טלוויזיה 40"-42" בתקציב של 4000 עם SMART
-
Saari
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 103
אהלן צימצמתי את האפשרויות שלי ל-SAMSUNG H6400 השאלה אם יש משהו יותר טוב ממנה בתקציב ?
בכל אופן, מה שחשוב לי מאוד זה הסטרימר של הטלוויזיה זו הסיבה שאני קונה SMART ושיהיה דרך WIFI (הראוטר שלי מטר מהטלוויזיה)
תודה רבה !!!
בכל אופן, מה שחשוב לי מאוד זה הסטרימר של הטלוויזיה זו הסיבה שאני קונה SMART ושיהיה דרך WIFI (הראוטר שלי מטר מהטלוויזיה)
תודה רבה !!!
-
Saari
-
- חבר פעיל מאוד

אשמח לתשובה !
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
קח בחשבון
לטלוויזיות האלה אומנם יש נגן פנימי די טוב אבל בגדול זה נכון כל עוד זה דרך USB. כשעובדים דרך הרשת הכל עובד דרך DLNA ואז צריך:
1. שרת DLNA נורמלי.
2. מימוש טוב ללא באגים. באופן כללי ב-DLNA אנשים נתקלים בכל מיני בעיות שתרגום לא מופיע או כל מיני שטויות אחרות כאלה.
בגלל זה הרבה פעמים מתקינים PLEX כי הוא, כמו XBMC, פותר את כל הבעיות האלה (כמובן שהם עובדים בצורה שונה אבל לא קריטי כרגע)
1. שרת DLNA נורמלי.
2. מימוש טוב ללא באגים. באופן כללי ב-DLNA אנשים נתקלים בכל מיני בעיות שתרגום לא מופיע או כל מיני שטויות אחרות כאלה.
בגלל זה הרבה פעמים מתקינים PLEX כי הוא, כמו XBMC, פותר את כל הבעיות האלה (כמובן שהם עובדים בצורה שונה אבל לא קריטי כרגע)
-
Saari
-
- חבר פעיל מאוד

אז אתה ממליץ בעצם על לקנות טלוויזיה רגילה וסטרימר ?
-
Saari
-
- חבר פעיל מאוד

הקפצה
- iSolt
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 637
·Saari כתב:אז אתה ממליץ בעצם על לקנות טלוויזיה רגילה וסטרימר ?...
בא נדבר בשפה פשוטה,
אתה מבין בטכנלוגיה? תקנה טלוויזיה רגילה במחיר נמוך ב1000 שקל ותחבר מחשב.
אתה קונה מתנה לסבא, לא מתעסק בטכנולוגיה? תקנה אותה.
רק אומר שקיים דגם סמארט של LG בגודל 50 אינצ' במחיר של 4500 שקל. כנראה שדגם 42 סמארט של LG יהיה בתקציב שלך.
- asaf23
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7942
- zdns
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 119
ליש יש את h6400 ובראיה לאחור ממליץ לך לקנות טלויזיה רגילה וסטרימר בנפרד או גם דונגל חיצוני בנפרד קח בחשבון שעל טלויזיות של סמסונג לא ניתן להתקין xbmc