טלוויזיה 40"-42" בתקציב של 4000 עם SMART
אהלן צימצמתי את האפשרויות שלי ל-SAMSUNG H6400 השאלה אם יש משהו יותר טוב ממנה בתקציב ?
בכל אופן, מה שחשוב לי מאוד זה הסטרימר של הטלוויזיה זו הסיבה שאני קונה SMART ושיהיה דרך WIFI (הראוטר שלי מטר מהטלוויזיה)
תודה רבה !!!
בכל אופן, מה שחשוב לי מאוד זה הסטרימר של הטלוויזיה זו הסיבה שאני קונה SMART ושיהיה דרך WIFI (הראוטר שלי מטר מהטלוויזיה)
תודה רבה !!!
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
קח בחשבון
לטלוויזיות האלה אומנם יש נגן פנימי די טוב אבל בגדול זה נכון כל עוד זה דרך USB. כשעובדים דרך הרשת הכל עובד דרך DLNA ואז צריך:
1. שרת DLNA נורמלי.
2. מימוש טוב ללא באגים. באופן כללי ב-DLNA אנשים נתקלים בכל מיני בעיות שתרגום לא מופיע או כל מיני שטויות אחרות כאלה.
בגלל זה הרבה פעמים מתקינים PLEX כי הוא, כמו XBMC, פותר את כל הבעיות האלה (כמובן שהם עובדים בצורה שונה אבל לא קריטי כרגע)
1. שרת DLNA נורמלי.
2. מימוש טוב ללא באגים. באופן כללי ב-DLNA אנשים נתקלים בכל מיני בעיות שתרגום לא מופיע או כל מיני שטויות אחרות כאלה.
בגלל זה הרבה פעמים מתקינים PLEX כי הוא, כמו XBMC, פותר את כל הבעיות האלה (כמובן שהם עובדים בצורה שונה אבל לא קריטי כרגע)
·Saari כתב:אז אתה ממליץ בעצם על לקנות טלוויזיה רגילה וסטרימר ?...
בא נדבר בשפה פשוטה,
אתה מבין בטכנלוגיה? תקנה טלוויזיה רגילה במחיר נמוך ב1000 שקל ותחבר מחשב.
אתה קונה מתנה לסבא, לא מתעסק בטכנולוגיה? תקנה אותה.
רק אומר שקיים דגם סמארט של LG בגודל 50 אינצ' במחיר של 4500 שקל. כנראה שדגם 42 סמארט של LG יהיה בתקציב שלך.