מאמזון?!
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
אני רשמתי את האזניות באתר של סנהייזר גרמניה עם המספר הסידורי מהמדבקה שהייתה על תחתית האריזה. מן הסתם, המספר עבד וכל זה.satih כתב:לא יודע לגבי אמזון גרמניה, באמזון ארה"ב היו לפעמים בעיות של זיופים גם כשאמזון היה הספק, הם כן מנסים להילחם בתופעה וחוסמים את המוצר לבדיקה לאחר מס תלונות...
אני לא כל כך אוהב אטמי ספוג אז עכשיו אני צריך להתחיל לבדוק אטמי סיליקון חלופיים
- freedom_il
-
- חבר ותיק

ככה נראית התחתית של האריזה והברקוד בצד ימין למעלה (הקטן) זה מדבקה כשהשניים האחרים הם חלק מההדפסה של האריזה.DubStyle כתב:@freedom_il
·אתה יכול לשלוח לי תמונה שאיך שהמדבקה אמורה להראות?...
אותה מדבקה בדיוק נמצאת בתוך האריזה בחלק התחתון של חתיכת הקרטון השחורה שמתחת לפלסטיקים.
-
- IE80 Serial
- freedom_il
-
- חבר ותיק

@DubStyle
·כנראה שלא. הרישום באתר של סנהייזר עבד.
ככל הנראה הסרטון הזה מדבר על דגמים חדשים יותר או פשוט אחרים.
·כנראה שלא. הרישום באתר של סנהייזר עבד.
ככל הנראה הסרטון הזה מדבר על דגמים חדשים יותר או פשוט אחרים.
- freedom_il
-
- חבר ותיק

http://en-de.sennheiser.com/service-sup ... ur-productDubStyle כתב:@freedom_il
·תוכל לתת לי לינק ששמה מבצעים את הבדיקה?...
תתחיל בלהכניס ie-80
@freedom_il
·תודה רבה רבה!
אני עכשיו במשא ומתן עם עצמי ולא יודע מה לרכוש, העכבר מכוון על האמזון אך מלא התלבטויות.
מצד אחד אני רוצה לרכוש את נגן iBasso DX50, מצד שני אני רוצה את הדאק של אאודיואנג'ן D1(יש לי את הA5+) ומצד שלישי לרכוש DAC שיתאים גם לצרכי הסטודיו שלי Scarlett 2i4.
במילה אחת אני מחפש DAC שישמש אותי גם לאזניות שלי(HD 25 & IE80) ושישמש גם כDAC לרמקולים שלי.
לדעתי אני סתם מתלהב מרכישת נגן כי הFIIO E6 והגלקסי שלי עושים אחלה עבודה בלהתחשב שאני צריך את הבנדל הזה לנסיעות בלבד.
אני אשמח להצעות ועצות, אני רוצה לבצע את ההזמנה כמה שיותר מהר ואשמח לתשובה בהקדם.
תודה רבה =]
·תודה רבה רבה!
אני עכשיו במשא ומתן עם עצמי ולא יודע מה לרכוש, העכבר מכוון על האמזון אך מלא התלבטויות.
מצד אחד אני רוצה לרכוש את נגן iBasso DX50, מצד שני אני רוצה את הדאק של אאודיואנג'ן D1(יש לי את הA5+) ומצד שלישי לרכוש DAC שיתאים גם לצרכי הסטודיו שלי Scarlett 2i4.
במילה אחת אני מחפש DAC שישמש אותי גם לאזניות שלי(HD 25 & IE80) ושישמש גם כDAC לרמקולים שלי.
לדעתי אני סתם מתלהב מרכישת נגן כי הFIIO E6 והגלקסי שלי עושים אחלה עבודה בלהתחשב שאני צריך את הבנדל הזה לנסיעות בלבד.
אני אשמח להצעות ועצות, אני רוצה לבצע את ההזמנה כמה שיותר מהר ואשמח לתשובה בהקדם.
תודה רבה =]