שאלה בנושא סינגל - סלסלה 7 גר' עם טמפר יעודי
הסינגל אצלי (רוקט סליני) בקלות הופך לכמעט דאבל כי זה מה שנכנס בסלסלה כדי להפיק טעם ומתוך רצון להוריד מעט את כמות הקפאין שיהיה מקום קצת לדם. קראתי שרשורים שנכתבו בעבר על אופציית סלסלת הסינגל עם טמפר יעודי.
אני אשמח להתייעץ עם אלו שרכשו את הסט:
מומלץ? לא מומלץ?
אם כן, מהיכן כדאי להזמין?
תודה!
עופר
אני אשמח להתייעץ עם אלו שרכשו את הסט:
מומלץ? לא מומלץ?
אם כן, מהיכן כדאי להזמין?
תודה!
עופר
אני הזמנתי מטידאקה את הסט. הטמפר מאוד מאוד כבד (משהו כמו 700-800 ג׳ להערכתי) וכיום אני משתמש בו רק בצד של ה-58. הוא לא נוח לי לטימפור דרך המשפך בסינגל. רכשתי טמפר 40 מ״מ קל יותר מרימפרזה ואיתו אני משתמש.
לגבי התוצאה, אפילו שאני מגיע לזרימה טובה, תכלס, הסינגל הזה לא ברמה של שוט דאבל. הקרמה בהירה יותר והטעם בהתאם.
אציין לשבח את הקפה של גלעד נגרו שהסינגלים שיצאו ממנו היו ברמה גבוהה יותר מהרגיל אבל עדיין זה לא דאבל.
ככל כל הנראה זה קשור גם למכונה ויתכן והראש בזזרה לא הכי מתאים לסינגלים (אחרי מאות שוטים וסוגי קפה שונים עדיין העוגיה שלי רטובה מה שמעיד על שוט לא אופטימלי)
לגבי התוצאה, אפילו שאני מגיע לזרימה טובה, תכלס, הסינגל הזה לא ברמה של שוט דאבל. הקרמה בהירה יותר והטעם בהתאם.
אציין לשבח את הקפה של גלעד נגרו שהסינגלים שיצאו ממנו היו ברמה גבוהה יותר מהרגיל אבל עדיין זה לא דאבל.
ככל כל הנראה זה קשור גם למכונה ויתכן והראש בזזרה לא הכי מתאים לסינגלים (אחרי מאות שוטים וסוגי קפה שונים עדיין העוגיה שלי רטובה מה שמעיד על שוט לא אופטימלי)